• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Minions

Minions ovat kuvitteellisia hahmoja, jotka esiintyvät Stupid Me -sarjassa, joka alkoi Stupid Me (2010) -sarjasta. Heille on ominaista lapsellinen käyttäytyminen ja ainutlaatuinen kieli, joka on joskus melkein ymmärrettävää. Ne ovat myös elokuvien tuottavan Universal Picturesin tytäryhtiön Illuminationin viralliset maskotit.

Sen jälkeen kun Comcast hankki NBC Universal -tuotteen, heitä on kuvattu Universal- ja Comcast-yritysten kuvakkeiksi samankaltaisina kuin Disneyn Mickey Mouse ja Warner Media's Spinning, vaikka Hacke Hackspettiä pidetään edelleen Universal Studiosin maskottina.

 

Kevin, Stuart ja Bob ovat kolme tunnetuinta kätyriä, jotka esiintyvät tähtinä elokuvassa Minions. Monet muut Minions mainitaan nimellä elokuvissa ja muissa franchising-medioissa. He esiintyivät myös como-esiintymisinä Ant & Decin Saturday Night Takeaway -sarjan finaalisarjassa 15. sarjassa.

 

Minions ovat pieniä, keltaisia ​​minioneja, jotka ovat muotoisia pillerikapseleita. Ne on kuvattu noin kolmanneksesta puoleen ihmisen pituudesta, mutta myöhemmin niiden paljastettiin olevan 0,76 m pitkiä. Heillä on yksi tai kaksi silmää, ja heidän iiris on melkein aina ruskea (paitsi Bob, jolla on vihreä ja ruskea silmä). Heillä ei ole erottuvia neniä, mutta ne näyttävät pystyvän haistamaan, koska ne näyttävät tuoksuvan hedelmille ja Fart Gun vaikuttaa niihin. Ne näkyvät myös ilman korvia, mutta voivat kuulla ääniä ja vastata niihin. Suurin osa käsityöläisistä näyttää olevan joko kalju tai hienoilla karvoilla päähänsä. Koska he tulivat Amerikkaan 1960-luvun lopulla, heidän vaatteensa koostuvat sinisistä haalareista, joissa on Grus-logo, mustista kumikäsineistä, kengistä ja suojalasista.

 

He puhuvat enimmäkseen käsittämätöntä rapsia, joka tulee osittain muilta kieliltä, ​​mukaan lukien ranska, englanti, japani, korea, italia, espanja ja saksa. Vaikka se tuntuu turhalta, englanninkielistä vuoropuhelua kutsutaan jokaisessa maassa eri tavoin, jotta äänet olisivat jonkin verran tunnistettavissa. Heillä on yhteisiä englanninkielisiä nimiä, kuten Dave (yksi ensimmäisistä tiedossa olevista kätyreistä franchising-ohjelmassa), Kevin, Stuart, Bob (johtava trio Minionsissa) ja Mel (Minionsin johtaja halveksittavassa minussa 3). Vaikka he osoittautuivat jonkin verran poissaoleviksi ja niillä on hyvin ilkikurisia juovia, heillä on poikkeukselliset tekniset kyvyt pystyä suunnittelemaan ja rakentamaan avaruusaluksia ja leluja Gruksen adoptoiduille tytöille, etenkin nuorimmalle Agnesille.

 

Minions, animaatioelokuva vuodelta 2015, osoittaa, että he ovat olleet olemassa maan elämän alusta lähtien. Minions ovat biologisesti yhteydessä kauhistuttavien roistojen etsimiseen ja palvelemiseen; kun heillä ei ole "pomo" palvella, he masentuvat ja huolimaton. Heillä on myös osoitettu olevan loukkaamattomuutta, koska Kevinin, Stuartin ja Bobin todetaan selviytyvän eurooppalaisesta kidutuskammiosta ilman vammoja, vaikka he leikkisivätkin kidutuslaitteilla. Lyhyt elokuva "Banana" vuodelta 2010 paljastaa, että kätyreillä on melkein hallitsematon himo hedelmille, etenkin banaaneille.

Tuote on lisätty ostoskoriisi