• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Jouluelokuvat

Joulun lähestyessä tuomme esille adventti- ja joulukoristeet ja tunnelma alkaa vallita koteihin ja taloihin. Joulukuuset puetaan, tikkareita leivotaan ja joulupuuro kiehuu uunissa. Ennen joulua on valtava määrä asioita, jotka ovat sekä kodikkaita että tunnelmallisia. Valitettavasti joulukuu on stressaavin kuukausi monille ihmisille kaiken vaivan takia.

Jouluelokuvien hyöty

Pitkä lista joululahjoja kannattaa ostaa, kääriä ja laittaa joulukuusen alle. Kakut, puurot ja ruoat tulee valmistaa jouluviikonloppuna, jotta jouluaattoa edeltävänä iltana vältytään stressiltä. Silloin on tärkeää muistaa nauttia joulusta ja joulun tunnelmasta jouluaattoa edeltävinä viikkoina. Tämän onnistumiseksi on hienoa katsella jouluelokuvia!

 

Rentoudu jouluelokuvien parissa

Kaikki Grinchistä ja Polar Expressistä A Christman Caroliin ja Joulupukki on kaikkien lasten isä, ovat kaikki jouluelokuvia, jotka ovat olleet olemassa jo vuosia ja ovat suosittuja elokuvia katsottavaksi joulun aikana ja ennen joulua. Joululoman aikana katsotaan myös muita klassisia elokuvia, jotka eivät välttämättä ole jouluaiheisia, kuten Edward Scissorhands ja Taru sormusten herrasta. Viihtyisän jouluelokuvan parissa rentoutumisen etuna viileänä talvi-iltana on, että pääset hetkeksi pois kaikesta stressistä ja kaikesta musteesta. Jouluelokuvan soittaminen taustalla joulukorjauksessa kotona voi myös vaikuttaa uskomattoman paljon tunnelmaan. Jouluelokuvista tulee siten tunnelman luoja ja tapa rentoutua stressiä edeltävinä päivinä.

 

Katso jouluelokuva raskaan päivän jälkeen

Jouluelokuvan ystävälle voi olla hyvä idea kirjoittaa muistiin, mitä jouluelokuvia haluat nähdä tänä vuonna, esimerkiksi joulukuun alussa. Sitten elokuvat ovat rastitettuna viikkojen kuluessa! Hyödynnä tilaisuus katsoa upea jouluelokuva, kun olet tehnyt paljon asioita koko päivän tai ollut vaikea työpäivä. Se on kuin pieni palkinto ja tapa nauttia joulusta hieman ylimääräistä!

Tuote on lisätty ostoskoriisi