• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

anime movies

Anime-elokuvilla on ollut suuri vaikutus paitsi Japanissa, myös Ruotsissa ja ympäri maailmaa. Monet tunnistavat hahmojen suuret silmät, terävät leuat ja ainutlaatuiset kampaukset. Anime sisältää TV-sarjoja ja elokuvia, kuten Pokémon ja Sailor Moon, jotka houkuttelevat pääasiassa nuorempaa yleisöä, sekä aikuisille suunnattuja tuotantoja.

Miljoonat fanit katsovat animeja

Japanin suuntauksesta on tullut suuri kansainvälinen menestys, varsinkin kun Internet on noussut. Nykyään animella on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Onko tämä alku sinun tai jonkun muun anime-kokoelmallesi elokuvahyllylläsi? Tai toinen laajennus jo kiinteään kokoelmaan? Täällä voit valita suuren valikoiman elokuvia eri tyylilajeissa, jotka on suunnattu lapsille, aikuisille tai koko perheelle.

 

Siksi sinun pitäisi valita anime bluraysta

Bluray-elokuvilla on suurempi tarkkuus, mikä tarkoittaa parempaa kuvanlaatua kuin DVD. Elokuvan toistamiseen tarvitaan bluray-soitin ja mieluiten teräväpiirtotelevisio paremman kuvanlaadun hyödyntämiseksi. Nykyään useimmat televisiot pystyvät käsittelemään full HD (1080p) tai 4K, mikä on vielä korkeampi tarkkuus. Elokuvamme ovat ruotsalaisia ​​painoksia ja uusia muovikääreitä mainoksia, ellei toisin mainita. Tuontielokuvamme (otsikossa "tuonti") ovat alue B, Eurooppa, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan toistaa kaikilla ruotsalaisilla ja eurooppalaisilla bluray-soittimilla.

 

Sugoi! Anime - elokuvia arvostetaan kaikkialla maailmassa

Anime on japanilainen animaatio käsin piirrettyjen ja tietokone-animaatioiden muodossa. Genren alkuperä on myös Japanista. Termi tulee englanninkielisestä "animaatiosta" ja sitä käytetään Japanissa kaikissa animaatioissa. Ruotsissa sanaa anime käytetään yleensä koko japanilaiseen animaatiotyyliin, jolle on tyypillistä värikäs grafiikka, ilmeikkäät hahmot ja mielikuvitus. Anime-elokuvat on suunnattu kaikkeen lapsista ja nuorista aikuisiin. Anime arvostetaan kaiken ikäisiä ja eri maita. Sugoi! (Ilmaus, joka tarkoittaa karkeasti "wow", jonka sinä, joka todella pidät animesta, todennäköisesti jo tiesit.)

 

Osta suosittu anime - vauhdikas Dragon Ball ja Naruto tai tunnelmallinen Henkien poissa

Anime-aiheet voivat olla alkuperäisiä tuotantoja tai tietokone- ja videopelien, romaanien tai japanilaisten mangojen elokuvasovituksia. Nykyään anime muodostaa 60 prosenttia maailman animaatio-tv-ohjelmista. TV-sarjan ja elokuvien toiminta voi olla suunnattu kaikenikäisille ihmisille, ja sillä voi olla aiheita, kuten fantasia, komedia, romanssi, urheilu, historia tai sota - tai sekoitus monia! Filmhyllanin valikoimasta löydät laajan valikoiman nimikkeitä. Osta rakastettuja TV-sarjoja ja elokuvia, kuten Henkien poissa, Naruto, Dragon Ball Z, Armed Girl's Machiavellism, Redline, Naapurini Totoro, Ponyo, Yu-Gi-Oh!, Sydämen kuiskaus ja Se puhaltaa tuulen ja paljon muuta .

 

Tilaa animafilmejä Filmhyllanilta - ilmainen toimitus yli 799 kruunulla

Osta anime-elokuvasi kätevällä ja turvallisella tavalla Filmhyllanilta. Jos ostat vähintään 799 kruunua, saat myös ilmaisen toimituksen. Laajennamme valikoimaa jatkuvasti, ja voit ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen info@filmhyllan.nu ja antaa vinkkejä elokuvista, jotka meidän tulisi sisällyttää.

Ihmisen anime-hahmojen ruumiinosuudet heijastavat yleensä tarkasti ihmiskehon mittasuhteita todellisuudessa. Taiteilija pitää pään korkeutta perusyksikön osuutena. Pään korkeus voi vaihdella, mutta useimmat anime-hahmot ovat noin seitsemän-kahdeksan päätä pitkiä. Anime-taiteilijat tekevät toisinaan tarkoituksellisia muutoksia kehon mittasuhteisiin tuottamaan erittäin epämuodostuneita hahmoja, joilla on suhteettoman pieni runko päähän verrattuna; monet epämuodostuneet hahmot ovat 2–4 päätä pitkiä. Jotkut anime toimii kuten Crayon Shin-chan jättää kokonaan huomiotta nämä mittasuhteet siten, että ne muistuttavat karikaturoituja länsimaisia ​​sarjakuvia.

 

Yleinen tapa anime-hahmojen suunnittelussa on liian suuri silmäkoko. Isojen silmien animaatio animeissa voidaan jäljittää Osamu Tezukaan, johon vaikutti syvästi sellaiset varhaiset animaatiohahmot kuin Betty Boop, joka piirrettiin suhteettoman suurilla silmillä. Tezuka on anime- ja mangahistorian keskeinen hahmo, jonka ikoninen taidetyyli ja hahmasuunnittelu mahdollistivat koko ihmisen tunteiden kirjon kuvaamisen vain silmien kautta. Taiteilija lisää vaihtelevia värisävyjä silmiin ja erityisesti sarveiskalvoon, jotta ne saisivat suuremman syvyyden. Yleensä käytetään vaalean sävyn, sävyn värin ja tumman sävyn seosta. Kulttuuriantropologi Matt Thorn väittää, että japanilaiset animaattorit ja yleisö eivät koe sellaisia ​​tyyliteltyjä silmiä itsessään enemmän tai vähemmän vieraina. Mutta kaikilla anime-hahmoilla ei ole suuria silmiä. Esimerkiksi Hayao Miyazakin teokset tunnetaan realistisista suhteellisista silmistä sekä realistisista hiusväreistä hahmoihinsa.

 

Anime-hiukset ovat usein luonnottoman eloisia ja värikkäitä tai yksilöllisesti muotoiltuja. Hiusten liike animeissa on liiallista ja "hiusten toimintaa" käytetään korostamaan hahmojen toimia ja tunteita ylimääräisen visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Poitras jäljittää kampauksen värin kattamaan mangan piirrokset, joissa huomiota herättävät taideteokset ja värikkäät sävyt ovat houkuttelevia lasten mangalle.

Tuote on lisätty ostoskoriisi