• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Merch

Me elokuvahylly.fi työskentelemme kokopäiväisesti, jotta voimme lisätä elokuvavalikoimaamme kaikille elokuvan ystäville. Siksi on suositeltavaa, että jatkat käyntiämme, jotta et menetä mitään. Meillä on hyvä valikoima kauppatavaraa elokuville, joista löydät kaikenlaisia ​​keräilyesineitä POP-hahmoista mukeihin, joissa kaikissa on lainauksia ja merkkejä suosikkielokuvistasi.

Koska kysyntä näille on suhteellisen suuri, on tärkeää, että olet nopea, kun löydät jotain, muuten joudut ehkä odottamaan, kunnes saamme lisää tuotteita.

Merch - enemmän kuin vain elokuvia

Ei ole väliä, etsitkö jotain itsellesi vai lahjaa muille. Elokuvatuotteet ovat hyvä vaihtoehto elokuvien, sarjojen tai videopelien ystäville. Keräilyesineitä voi joskus olla vaikea löytää, koska suurin tiettyyn fandomiin kuuluva ryhmä on ulkomailla, mikä tarkoittaa, että myyjät keskittyvät luomaan tuotteita vain näille maille. Siksi meille, ruotsalaisille, voi olla hieman vaikeampaa löytää aitoja keräilyesineitä. Esimerkkejä siitä, mitä löydät kanssamme, ovat mukit, joissa on kuvia suosikkielokuvista, tai suosittu lainaus, kuten suosikkihahmo sanoi. On radio-ohjattavia autoja Super Mario -hahmoina, tai miksi et ostaisi mukavaa lamppua sienen muodossa?

 

Laaja valikoima elokuvatuotteita kanssamme

Monet elokuvien ystävät ovat tyytyväisiä katsomaan vain suosikkielokuviaan, mutta on niitä, jotka ottavat askeleen pidemmälle aloittaakseen elokuvaan liittyvien asioiden keräämisen. Joidenkin elokuvien osalta siitä on tullut hieman kulttuuri. Siksi päätimme tarjota enemmän kuin vain elokuvia. Meillä on yksi Ruotsin laajimmista valikoimasta vain kauppatavaraa upeiden laitteiden, kuten mukien, vaatteiden, POP-hahmojen muodossa, kaikki suurimmista ja suosituimmista elokuvista. Siellä on kaikkea Tähtien sota -tuotteista Harry Potter -jutuihin sekä asioita sinulle, jotka olet iso Big Bang Theory -fani.

Populära produkter i underkategorierna

Tuote on lisätty ostoskoriisi