• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

skräckfilm

Kauhuelokuvia tai trillereitä, kuten jotkut meistä kutsuvat, monet meistä rakastavat ja vihaavat. Sateisena iltana tai yönä et voi nukkua, miksi et käynnistä yhtä suosikkitrillereistäsi tai etsitkö uutta suosikkisi hereillä.

Kauhuelokuvat DVD-levyllä

Monet nykypäivän markkinoilla olevat kauhuelokuvat ovat innoittamana tai otettu kirjallisuudesta. Yksi suurimmista kauhuelokuvien ja novellien kirjoittajista on Stephen King.

Stephen King syntyi vuonna 1947 ja on kirjoittanut valtavan määrän kauhutarinoita, joista on sittemmin tullut elokuvia. Hän on myös kirjoittanut joitain romaaneja, jotka eivät perustu kauhuun. Hän aloitti uransa kirjoittamalla Carrie. Carrie kertoo nuoresta tytöstä, jota kiusataan koulussa. Hän on ujo ja asuu kristityn äitinsä kanssa. Mutta eräänä päivänä hän huomaa, että hänellä on erityisiä voimia, ja vapauttaa tämän kiusaajilleen, mikä johtaa verenkylpyyn. Carriesta tuli uskomattoman menestyvä elokuva, mutta siitä lähtien hän on jatkanut uraansa ja antanut meille uskomattoman määrän kauheita tunteja television edessä.

Vinkkejä jännityksiin

Kun karitsat ovat hiljaa

Lemmikki hautausmaa

SAW-elokuvia

Vierailu

Liitos

Tummat taivaat

Sormus

Babadook

Carrie

Taivutus

Se tulee yöllä

Exorcistit

Kauna

 

Monet meistä haluavat pelätä ja saada kylmän joukon selkärankaa pitkin, ja onnekkaita meille, että meillä on niin paljon jännittäviä ja kauhistuttavia elokuvia, joita voimme katsella. Kauhu on laaja, joten riippumatta siitä, oletko kiinnostunut muukalaisista, vampyyreista, demoneista tai jos olet enemmän kiinnostunut "todellisesta kauhusta", kuten murhista tai ratkaisemattomista mysteereistä, on taatusti kauhuelokuva sinulle.

Elokuva Pet Sematary julkaistiin vuonna 1989 ja siitä tuli menestys. Tämä kauhea elokuva perustuu perheelle, joka muuttaa uuteen maatilaansa. Tilan takana on kuitenkin muinainen eläinten hautausmaa. Kun perheen kissa myöhemmin kuolee elokuvassa, he päättävät haudata kissan talon takana olevaan eläinten hautausmaalle. Perheen suureksi yllätykseksi kissa ilmestyy uudelleen ja käyttäytyy aivan kuten tavallista, ainakin jonkin aikaa. Djurkyrkogården tai Pet Sematary saivat oikeastaan ​​uusimisen vuonna 2019, joten elokuva on hyvä.

The Shining on toinen Stephen Kingin uskomattomista elokuvista, tällä oli valtava läpimurto, kun se julkaistiin vuonna 1980, ja nyt sillä on jatko-osa. Doctor Sleep perustuu Stephen Kingin novelliin ja on jatkoa elokuvalle The Shining. Tässä trillerisessä tapaamme Dannyn, jota vielä 40 vuotta myöhemmin kiusaa yhä hirvittävät painajaiset ja joka lopulta palaa lapsuuden kotiinsa pelätyn hotellin. Saamaan lopullisesti vastauksia miksi painajaiset eivät koskaan lopu.

Tim Burton on nimi, jota monet yhdistävät kauhuelokuviin. Hän on vuonna 1958 syntynyt elokuvaohjaaja ja tunnetaan parhaiten kertomuksissaan erottuvasta goottilaisesta tyylistä. Tim Burton aloitti piirtämisen varhaisessa iässä ja oli jo pienenä poikana äärimmäisen luova, mikä todella heijastaa hänen uskomattomia elokuviaan. Painajainen ennen joulua on poikkeuksellisen hyvä elokuva. Se on stop motion -elokuva, joka julkaistiin vuonna 1993 ja jota monet rakastavat ja ylistävät edelleen. Elokuva sijoittuu kierretyssä fantasiamaailmassa, joka on otettu suoraan Tim Burtonin mielestä. Täällä voimme seurata Jack The Skellingtonia, joka "pumppaaa kuninkaan" halloween-maailmaan.

Mutta Tim Burton ei ole vain tehnyt stop-motion-animoituja tarinoita, hän on myös tehnyt elokuvia todellisten näyttelijöiden kanssa. Yksi suosituimmista on oltava Apinoiden planeetta. Tämä elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2001 ja kertoo lentäjästä, joka kaatuu vahingossa vieras planeetalle. Tällä planeetalla hallitsevat alkeelliset pahansuovat apinat. Tim Burtonin muita menestyviä elokuvia ovat Beetlejuice, Sleepy Hollow ja Alice in Wonderland.

Monilla kauhuelokuvilla on jatko-osia. Yksi kuuluisimmista tänään on SAW-elokuvia. Tämä elokuvasarja koostuu yhdeksästä elokuvasta, jotka ovat kirjoittaneet James Wan ja Leigh Whannell. Ensimmäinen SAW-elokuva julkaistiin vuonna 2004, ja se on sittemmin jatkanut uusien tarinoiden julkaisemista. Ensimmäinen elokuva alkaa siitä, että kaksi ihmistä herää vanhassa kylpyhuoneessa. Molemmat ihmiset ovat kahlittuina eivätkä irtoa. He huomaavat nopeasti olevansa pelissä. Elämän ja kuoleman peli, ja sen täytyy käydä läpi useita kauheita asioita, jotta heillä olisi mahdollisuus selviytyä. Pistosahaa kutsutaan elokuvassa olevaksi mieheksi, joka suorittaa ja valitsee haluamansa ihmiset ns. "Peleihin".

Palapeli valitsee aluksi ihmiset, jotka ovat tehneet rikoksen tai tehneet jotain kauheaa elämässään, niin että sen on joko sovittava rikoksestaan ​​kuoleman kautta tai mahdollisuus selviytyä tekemällä kauheita käsittämättömiä asioita.

James Wan ja Leigh Whannell eivät ole vain ohjanneet SAW-elokuvia, mutta ovat kirjoittaneet myös Insidious. Tätä elokuvasarjaa varten on neljä täyttä elokuvaa, joista ensimmäinen ensi-iltansa vuonna 2010. Täällä voimme seurata perheitä, jotka muuttavat uuteen isoon taloonsa, mutta ei ole kauan, ennen kuin onnettomuudet alkavat.

Tuote on lisätty ostoskoriisi