• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Paw Patrol

PAW Patrol on kanadalainen CGI-animoitu lasten televisiosarja, jonka on luonut Keith Chapman. Sen on tuottanut Spin Master Entertainment, animaationa Guru Studio. Kanadassa sarja näytetään ensisijaisesti TVOKids-kanavalla, joka esitti ensimmäisen kerran esityksen esikatselua elokuussa 2013.

Sarja ensi-iltansa Nickelodeonissa Yhdysvalloissa 12. elokuuta 2013.

Sarja keskittyy nuoreen Ryder-poikaan, joka johtaa PAW Patrol -nimistä koira-etsintä- ja pelastuskoiraa. He työskentelevät yhdessä tehtävässä suojella Adventure Bayn rannikkoa. Jokaisella koiralla on tietty joukko pelastuspalveluihin perustuvia taitoja, kuten palomies, poliisi ja lentäjä. He kaikki asuvat koirarakennuksissa, jotka muutetaan mukautetuiksi ajoneuvoiksi tehtäviään varten. Ne on myös varustettu repuilla, joita kutsutaan "pentupaketeiksi", jotka sisältävät pentujen töihin liittyviä työkaluja.

Spin Master on kehittänyt näyttelyn mediasarjaksi ja julkaissut jatkuvan sarjan leluja sen perusteella. PAW Patrol -lelujen myynti on tuottanut miljoonille dollareille tuloja yritykselle ja lisännyt Spin Masterin läsnäoloa esikoulun lelumarkkinoilla. Ohjelma ja siihen liittyvät tuotteet ovat saaneet lukuisia palkintoja ja nimityksiä järjestöiltä, ​​kuten Kanadan elokuva- ja televisio- ja televisiotaiteen ja tieteen akatemia.

22. helmikuuta 2019 sarja uusittiin kuudenneksi kaudeksi 26 puolen tunnin jaksolla. Yhdysvalloissa valitut jaksot ovat suoratoistettavissa Nogginissa ilmaiseksi TV Everywhere -todennuksella Nickelodeonin sovelluksessa ja julkisella kirjastokortilla Hoopla-sovelluksen kautta.

27. maaliskuuta 2020 sarja uusittiin 26 puolen tunnin jakson seitsemännelle kaudelle. Teatterielokuva nimeltä PAW Patrol: The Movie on tarkoitus julkaista 20. elokuuta 2021.

PAW Patrolin jokaisessa osassa noudatetaan samanlaista mallia ja niissä on toistuvia aiheita. Osiot avataan yleensä näyttämöllä, jossa koirat kävelevät päivittäisestä elämästään, usein leikkivät koiran leluilla tai osallistuvat toimintaan paikallisella leikkikentällä. Kymmenvuotiaalle pojalle Ryderille neuvotaan ongelmasta kutsumalla apua tai itse näkemällä tilanne. Hänen yleisin soittajansa on pahaenteinen meribiologi nimeltä Cap'n Turbot, joka tietää paljon Adventure Bayn villieläimistä. Ryder varoittaa aina koiria vilkkuvien lemmikkitunnisteidensa kautta. Tiimin jäsenet raportoivat tukikohtaansa, näköalapaikkaan ja astuvat sen hissiin. Marshall saapuu yleensä viimeiseksi ja aiheuttaa humoristisen onnettomuuden, joka saa muut koirat nauramaan hissin noustessa. Kun he saavuttavat ylimmän kerroksen, he ovat rivissä. Chase ilmoittaa, että joukkue on valmis toimintaan, kun Ryder kertoo pennuille mitä on tapahtunut. Hän valitsee useita ryhmän jäseniä, yleensä kaksi ensimmäistä vastaajaa, auttamaan esiin tulleen ongelman ratkaisemisessa. He menevät alas ajoneuvoihinsa ja suorittavat tehtävänsä. Kun ne on tehty, Ryder sanoo iskulauseensa: "Kun olet vaikeuksissa, soita vain apua!" Ja onnittelut pennuille.

Sarja on myyty TV-verkoille yli 160 maassa.

Yhdysvalloissa sarja näytetään Nickelodeonissa ja Nick Jr. -kanavalla. Kanadassa sarja näytetään ensisijaisesti TVOKidsissa, Knowledge Kidsissä, Tele-Quebecissä ja City Saskatchewanissa.

Kuten liittovaltion rahoittamissa verkoissa lähetetyille kanadalaisille ohjelmille vaaditaan, PAW Patrol on kutsuttu ranskaksi Quebecin lähetyksiä ja sen lähettämistä varten Ranskassa TF1: llä. Canal Panda lähettää eurooppalaisen portugalinkielisen dub. ja se lähetettiin MBC3: lla Lähi-idässä. Brittiläinen englanninkielinen dub, joka käyttää samaa käsikirjoitusta kuin kanadalainen versio pienillä muutoksilla, näkyy Channel 5: ssä ja Nick Jr. Iso-Britannia. Anione, JEI TV ja KBS ovat kaikki lähettäneet korealla puhuttua versiota. Ohjelmaa on lähetetty islanniksi Islannin yleisradioyhtiössä RÚV vuodesta 2015 lähtien. Kaksi ensimmäistä vuodenaikaa näytettiin suomeksi Yle TV2: ssa. Video on demand -alusta Le.com sai PAW Patrolin kiinankielisen version lähetysoikeudet huhtikuussa 2016. Se lähetettiin MiniMini + -sovelluksessa Puolassa, e-Juniorissa Arabiemiirikunnissa ja Clan TVE: ssä Espanjassa. 6. huhtikuuta 2019 TV Tokyo kantaesitettiin japanilaisella dublauksella, Megumi Hanin ollessa Ryder, joka nimettiin uudelleen nimellä "Kento" (ケ ン ト).

Kesäkuussa 2018 Nickelodeon ja Outright Games ilmoittivat sarjaan perustuvan pelin nimeltä PAW Patrol: On a Roll. Se julkaistiin PlayStation 4: lle, Xbox One: lle, Nintendo Switchille ja Microsoft Windowsille Pohjois-Amerikassa 23. lokakuuta 2018.

Tuote on lisätty ostoskoriisi