• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Sarjakuva ja animoitu

Bluraylla on paljon sarjakuvia, jotka kannattaa ottaa kokoelmassaan. Monet sarjakuvia tuovat iloa sekä suurille että pienille. Mikään ei kannusta harmaata jokapäiväistä elämää yhtä paljon kuin animaatioelokuvat kirkkailla onnellisilla väreillä.

Piirretyt ja animaatioelokuvat hämärässä

Piirretty bluraylle parhaimmillaan

Piirretyt ja animaatioelokuvat ovat kaukana vain lapsille suunnatuista. Nykyään tällaiset elokuvat on rakennettu hyvin taitavasti, ja niissä on usein vitsejä, jotka vain vanhemmat katsovat. Tämä tekee näistä elokuvista täydellisen nautittavan sekä suurille että pienille. On joitain elokuvia, joita kannattaa tarkastella lähemmin, kun rakennat hämärää hakemistoa sarjakuvilla. Tässä on luettelo klassikoista, joita et ehdottomasti saa hukata:

Kaunotar ja pedo, vuodelta 1991

Lelutarina vuodelta 1995

Vuodesta 2009

Leijonakuningas vuodelta 1994

 

Piirretyt ja animaatioelokuvat

Hyvin piirretty seikkailu sisältää monia erilaisia ​​hahmoja. Yllä olevassa luettelossa se nähdään yleisenä teemana. Heillä kaikilla on perustarina ja hahmot, jotka täyttävät kohtaukset sisällöllä. Useimmille hyville sarjakuville on myös yhteistä hyvä musiikki, joka seuraa toimintaa kuin hansikas. Mutta se ei ole välttämätöntä. Elokuvassa Up from 2009 ei ole yhtään musiikkia, jota muistat suoraan, kun taas The Lion Kingissä useimmat ihmiset muistavat ilmauksen "Hakuna matata" ja musiikin Elton Johnin kanssa. Monet sarjakuvia tehdään myös useissa osissa tai sarjoina. Menestynyt lelutarina on tehty kolme kertaa. Jos olet löytänyt hyvän peruskonseptin, siitä on mahdollista lypsää ilman, että se tuntuu jumissa. Hyvä tarina voidaan toistaa. Voit jakaa karkeasti sarjakuvia Disneyn ja Pixarin sekä "muiden" välillä. Näillä kahdella suurella toimijalla on pitkään taattu korkeimman tason laatu. Lähinnä se on yhdistelmä animaation laatua ja sitä, kuinka käsikirjoitus on kirjoitettu. Tällaisten henkisesti varautuneiden hahmojen pystyttäminen tekee sarjakuva- ja animaatioelokuvista hämärässä niin erikoisen. Bluray-kokoelmassasi on monia elokuvia. Täällä käydään läpi klassikot, jotka sinulla vain on bluray:

Kaunotar ja hirviö vuodelta 1991

Tarina Bellestä, tytöstä ranskalaisessa kylässä, josta tulee eri olosuhteissa pedon vanki. Mutta peto osoittautuu prinssi lumottu tähän ulkonäköön. Vain löytämällä rakkaus lumous voidaan rikkoa. Kaikki kuulostaa klassiselta teemalta Disneyltä, joka loi tämän kauniin sarjakuvan. Sen kaulassa on muutama vuosi, mutta bluray-levyllä se takaa uuden elämän.

Vuodesta 2009

Yllä olevassa elokuvassa tapaamme Carlin, joka ikäisensä syksyllä halusi toteuttaa unelman lentää pois talonsa kanssa. 8-vuotias Russel on hiipinyt taloon, josta on tehty eräänlainen lennon luominen. Yhdessä heistä tulee duo, joka lähti lievästi sanoen viihdyttävään seikkailuun. Tämä on elokuva, joka saa useimmat ihmiset sekä nauramaan että vuodattamaan kyyneleitä. Viihdyttävä ja henkisesti ladattu. Elokuvan animaatio on vaikuttava, ja kuten tavallista, kun Pixar on mukana, et tule pettymään.

Lelutarina vuodelta 1995

Elokuva, jonka monet tietävät elokuvana, missä lelut heräävät eloon. Kuka lapsena ei ole miettinyt, onko leluilla oma elämä, kun et näe niitä? Saamme vastauksen tähän viihdyttävään klassiseen sarjakuvaan. Lelu Andy, joka on cowboy, jätetään huomiotta, kun uusimmasta lelusta Buzz, avaruussankari, tulee uusi suosikki. Se on valmis myrskyihin ja pitkällä aikavälillä jännittävään seikkailuun.

Leijonakuningas vuodelta 1994

Kun leijona Simba syntyy Mufasan valtaistuimen perillisenä, sitä vietetään koko eläinkunnassa. Mutta juhlaan tulee pelottava käänne, kun mustasukkainen setä Scar pelottaa Simbaa juoksun aikana. Scar siirtyy leijonakuninkaaksi ja aloittaa liioittelematta epämiellyttävän säännön. Simban on taisteltava palatessaan valtaistuimelle. Onneksi hän saa monia ystäviä matkan varrella. Mieleenpainuvimmista sivuhahmoista ovat surikaani Timon ja pahkasika Pumba, jotka itsessään ovat vaivan arvoisia elokuvan katsomiseksi. Leijonakuningasta tuli suuri hitti, kun se tuli, ja se houkuttelee edelleen suuren yleisön. Nykyään se näkyy parhaiten bluray-levyllä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi