• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

3D bluray

Täältä löydät elokuvamme 3D bluraynä. Tämä teräväpiirtoformaatti tarjoaa upean elokuvakokemuksen, joka perustuu nykypäivän bluray-formaattiin kuvan ja äänen osalta. Teknologia luo illuusion kolmiulotteisesta maailmasta, jolloin tuntuu kuin olisit osa elokuvaa.

1080p HD -laadun ansiosta saat viihdekokemuksen, jota ei löydy mistään muualta. Elokuvien katsomiseen tarvitaan erikoislasit. Jopa elokuvan navigoinnissa ja valikoissa käytetään yleensä kolmiulotteisia tehosteita. Ensimmäinen tässä muodossa julkaistu tuotanto oli Monsters vs Aliens. Elokuvaa 3D-buraynä voi katsoa myös muilla kuin 3D-yhteensopivilla näytöillä, mutta täydellisen elämyksen saamiseksi tarvitaan tähän formaattiin mukautettu televisio. Tarvitset myös soittimen, joka tukee 3D blurayta, ja nopean HDMI-kaapelin.

 

Nykyään nähtävä 3D ja 30 vuotta sitten elokuvateattereissa esitetty 3D ovat hyvin erilaisia. Uudella 3D bluray -tekniikalla voidaan luoda selkeitä kuvia, joissa koko värispektri näkyy molemmille silmille. Digitaalisen tuotantotekniikan kehittyminen on mahdollistanut korkealaatuisten elokuvien ja sarjojen esittämisen 3D:nä. Tämä luo katsojalle rikkaan kokemuksen. Oikean kokemuksen saamiseksi sinun on istuttava katsomaan elokuvaa, sillä kyljellään makaaminen tarkoittaa, että kuvat eivät päädy vaakasuoraan vierekkäin, kun ne saavuttavat silmäsi. Mitä enemmän kallistat päätäsi sivulle, sitä vähemmän 3D-ilmiötä näkyy. Voit katsoa 3D-burayta, vaikka käyttäisit silmälaseja tai piilolinssejä, sillä tarvitsemasi erikoislasit sopivat tavallisten silmälasien ympärille. 3D-lasit eivät kuitenkaan ole samanlaiset kuin ne, jotka saat katsoessasi 3D-elokuvia elokuvateatterissa. Lasit, joita käytät katsellessasi 3D blurayta, ovat kehittyneemmät, koska niissä on sisäänrakennettu elektroniikka.

3D bluray-elokuvat

3D bluray -elokuvien avulla voit kokea suosikkielokuvasi aivan uudesta näkökulmasta, jota et voi jättää väliin.

3D:tä sekä väri- ja äänitallennusta voidaan pitää virstanpylväänä elokuvahistoriassa. Kuten näyttelijöiden äänien lisääminen 1920-luvulla, 3D on auttanut tekemään elokuvista viihdyttävämpiä. Nykyään on tarjolla laaja valikoima 3D bluray-elokuvia, joten sinulla on mahdollisuus nauttia 3D:n taikuudesta kotonasi!

Miksi katsoa elokuvaa 3D:nä? Vastaus on yksinkertainen. Eikä vähiten se, että 3D luo uskomattomia kohtauksia, jotka jättävät lähtemättömän vaikutuksen. Se luo myös paljon syvemmän tilan ja liikkeen tunteen, jota vain elokuvantekijän mielikuvitus rajoittaa. Voit käytännössä kokea lentämisen pilvien yläpuolella ja kaupunkien halki kuluttamatta penniäkään helikopteriin. Kun realistisuus on tällä tasolla, ei ole mikään ihme, että niin monet ihmiset arvostavat 3D bluray -elokuvia.

3D-katselun parhaat edut ovat:

Parempi ja parempi kyky toistaa liikettä.

Korkeampi realismin taso.

Elämyksellinen kokemus.

Visuaalisesti houkutteleva.

Klassikoiden elvyttäminen.

 

3D bluray-elokuvat ovat paras tapa katsoa elokuvia kotona, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Kuten luultavasti tiedät, bluray on formaatti, joka on parempi ja teknisesti kehittyneempi kuin DVD-levyt. Bluray tukee teräväpiirtoelokuvia jopa 4K UHD -resoluutioon (3840 × 2160 resoluutio) asti ja suurempaa 100 gigatavun tallennuskapasiteettia. DVD tukee vain 480p:tä, joka on matalan resoluution formaatti, joka on pienempi kuin keskimääräinen YouTube-video. Lisäksi blurayn kuvan- ja äänenlaatu on parempi kuin HBO:n, Netflixin ja Amazon Videon kaltaisten suoratoistopalvelujen. Vaikka suoratoistopalvelut paranevat jatkuvasti, bluray on edelleen paras vaihtoehto elokuvien katseluun parhaalla mahdollisella laadulla. Tämä johtuu siitä, että suoratoistopalveluiden on pakattava sisältö viiveen välttämiseksi, ja siksi niiden elokuvat ovat edelleen 1080p-muodossa. Jos siis haluat optimaalista laatua, varmista, että sinulla on bluray-soitin ja osta bluray-elokuvia. Suosikkielokuvasi ansaitsevat tulla nautituksi parhaalla mahdollisella laadulla, eikä ole mitään haittaa hankkia näitä elokuvia fyysisessä muodossa. Voit mennä askeleen pidemmälle ja kokea suosikkielokuvasi myös 3D:nä! Tämän edistyksellisen tekniikan ansiosta voit kokea elokuvan uudesta, tuoreesta näkökulmasta, joka vie sinut mennessään. Itse asiassa 3D-tekniikka on ollut käytössä jo noin 100 vuotta, mutta vasta nyt siitä on tullut kätevä vaihtoehto perinteiselle 2D-muodolle.

Jos epäröit tai sinulla on kokemusta vain klassisista punavihreistä 3D-laseista, sinun on tartuttava tilaisuuteen kokeilla uusinta 3D-tekniikkaa. Tämä johtuu siitä, että 3D-tekniikka on kehittynyt nopeasti muutaman vuosikymmenen takaisista punavihreistä 3D-laseista. Nykyään uusin 3D-teknologia pystyy tuottamaan kristallinkirkasta, täysväristä kuvaa ruudulle, mikä tarjoaa paljon rikkaamman kokemuksen kuin ennen. Näiden edistysaskeleiden ansiosta 3D bluray -elokuvien katselu on entistä mukavampaa ja kiehtovampaa.

Vinkki 3D-buray-elokuvien katseluun on, että ne kannattaa katsoa suurelta näytöltä, jossa 3D-kokemus toimii parhaiten. Muista vain käyttää suurta näyttöä, sillä se tarjoaa upeamman kokemuksen. Vaikka televisiossasi olisikin 3D-toiminto, se on aina miellyttävämpää katsoa 50-tuumaisella tai sitä suuremmalla näytöllä. Jos haluat käyttää 3D-televisiota katsellaksesi jotain muuta kuin 3D bluray -elokuvia, tämä toimii loistavasti, sillä 3D-televisiot ovat loistavia nähdäksesi, kuinka teknisesti kehittyneitä 3D-televisiot ovat, myös ominaisuuksissa kuten kontrasti, vasteajat ja mustuus. Kaikki nämä vaikuttavat myös perinteisten 2D-kuvien laatuun, ja siksi ne tarjoavat erinomaisen kokemuksen 2D-katsojille.

Toinen hieno kokemus 3D bluray -elokuvista on se, että se antaa sinulle mahdollisuuden kokea klassikkoelokuvat uudesta näkökulmasta. Itse asiassa 3D-tekniikka herättää klassikot henkiin uudella syvyyden ja perspektiivin tunteella. Siksi ei ole yllättävää, että aiemmat menestyselokuvat on julkaistu uudelleen 3D-muodossa. Esimerkkejä ovat Star Wars: Episodi I, Titanic, Jurassic Park, Leijonakuningas, Terminator 2 ja Toy Story. Nykyaikainen 3D-tekniikka antaa uudelle sukupolvelle upean mahdollisuuden nähdä klassikkopelit uudesta näkökulmasta.

3D:stä on hyötyä elokuvan ystäville, sillä se saa heidät uppoutumaan enemmän elokuvan tunnelmaan ja tarinaan. Elokuvasta saamasi aistivaikutelma on syvempi ja rikkaampi, toisin kuin saman elokuvan katsominen 2D:nä. Itse asiassa monet 2D-elokuvat voivat tuntua siihen verrattuna melko kylmiltä ja latistaa 3D:n tarjoaman syvyyden.

 

3D bluray tarkoittaa bluray-laatua, jossa on 3D-efektejä, jotka lisäävät elokuvakokemukseen syvyyttä. Tarvitset 3D Bluray -soittimen, 3D-lasit ja 3D-television, jotta voit katsoa elokuvan 3D-efekteillä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi