• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

3D bluray

Täältä löydät elokuvamme 3D-hämäränä. Tämä korkean resoluution muoto tarjoaa upean elokuvakokemuksen, joka perustuu nykypäivän kuvan ja äänen hämärään muotoon. Tekniikka antaa illuusion kolmiulotteisesta maailmasta, mikä saa sinut tuntemaan olevasi osa elokuvaa.

1080p HD -laadulla saat viihdekokemuksen, jota ei voi verrata mihinkään muuhun. Elokuvien katseluun tarvitaan erityiset lasit. Elokuvan navigointi ja valikot käyttävät yleensä kolmiulotteisia tehosteita. Ensimmäinen tuotanto, joka julkaistiin tässä muodossa, oli Monsters vs Aliens. 3D-hämärässä elokuvaa voidaan katsella jopa 3D-yhteensopimattomilla näytöillä, mutta täydellisen kokemuksen saamiseksi tarvitset televisioon, joka on mukautettu muotoon. Tarvitset myös soittimen, joka tukee 3D bluray -tekniikkaa, ja nopean HDMI-kaapelin.

 

3D, jonka näet tänään, ja se, joka näytettiin elokuvateattereissa 30 vuotta sitten, on hyvin erilainen. Uusi 3D bluray -tekniikka voi luoda selkeitä kuvia, joissa molempien silmien koko värispektri näkyy. Digitaalisen tuotannon tekniikan onnistuminen on mahdollistanut korkealaatuisten elokuvien ja sarjojen näyttämisen 3D-muodossa. Tämä luo rikkaan kokemuksen sinulle katsojana. Oikeiden kokemusten saamiseksi sinun on istuttava katsomaan elokuvaa, makaaminen sivulle tarkoittaa, että kuvat eivät päädy vaakasuoraan vierekkäin, kun ne saavuttavat silmäsi. Mitä enemmän kallistat päätäsi sivulle, sitä vähemmän 3D-tehosteita näet. 3D bluray on mahdollista katsoa, ​​vaikka sinulla olisi silmälaseja tai piilolinssejä, sillä tarvitsemasi erikoislasit kiertävät tavallisia lasiasi. 3D-lasit eivät kuitenkaan ole samat kuin mitä katsot 3D-elokuvia elokuvissa. Lasit, joita käytät 3D bluray -tarkastuksessa, ovat hienostuneempia, koska niissä on sisäänrakennettu elektroniikka.

3D-hämärät elokuvat

3D bluray -elokuvien avulla voit kokea suosikkielokuvasi aivan uudessa perspektiivissä, jota et saa hukata.

3D: tä yhdessä väri- ja äänitallenteiden kanssa voidaan pitää virstanpylväänä elokuvan historiassa. Kuten dramaattinen kyky lisätä näyttelijöiden ääniä 1920-luvulla, 3D on auttanut elokuvia tekemään viihdyttävämmiksi. Nykypäivän laajan 3D bluray -elokuvavalikoiman ansiosta sinulla on mahdollisuus nauttia 3D-taikuudesta kotona!

Miksi katsella elokuvaa 3D-muodossa? Vastaus on yksinkertainen. Ei vähiten, 3D luo uskomattomia kohtauksia, jotka jättävät pysyvän vaikutelman. Se luo myös paljon syvemmän avaruuden ja liikkeen tunteen, jota vain elokuvantekijän mielikuvitus rajoittaa. Voit pohjimmiltaan kokea kuinka lentää pilvien yli ja kaupunkien läpi kuluttamatta yhtään penniäkään helikopteriin. Tämän mukaansatempaavan realismin tasolla ei ole yllättävää, että niin monet ihmiset arvostavat 3D-hämäräelokuvia.

3D-katselun parhaat edut ovat:

Parempi ja ylivoimainen kyky toistaa liikettä.

Korkeampi realismi.

Mukaansatempaava kokemus.

Visuaalisesti houkutteleva.

Elävöittää klassikoita.

 

3D-hämärät elokuvat ovat paras tapa katsella elokuvia kotona maksimoidaksesi kokemuksen. Kuten luultavasti tiedät, bluray on muoto, joka on parempi ja teknisesti edistyneempi kuin DVD-levyt. Bluray tukee teräväpiirtovideoita, jopa 4K UHD (resoluutio 3840 × 2160) ja suurempaa 100 gigatavun tallennuskapasiteettia. DVD tukee vain 480p-tiedostoa, joka on matalan resoluution muoto, joka on pienempi kuin keskimääräinen YouTube-video. Sekä kuvan että äänen laatu blurayssa on parempi kuin suoratoistopalvelut, kuten HBO, Netflix ja Amazon Video. Vaikka suoratoistopalvelut kehittyvät jatkuvasti ja bluray on edelleen paras vaihtoehto elokuville optimaalisella laadulla. Suoratoistopalvelujen on pakattava sisältö viivästymisen estämiseksi, ja siksi heidän elokuvansa ovat edelleen 1080p. Jos haluat optimaalista laatua, varmista, että sinulla on bluray-soitin ja osta bluray-elokuvia. Suosikkielokuvasi ansaitsevat nauttia parhaasta mahdollisesta laadusta, eikä ole haittaa saada nämä elokuvat fyysisessä muodossa. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit myös kokea suosikkielokuvasi 3D-muodossa! Tämän edistyneen tekniikan avulla voit kokea elokuvan uudessa uudessa näkökulmassa, johon upotat. Itse asiassa 3D-tekniikka on ollut olemassa noin sata vuotta, mutta siitä on nyt tullut joustava vaihtoehto perinteiselle 2D-formaatille.

Jos olet epäröivä tai sinulla on kokemusta vain klassisista punavihreistä 3D-lasista, sinun on käytettävä mahdollisuutta kokea uusin 3D-tekniikka. 3D-tekniikka on kehittynyt nopeasti muutaman vuosikymmenen takaisen punavihreiden 3D-lasien jälkeen. Nykyään huipputekninen 3D-tekniikka voi toimittaa kristallinkirkkaita värillisiä kuvia näytölle, mikä tarjoaa uskomattoman rikkaamman kokemuksen kuin ennen. Näiden saavutusten etuna on, että ne tarjoavat mukavamman ja vakuuttavamman kokemuksen 3D-hämäräelokuvista, joita näet.

Vinkki 3D-bluray -elokuviesi katseluun on katsella niitä suurella näytöllä, jossa 3D-kokemus toimii parhaiten. Muista vain käyttää suurta näyttöä, koska se tarjoaa mukaansatempaavamman kokemuksen. Vaikka televisiossasi olisi käytettävissä 3D-kuva, on aina mukavampaa katsella 50-tuumaista tai suurempaa näyttöä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi