• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Piirretty ja animoitu

Jotkut, jotka monet yhdistävät lapsuuteensa, ovat sarjakuvia ja animaatioelokuvia. Jouluaatto on päivä, jolloin suurempi osa Suomi väestöstä istuu alas ja katselee sarjakuvia Joulupukin ja Disneyn joulutarjouksen muodossa.

Animaatio on edelleen erittäin suosittu, ja tänään on laaja valikoima eri teemoja. Vuonna 1995 ilmestyi ensimmäinen täysin tietokone-animaatioelokuva ja Toy Story -elokuvasta tuli heti iso hitti. Ei ehkä ole niin vaikeaa laittaa sormeasi siihen, mikä tekee sarjakuvista ja animaatioista niin suosittuja. Huumori ja ystävyys ovat kaksi toistuvaa elementtiä, ja tunteita on yleensä paljon. Tämän avulla on helppo päästä elokuvan juoniin ja tutustua elokuvan hahmoihin.

Kaksi suurinta piirustus- ja animaatioluokan elokuvayhtiötä ovat Disney ja Pixar. Muutama elokuva: Lady and the Beast, Beauty and the Beast, The Lion King ja Bambi ovat Disneylta. Elokuvayhtiö Pixarilta löydät elokuvia, kuten Nemon löytäminen, Monsters, Inc. ja Toy Story. Kuten sanoin, monet ihmiset muistavat yhden tai useamman elokuvan lapsuudestaan ​​ja nykyäänkin tuotetaan uusia animaatioelokuvia. Viime vuosina animaatio ja piirustus ovat jälleen saaneet paljon huomiota Frost-elokuvan ansiosta. Itse asiassa Frost on niin hyvin tehty, että se on voittanut kaksi Oscar-patsasta ja voi ylpeillä olevansa Disneyn menestynein animaatioelokuva.

 

Jotain erittäin jännittävää ja hauskaa nähdä on, kuinka vaikutuksista on tullut niin paljon parempia vuosien varrella. Vanhempiin animaatioelokuviin, kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä, on kuitenkin erittäin viehättäviä vaikutuksia. Kun on kyse sarjakuvista, jokaisella on todennäköisesti oma suosikkielokuvansa. Käsinmaalattujen piirustusten käytöstä he ovat nyt siirtyneet käyttämään tietokoneanimaatioita. Jos etsit täydellistä perheelokuvaa, kannattaa tutustua sarjakuvien ja animaatioelokuvien valikoimaan. Löydät taatusti sellaisen, joka sopii kaikille osapuolelle.

Sarjakuva ja animoitu

Sarjakuvat ovat aina olleet osa lasten ja aikuisten elämän taikuutta. Monilla on lapsuudestaan ​​suosikki elokuva, jonka muistat edelleen ja jota rakastat. Sarjakuva- ja animaatio-DVD-elokuvia on saatavana useina eri malleina etsimäsi mukaan. Ne on sovitettu pienemmille lapsille, vanhemmille lapsille ja aikuisille riippumatta siitä, pidätkö eläimistä, taikuudesta tai toiminnasta. Jos haluat löytää uuden suosikkielokuvan, olet täsmälleen oikeassa paikassa.

Sopii kaikille perheenjäsenille

Aiheuttaa naurua

Täynnä taikuutta

Erittäin hauska ja paljon toimintaa

Suuri vene

Tunteellinen

 

Ensimmäinen tietokoneanimaatio tuli vuonna 1995 ja sitä kutsuttiin Toy Storyksi, siitä tuli nopeasti erittäin suosittu ja edelleen. Vanhempien sarjakuvien takana on uskomaton käsityö, jossa jokainen kuva maalataan ja kootaan sitten yhteen kuin elokuva. Animoidut ovat myös itsessään käsityötaiteita, joissa on enemmän tehosteita ja tapahtumia. Piirretyissä ja animaatioelokuvissa on paljon, mikä heijastaa elämää tunteiden ja ystävyyden kanssa, on jotain, joka tekee näistä elokuvista sopivia kaikille.

Ryömiminen alas sohvalle perheen kanssa ja sarjakuva- tai animaatioelokuvan asettaminen ja nauttiminen on vaikea voittaa. Se on taatusti viihtyisä hetki yhdessä. Suosituin koskaan tehty animaatioelokuva on Frost, joka voitti 2 Oscaria niin hyvin tehdystä elokuvasta. On myös monia elokuvia, jotka sopivat niille, jotka etsivät hieman enemmän toimintaa, josta löydät muun muassa Marvels ja Batman.

Suurimmat sarjakuvissa ja animaatioissa ovat Disney ja Pixar, ne ovat kehittäneet valtavasti ja julkaisseet uusia elokuvia joka vuosi.

Disney aloitti Mikki Hiiren kanssa sarjakuvissa jo vuonna 1928 "höyrylaiva-willien" kanssa ja siitä tuli nopeasti suosikki. He tekivät useita lyhytelokuvia, mutta heidän ensimmäinen täysielokuvansa "Lumikki ja seitsemän kääpiötä" ilmestyi vuonna 1937. Se oli maailman ensimmäinen täysielokuva, jolla oli sekä ääntä että väriä, ja siitä tuli nopeasti klassikko. Siitä lähtien Disney on tehnyt monia elokuvia, jotka ovat valloittaneet monet sydämet, kuten The Lion King, Aristocats, Cinderella, Trassel ja Frost.

Pixar perustettiin vuonna 1986, mutta aloitettiin hyvin vuonna 1997, kun heistä tuli osa Disneyä. Pixar keskittyi enemmän animoituun suoraan ja tuli nopeasti suosittuun "Pienen hyönteisen elämän" kanssa.

Pixar on tehnyt monia klassikoita, kuten Monsters INC ja Finding Nemo.

Disney on myös jättänyt jälkensä meihin kaikkiin iästä riippumatta keräämällä jouluaattona melkein koko Ruotsin television eteen ja katsomalla Benjamin Syrsaa ja hänen ystäviään erilaisten leikkeiden kautta kuuluisista Disney-elokuvista, joihin olet usein hyvin odottava Katso mitä uutisia he näyttävät tulevista elokuvista.

On paljon enemmän animaatioita ja sarjakuvia, joita Disney tai Pixar ei ole tehnyt. Löydät kaiken, mikä tekee elokuvailta yksin, ystävien tai perheen kanssa mieleenpainuvaksi. Voit liittyä hulluihin eläimiin "Lemmikkien salaisessa elämässä" heidän seikkailullaan auttaakseen eksynyttä ystävää tai lentämään Internetin kautta ja pelaamaan pelejä "Röjar-Ralfin" kanssa.

Jos sinulla on todella pieniä lapsia, Barbien ihmeellinen maailma on tai opi puhumaan yhdessä "Molly Musin" kanssa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi