• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

TV-peli merchandise

Tunnettujen videopelien tuotteet ovat jotain sinulle, joka olet kiinnostunut pelaamisesta korkeammalla tasolla. Kuulutko niihin, jotka ovat kasvaneet retro-peleissä ja haluatko muistaa, miten kaikki alkoi? Vai oletko osa uutta sukupolvea, joka elää pelaamista varten 24/7? Kahvikuppi, pehmolelu, t-paita tai pop-hahmo antavat henkilökohtaisen vaatetyylin ja sisustuksen.

Tuotteita videopeleistä

Näytä maailmalle, että pidät videopeleistä. Todellinen harrastaja ei jätä epäilyksiä!

Me, jotka ymmärrämme, ei tarvitse sanoja

On olemassa kahdenlaisia ​​ihmisiä. Ne, jotka ymmärtävät ja jotka eivät ymmärrä.

Tärkeimmät hyödyt parhaista videopeleistäsi:

Tunnistaminen Kukaan ei voi uskoa muuta kuin että pidät videopeleistä.

Hauskaa Tuotteiden kerääminen on hauskaa, haastavaa ja stimuloivaa.

Keräilijän arvo Monien objektien ja kokoelmien arvo kasvaa.

Passion Merchandise muistuttaa kauneimpia hetkiä.

Mielenkiintoista Ruotsissa ja muualla maailmassa on valtava valikoima.

Ilo Saat syyn puhua samanmielisten kanssa.

Tuotteiden kehittäminen lautapelien, kirjojen ja sarjojen muodossa tarjoaa harrastuksia.

Toiminnallinen Monissa tuotteissa yhdistyvät videopelien tyylikkäät värit toimiviin malleihin, jotka on tarkoitettu käytettäväksi joka päivä.

Ainutlaatuinen juomavesi, kahvi tai mehu mukavalla kuvalla olevasta mukista on paljon mukavampaa sinulle ja vieraillesi.

Henkilökohtainen Miksi tyytyä vaatteisiin ilman henkilökohtaista kosketusta?

Lahja Ystävä, perheenjäsen tai kollega, jolla on intohimo, voi saada arvostetun lahjan.

Muistoja Kuka ei muista ensimmäistä kertaa, kun kaikki tasot kukistettiin videopelissä? Kestää tärkeät virstanpylväät jollakin kauniilla.

Palkinto Tuotteiden ostaminen, kun esimerkiksi Tietyn tason ylittäminen tai tietyn tason saavuttaminen on hyvä tapa palkita ja motivoida tulevaa kehitystä.

Historia Kaikilla hahmoilla on historia ja kiintymyksen arvo, joka kasvaa ajan myötä.

Tuotteiden sijoittaminen videopeleihin ja pelaamiseen kasvaa todennäköisesti vielä enemmän teollisuuden kasvaessa. Saavuta suuntaus aikaisin.

Ylpeä mukava! Todella hyvä saaminen johonkin voi innostaa muita. Kerskaile saavutuksistasi pelimaailmassa!

Kohokohta Et ehkä ole saavuttanut pisteitä, joissa Zelda-puvusta on tullut osa viikonloppupukuasi. T-paita, koru tai lompakko voi olla huomaamattomampi tapa erottua joukosta.

Geeky-yleissopimukset Pelit ja erilaiset erityishyödykkeet ovat yleistyneet ympäri Ruotsia ja maailmaa. Anna näiden henkien tietää millainen nörtti olet!

 

Kuinka se alkoi

Tuotteita videopeleissä on ollut 80-luvun alusta lähtien, kun Atari 2600 julkaistiin. Peliyhtiö Activision julkaisi kangasmerkit, jotka pelaajat voisivat saada saavuttaessaan tietyt pisteet. Saadakseen korjaustiedoston aktiivisuudesta pelaajat lähettävät kuvan huippuluokan laatikosta televisiossaan. Aivan kuten näiden kangasbrändien arvo on kasvanut, nykyään myytävien tuotteiden arvo voi nousta.

Sekoita offline-maailma digitaaliseen elämään

Elementtien esittely digitaalisesta maailmasta fyysiseen maailmaan voi tuntua yhtä luonnolliselta kuin elementtien tuominen todellisuudesta videopelimaailmaan. Todella omistautuneelle pelifanille rajat ovat muuttuneet. Digitaalinen maailma vaikuttaa fyysiseen vuorovaikutukseen ja päivittäisiin valintoihin. Videopelien elementit voidaan nähdä hauskana, inspiroivana, mielenkiintoisena ja tyylikkäänä yksityiskohtana kodissa, autossa tai pöydällä. Miksi et menisi all in ja koristele koko sohvan kulma esineillä, jotka saavat sinut ja samanmieliset ihmiset tuntemaan olonsa todella hyväksi?

Suuret unelmat

Monet nuoret haaveilevat e-urheilun urasta. Palkintorahat ovat nyt niin korkeat, että e-urheilu on alkanut saada enemmän ja enemmän tilaa. Tunnetko jonkun, jolla on intohimo ja suuri unelma päästä tähtiin? Se saattaa kuulostaa mahdottomalta, mutta nuoret pelaajat kehittyvät hyvin nopeasti ja voivat siirtyä aloittelijasta ammattilaiseen lähitulevaisuudessa. Anna unelmiesi elää ja kohdella tulevaa maailmancupin voittajaa ammattilaisena tänään. Tavaroiden joukossa ovat tuotteet, jotka osoittavat maailmalle kuka olet ja minne olet menossa.

Retro-soitin

Peliharrastajia on kaikenlaisia. Jotkut ihmiset rakastavat vanhempien konsolien laitteistoa ja tuntumaa ja tekevät kaikkensa säilyttääkseen ja laajentaakseen retro-koneiden kokoelmaa. Samanaikaisesti syntyy uusi retrogameerien sukupolvi. Yleensä he ovat kiinnostuneempia itse pelikokemuksesta ja käyttävät emulaattoreita sekä klassisten pelikonsolien uusia julkaisuja. Yksi asia on varma - retro-tyylilajissa on valtava valikoima vaatteita, lahjaesineitä, lautapelejä, laukkuja, astioita ja muita retro-pelaajia yhdistäviä asioita - riippumatta siitä, haluatko pelata 70-, 80-, 90- tai 00-lukuja .

Keskustelun aihe numero 1!

Kun vieras tai vierailija näkee videopelien kauppatavarasi, on heti jotain puhuttavaa. Kuka ei tiedä Super Mario Brosista ja söpöstä dinosaurus Yoshista? Jokaisella on suhde Teenage Mutant Ninja Turtlesiin - mutatoituneisiin kilpikonnaihin, jotka ovat pakkomielle pizzasta ja taistelevat pahoja robotteja vastaan ​​japanilaisen matkailija Ninjutsun avulla.

Uskalla näyttää kuka olet

Intohimosi esitteleminen ja tunnistaminen suosikkiintressisi kanssa houkuttelee muita, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja elämäntavat. Pahinta mitä voi tapahtua, on se, että joku kyllästynyt tai luolamies, joka ei pidä t-peleistä, pelotellaan, mutta se on hienoa, eikö? Sitten voit viettää enemmän aikaa hengailla niiden kanssa, jotka ovat kuin sinä ja jotka pitävät samoista asioista.

Tuote on lisätty ostoskoriisi