• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Seikkailu & toiminta

Toiminta-, fantasia- ja seikkailuelokuvat sisältävät samat komponentit; päähenkilö tai päähenkilöt heitetään eri syistä tapahtumasarjaan, joka sisältää yleensä väkivaltaa, taistelua, taistelua, fyysisiä hyväksikäyttöjä ja kaikenlaisia ​​kiireisiä metsästyksiä.

Toiminta-, fantasia- ja seikkailuelokuvat DVD-levyllä

Nämä tyylilajit sisältävät yleensä yhden tai useamman sankarin, joka taistelee uskomattomia kertoimia vastaan, mukaan lukien hengenvaaralliset tilanteet, yksi tai useampi roisto tai pyrkimys, joka yleensä päättyy sankarin tai sankareiden voittoon (vaikka pieni määrä elokuvia näissä genreissä on päättynyt roistoille tai roistoille). Nämä ovat elokuvia, joilla on onnellinen loppu, joissa hyvä voittaa pahan, melkein kokonaan ja missä paha voittaa epätavallisista asioista. Täältä löydät sekä sarjoja että elokuvia, joita haluat katsella, kun janoat nopeatempoista tai mielikuvituksellista seikkailua.

Näistä tyylilajeista löydät muun muassa (ja paljon muuta):

007 Bond

Tähtien sota

Jason Bourne

Karate lapsi

24

Magnum

Miehet mustissa

Verestävä

Muumielokuvat

300

Alkuperäiset

Rankaisija

Viidakkoveitsi

Noitojen löytö

Hämähäkkimies

Supermies

Polarexpressen

Terminaattori

TinaTina

Alamaailma

Vapina

Viikingit

Syntikaupunki

 

Täältä löydät sekä vanhoja kultarullia että uudempia seikkailuja, mutta myös klassista fantasiaa ja scifiä.

Toimintaelokuva-tyylilajissa on tavallista sekoittaa muita elokuvalajeja, mutta se sisältää väkivaltaa, räjähdyksiä, autojahdeja, taisteluita, yhtä tai useampaa sankaria, jotka taistelevat hyvästä syystä, erikoistehosteita ja temppuja. Kuten sanoin, juoni on väkivaltainen ja nopeatempoinen, nämä eivät ole elokuvia herkille. Sankarit ovat usein yksilöitä, joilla on ongelmia elämässään, joko riippuvuus tai muu takkuinen tausta. Suhteet voivat olla ongelma näille sankareille, mutta kaikki sankareiden ongelmat voitetaan helposti, kun tilanne sitä vaatii. Toiminta sekoitetaan usein trillereiden, draaman, komedian ja seikkailun kanssa tyylilajeiksi. Toimintaelokuva-tyylilajissa on muun muassa Dredd, Mad Max, Face / Off, Terminator, The Bond -elokuvat, John Wick, Speed, Die Hard, Runaway Train, Robocop, Aliens ja Matrix. Kaikki elokuvat ovat hyvin väkivaltaisia.

Seikkailulaji on elokuvalaji, jossa seikkailu on keskellä. On tavallista sekoittaa seikkailu draaman, fantasian, komedian, trillerin, scifi: n ja toiminnan kanssa. Seikkailulajissa, johon Sci-Fi sisältyy, seikkailu tapahtuu usein muilla maailmankaikkeuden planeetoilla. Missä se sekoittuu toimintaan, siellä on paljon väkivaltaa. Tästä tyylilajista löydät elokuvia, kuten Karibian merirosvot, Indiana Jones -elokuvat, Jurassic Park -elokuvat, King Kong, Tarzan, Sormusten herra -elokuvat, Mad Max, Apinoiden planeetta, Veljekset Lionheart, Stardust, Monty Pythonin hullu maailma Voi veli missä olet? ja enemmän. Kuten näette, tähän elokuvaan voidaan sisällyttää monia elokuvia, joten jos haluat seikkailun, on paljon valittavissa.

Fantasialaji on kulttuurilaji, jossa on poikkeava todellisuus tai fantasiamaailma, jos haluat. Se on mielikuvituksellinen, tässä genressä on usein taikuutta ja yliluonnollisia ilmiöitä. Perusta on aina fantasiamaailma ja se muistuttaa usein satu- tai keskiaikaista länsimaailmaa muiden aikakausien tai maanosien elementteineen. Tähän lajityyppiin kuuluu usein linnoja, lohikäärmeitä, noitia, hirviöitä, mytologisia olentoja, sankareita ja vihollisia. Monissa näiden elokuvien fantasiapohjaisissa perustarinoissa tarina vaeltaa kahden maailman välillä, joku kävelee taikaoven läpi tai putoaa taika-aukon päästä toiseen maailmaan, josta seikkailu lähtee. Sankarilla, joka on aina päähenkilö, on aina tehtävä, joka on saatava päätökseen, ja sankarin on aina etsimässä jotakuta tai jotain. Tarinan juoni koostuu aina polusta siihen, mitä sankari etsii, tai tehtävästä, jonka sankari ratkaisee. Tarinan aikana katsoja saa seurata, kuinka tehtävä on suoritettu, matkan varrella syntyvät ongelmat ja ongelmien ratkaiseminen. Katsoja saa nähdä, kuinka sankari ratkaisee kaikki haasteet tehtävän aikana ja kuinka arvoituksen ratkaisu lähestyy ja lähestyy. Fantasialaji on täynnä taikuutta, jota käytetään monin eri tavoin näissä elokuvissa. Hahmoja on paljon, sekä pahoja että hyviä, joissa pahojen tavoite on yleensä yrittää vallata maailma jo elokuvan alussa, kun taas hyvät taistelevat suojelemalla maailmaa ja lopulta yleensä voittavat.

Fantasialaji eroaa Sci-Fistä siinä, miten genre liittyy realismiin. Fantasiassa asioita tapahtuu, jos niitä ei voi tapahtua todellisessa maailmassa, kun taas sci-fi: ssä voi tapahtua, jos sitä ei ole jo tapahtunut tai tapahtuu. Vaikka Sci-Fi on tieteellisempi, fantasia perustuu puhtaasti mielikuvitukseen, ja fantasiamaailmassa ei ole rajoja. Ei ole harvinaista, että fantasiaelokuvat menevät päällekkäin lajityyppinsä toiminnan, seikkailun, sci-fi: n ja kauhulajin kanssa, mutta tästä päällekkäisyydestä huolimatta fantasiagenren katsotaan kuuluvan erilliseen genreihin, jotka ovat erillään muista.

Tuote on lisätty ostoskoriisi