• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Mikki Hiiri

Mikki Hiiri, jota häntä kutsutaan ruotsiksi, kutsutaan myös nimellä Mikki Hiiri englanniksi, on sarjakuvahahmo ja sarjakuvahahmo, jonka Walt Disney loi vuonna 1928. Hän on nöyrä ja hauska hiiri, joka tunnetaan ympäri maailmaa. On monia teorioita siitä, kuinka nimi Mikki Hiiri syntyi.

Mikki Hiiri -tavarat

Yksi on muun muassa, että sen uskotaan olevan Walt Disneyn vaimon idea, joka ehdotti, että hänen nimensä olisi "Mikki". Tästä syystä nimi Mikki Hiiri.

Mikki Hiiri löytyy nykyään elokuvista, sarjakuvista, sarjakuvahahmosta leluissa, vaatteista, asusteista, pelihahmosta ja paljon muuta. Mikki Hiiri on siis yksi suurimmista tuotteista koko maailmassa. Vaikka Mikki Hiiri on luotu ensisijaisesti lapsille, hän on myös erittäin suosittu aikuisten keskuudessa. Mutta lapsille hänestä on tullut hieno hahmo ja hahmo, ja hän myy miljoonia tuotteita.

Ensimmäinen Mikki Hiiren sarjakuva tuotettiin vuonna 1928, ja sitä kutsutaan Mikki Pikkun ilmailuksi ja se oli sitten mustavalkoinen. Samana vuonna Mikki Hiiri tehtiin myös höyrylaivakallona, ​​ja se oli myös elokuva, joka julkaistiin yleisölle. Sen jälkeen se jatkoi elokuvien tuottamista, viime aikoina myös väreillä, ja leluja, jotka lisääntyivät nopeasti ympäri maailmaa. Mikki Hiiri on hauska, huolehtiva ja viisas hiiri, jota kaikki arvostavat. Hänen lähimmät ystävänsä ovat Långben, Kalle Anka, koira Pluto, oravat Piff ja Puff, Teddi ja Freddi, jotka ovat hänen veljenpoikansa ja tyttöystävänsä Mimmi Pigg. Mutta ystäviensä lisäksi hänellä on myös vihollisia, joista yksi on esim. Mustapäitä.

Ihmiset ympäri maailmaa tuntevat Mikki Hiiren ja hänen ystävänsä. Ja on ollut lukuisia Mikki Hiiren elokuvia ja lyhytelokuvia, jotka viihdyttävät koko maailmaa.

Mikki Hiiri on maailmankuulu sarjakuvahahmo, joka on voittanut kaikkien sydämet, niin suuret kuin pienetkin.

Hän on tehnyt lukuisia sarjakuvia, sarjakuvia ja lyhytelokuvia.

Mikki Hiiri on saatavana leluina.

Mikki Hiiri on saatavana myös lisävarusteina.

Mikki Hiiri on saatavana vaatteissa.

Mikki Hiiri leikkii ja palapelejä.

Lapset ympäri maailmaa rakastavat Mikki Hiirtä.

Mikki Hiiren tuotteet ovat olleet menestys maailmanlaajuisesti.

Mikki Hiirellä on tyttöystävä nimeltä Mimmi Pigg.

Mikki Hiirellä on joitain ystäviä.

Mikki Hiiri lähetetään myös jouluaattona perinteenä.

On pukuja, jos haluat pukeutua Mikki Hiireksi itse.

Häntä nähdään myös erilaisissa huvipuistoissa ja näyttelyissä.

Hänet nähdään myös tarroissa, tarroissa ja sarjakuvissa.

 

Häntä voidaan käyttää vaatekappaleena, hänet voidaan nähdä elokuvassa, hänestä voi lukea sarjakuvista, hän on hahmo erilaisissa peleissä ja pulmissa ja häntä löytyy kaikenlaisista leluista, kuten esim. pehmolelut. Hän on nöyrä, ystävällinen ja hauska hiiri. Hän osallistuu myös suurimpaan juhlaamme - jouluaattoon. Häntä rakastavat monet ja jakaa paljon naurua sekä lapsille että aikuisille. Koska hän ei ole sarjakuvahahmo, vaan myös vaatemerkki, monet lapset käyttävät hänen vaatteitaan ja asusteitaan. Vaatteena voit esimerkiksi nähdä hänet huppuilla, t-paitoilla, mekkoilla ja sukilla.

Häntä löytyy myös kengistä ja reppuista, tiarasista, koruista, hattuista ja paljon muuta.

Disneyland on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa sijaitseva huvipuisto, jossa voit tavata Mikki Hiiren ja hänen ystävänsä saamaan maagisen ja hauskan kokemuksen, jota et koskaan unohda. Disneyland on Walt Disney Companyn omistama ja ylläpitämä, ja se vihittiin käyttöön 17. heinäkuuta 1955. Puistossa on ollut yli 500 miljoonaa kävijää sen avaamisen jälkeen ja käynnistettiin Disney-hahmojen, kuten Mikki Hiiri, kanssa. Puistossa Mikkiillä on koti "Mikin Toontownissa", jonka hän jakaa myös Kalle Ankan ja Långbenin kanssa.

Vuosina 1928-1953 Walt Disney julkaisi 120 lyhytelokuvaa Mikki Hiiren kanssa. Omien elokuviensa lisäksi Mikki on esiintynyt myös Pluton ja Hessun elokuvissa.

Jouluaattona "Mikki Hiiri leirillä" toistetaan aina Ruotsin televisiossa joulun perinteenä, ja miljoonat ihmiset näkevät sen vuosittain. Siellä näet Mickeyn, Goofyn ja Kalle Ankan retkeilylomalla ja mitä hulluja asioita he tekevät, mutta nauravat. Ja myös elokuva "Pluton joulukuusi", joka sisältää myös oravat Piff ja Puff. Kyse on siitä, kun Mikki ja Pluto pukeutuvat joulukuusi, mutta Pluto ei ole niin onnellinen, että heillä on kutsuttomia vieraita, jotka ovat asettuneet joulukuuhunsa.

Hän on myös sarjakuvakirjoissa, Mikki Hiiri - lehdessä. Ensimmäinen sarjakuvakirja julkaistiin ja perustettiin vuonna 1937. Nykyään sanomalehtiä ei kuitenkaan tehdä, mutta niitä on edelleen olemassa, ja on monia ihmisiä, jotka antaisivat paljon rahaa niistä riippuen sarjassa ja missä kunnossa ne ovat. Hänen ensimmäinen sarjakuvansa on nimeltään "Kadonnut autiomaassa", ja se julkaistiin vuonna 1930.

Ruotsissa meillä on myös Disney-niminen ICE-esitys, jossa voit nähdä Mikkiä ja hänen ystäviään jäällä maagisessa ja upeassa esityksessä. Se tapahtuu kerran vuodessa areenalla nimeltä Globe ja sijaitsee Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa.

Voit myös ostaa pukuja ja pukeutua Mikki Hiireksi itse, jos haluat. Se on myös erittäin suosittu lasten keskuudessa, ja sitä voi ostaa useimmista lelukaupoista. Mussesin ystävillä on myös pukuja, jos haluat pukeutua yhdeksi hänen ystävistään.

Mikki on erittäin sanallinen hiiri, mutta on silti helppo ymmärtää ja siksi myös pienimmille ymmärrettävissä. Tämä tekee myös hahmosta ja Mikistä niin ainutlaatuisen ja erikoisen, koska hän ei sano paljon, mutta on kuitenkin helppo ymmärtää kaikille.

Tuote on lisätty ostoskoriisi