• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Kauhu

Nykyään elokuvien katseluun on olemassa muutama erilainen mahdollisuus, vaihtoehto on hankkia bluray-soitin, jonka voit ostaa muutamasta elektroniikkaa tarjoavasta kaupasta. Voit myös tilata bluray-soittimen ja bluray-levyjä verkosta. Bluray-soitin tai mediasoitin, jota kutsutaan myös, on laatikko, johon asetat bluray-levyjä, jotta voit sitten katsella elokuvaa televisiossasi.

Kauhuelokuva blurayssa

Bluray-soittimet lanseerattiin DVD-soittimien jälkeen vuonna 2007, mutta bluray-soittimissa voit toistaa myös DVD-levyjä.

On myös joitain bluray-pelaajia, jotka tukevat ns. "Bonusnäkymää", ja tämän avulla voit nähdä ylimääräistä materiaalia, joka on bluray-levyillä. BD-liven avulla, jota myös jotkut bluray-soittimet tukevat, voit myös muodostaa yhteyden Internetiin ladataksesi erilaisia ​​bonusmateriaaleja tai esimerkiksi ylimääräisiä kohtauksia katsomallesi elokuvalle, mikä on myös suuri ero DVD-soittimessa .

Voit kuitenkin tallentaa hämärän levyn paljon enemmän kuin DVD-levylle, joten voit tallentaa enemmän elokuvia yhdelle levylle. Tämä on hyvä esimerkiksi elokuville, joilla on jatko-osia. Nimi bluray tulee laserista, joka lukee levyt, se on vain sininen ja siksi nimi. DVD-levyjä lukeva laser on punainen.

Bluray tuottaa paremman kuvan, terävyyden ja äänen kuin DVD: n, ja on siksi ollut menestys. Ja se on myös enemmän muistia hämärässä levyssä, mikä tarkoittaa, että voit tallentaa enemmän elokuvia yhdelle levylle, mikä myös helpottaa levyjen tallentamista katsojille ja että se on ympäristöystävällisempi, koska levyjä ei tarvitse tehdä niin monta .

Bluraylla on monia erilaisia ​​tyylilajeja, joista yksi on trilleri ja kauhu. Siellä on vanhoja trillereitä, mutta myös hieman uudempia ja nykyaikaisempia kauhuelokuvia, jotta jokainen voi löytää suosikkinsa. Kauhuelokuvat ovat jännittäviä ja todella hiuksia nostavia. Vaikka todellinen trilleri voi saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi, et pelkää jatkaa katsomista, koska se laukaisee jännitteen ja siksi on vaikea lopettaa katselu.

Vinkkejä joihinkin kauhuelokuviin, jotka löydät bluray-levyiltä

Loistava - on kyse kauhuhotellista.

Alien - on ulkomaalaisista, jotka valloittavat maan.

Leuat - on vaarallisia haita.

Soittoääni on videonauha, sen katselun jälkeen puhelin soi ja kuulet äänen sanovan, että sinulla on vielä muutama päivä jäljellä elää.

Näkymätön mies - koskee naista, jolla on tuhoisa suhde.

Pelle IT - on noin pelle, joka sieppaa lapsia.

Vakuutus - on perheen muuttamista taloon, jossa selittämättömiä asioita alkaa tapahtua.

Chucky - on kyse pahasta nukesta.

Nunna - on noin aave.

Annabelle - on paha nukke.

Tiedän, mitä teit viime kesänä - kyseessä on jengi, joka sattuu törmäämään miehen, jonka he ajattelevat olevan kuollut, mutta mies ei ole kuollut ja tekee kaikkensa kostaakseen.

Huuto - kyse on naamioidusta tappajasta, joka kävelee ympäri ja murhaa korkeakouluopiskelijoita, mutta jengin on ratkaistava naamioidun tappajan tapaus.

Palapeli - on tappaja, joka sieppaa ihmisiä ja altistaa heidät ns. Kauhupelille.

Ghost ship - on kyse kummitusaluksesta.

Jurassic park - kertoo tutkijoista, jotka löytävät geenin dinosauruksesta ja luovat dinosaurusmaan, mutta valitettavasti se menee pieleen ja dinosaurukset pakenevat.

Halloween - kyse on siitä, että joka vuosi Halloweenissa se raivostuu naamioidun tappajan ympärillä kaupungissa ja murhaa ihmisiä ja joka vuosi hän on palannut.

 

Kauhuelokuva-kokoelmaasi varten on paljon enemmän jännittäviä tuotteita, jotka olivat vain muutamia esimerkkejä saadaksesi yleiskuvan käytettävissä olevasta tarjouksesta. Löydät suurimman osan elokuvista Internetistä.

Bluray-levyillä voit aina tallentaa parhaat kauhuelokuvat ja tuoda ne esiin aina, kun haluat tarkistaa suosikkisi. Se on oma levy-kokoelmansa, joka tuntuu aidolta ja hauskalta elokuvaa katsellessa. Bluray-levyt ovat paljon kapeampi kuin VHS-kasetti, eivätkä vie paljon tilaa, joten ne voidaan helposti säilyttää.

Elokuvat tarjoavat myös paremman laadun, mikä johtaa myös parempaan kuvaan optimaalisen elokuvakokemuksen saavuttamiseksi. Kun katsot kauhuelokuvia, sinun pitäisi olla mukana elokuvassa, jonka teet uskomattomalla elokuvanlaadulla, jonka saat hämärästä. Optimaalisen elokuvakokemuksen saaminen on tärkeää elokuvia katsellessa. Siksi bluray on kehitetty katsojille juuri sen saamiseksi.

Bluray-soittimella voit keskeyttää, kelata elokuvan taaksepäin ja / tai kelata takaisin, jos olet jättänyt jotain väliin tai haluat kelata taaksepäin tietyn kohtauksen yli. Vaihtoehtoisesti voit keskeyttää elokuvan keskeyttämisen jostain syystä. Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ovat hämärässä. Bluray-levyillä ja kaikissa tyylilajeissa on laaja valikoima kauhuelokuvia. Se, että voit sitten tuottaa suosikkielokuviasi ja katsella niitä uudestaan ​​ja uudestaan, on parasta bluray-soittimen käytössä.

Voidaan tiivistää tämä sillä, että bluray-soitin on oltava jokaiselle, joka rakastaa elokuvien katsomista ja elokuvien tallentamista kokoelmaansa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi