• Postikuluja 2,89 euro
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

Meistä

Elokuvahylly on elokuvafanien luotsaama sivusto kaikille elokuvafaneille.

 

Elokyvahylly on yksi Ruotsin suurimmista uusiin elokuviin ja elokuva-aiheisiin myyntiartikkeleihin erikoistuneista verkkokaupoista ja valikoimamme onkin yksi Pohjois-Euroopan laajimmista. Olemme erikoistuneet tuotteisiin, joita on haasteellista löytää muualta. Valikoimamme on laaja ja tarjoammekin sekä ruotsalaisia että kansainvälisiä elokuvia. Valikoimastamme löydät elokuvia DVD-, bluray- sekä 4K UHD bluray -formaateissa, joiden avulla saat nostalgiannälkäsi tyydytettyä.  

 

Verkkokauppamme taustatiimi koostuu elokuvaharrastajista ja meille onkin kertynyt paljon tietoa niin valikoimastamme löytyvistä kuin muistakin elokuvista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tietystä elokuvasta, vaikka et löytäisikään sitä sivustoltamme. Etsimme sen tarvittaessa sinulle.  

 

Löydät meiltä myös laajan valikoiman steelbook-julkaisuja, jotka ovat todellisia keräilykappaleita! Kyseessä on rajoitettu erä bluray-elokuvia, jotka myydään erityisissä peltikoteloissa, joiden kuvitus poikkeaa tavanomaisista julkaisuista. Lisäksi myymme myös käytettyjä DVD-elokuvia.

 

Löydät meiltä laajimman mahdollisen valikoiman sekä paljon tietoa elokuvista.

 

Kokeile verkkokauppaamme. 14 vuorokauden avokaupalla voit peruuttaa tilauksen, jos et ole tyytyväinen. Haluamme auttaa sinua löytämään uusia elokuvia kokoelmaasi. Olemme ammattilaisia ja se näkyy koko asiakassuhteen ajan.

 

Heräsikö kysymyksiä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella: info@elokuvahylly.fi tai chat-palvelumme kautta. Autamme sinua mielellämme!

 

Filmhyllan

Hovgårdsgatan 1B

263 57 Höganäs

0723–570602 (ei asiakaspalvelunumero)

Y-tunnus: 910523–5684

Filmhyllan kuuluu ennakkoperintä- ja ALV rekistereihin.

Arvonlisäveronumero: SE910523568401

 

Asiakaspalvelumme on auki joka päivä klo. 09.00–17.00.

Tuote on lisätty ostoskoriisi