• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Funko POP

Funko POP ovat pieniä vinyylihahmoja, joita on saatavana kaikilla mahdollisilla malleilla ja hahmoilla. Kerättäviä hahmoja on kaikenlaisista elokuvista, sarjakuvista, sarjakuvista ja laulajista. Funko POP -hahmoilla erottuu niiden tunnusomaiset suuret silmät.

Funko POP -hahmot

 

Ei ole väliä mikä on suosikkihahmosi tai mistä se tulee, voimme taata, että se on Funko POP. Kerättävistä vinyylikuvioista on olemassa erilaisia ​​malleja, alkuperäinen, eksklusiivinen, pimeässä loistava malli, päätä koskettavat pölypäät ja siellä on myös Funko POP! jotka ovat pehmeitä ja samettisen sileitä sen sijaan, että ne olisi valmistettu vinyylistä. Alla voit lukea lisää Funko POP -hahmoista.

 

Suosittu Funko POP!

Harry Potter Hermione

Leonardo da Vinci

Tähtien sota: Skywalkerin nousu

Avatar Aang on Air Bubble Exclusive

Looney Tunes Sylvester

Steve Aoki ja Cake

Simpsonit Homer

Stephen King

Äkäinen kissa

Hellraiser Pinhead

DC Comics Superman

Nämä suositut vinyylihahmot ovat peräisin amerikkalaiselta FUNKO-yhtiöltä, jonka lelukeräilijä Mike Becker aloitti vuonna 1998. FUNKO tuottaa edelleen uusia vinyylihahmoja, ja olemme siitä iloisia. Yritys tunnetaan tietysti parhaiten vinyylihahmoistaan, joissa on Harry Potterin, Tähtien sodan, Marvelin, DC-sarjakuvien ja FNAF: n hahmoja, mutta hahmoja löytyy kaikille. Niiden erottuvien piirteiden lisäksi, joissa on suuri pää ja suuret pyöreät silmät, vinyylihahmot ovat yleensä 9 senttimetriä korkeita, mutta on olemassa jopa 15 senttimetrin kokoisia lukuja. Miksi siitä on tullut niin suosittu, johtuu siitä, että FUNKO on onnistunut vangitsemaan haluamansa hahmon piirteet ja koska jokaiselle löytyy hahmo riippumatta siitä, mikä laulaja, taiteilija tai hahmo on suosikkisi.

Ruotsissa Funko on selvästi alkuperäinen POP! suosituimmat, mutta myös bobbble head -hahmot alkavat saada enemmän ja enemmän poppia. Uskomme myös, että luvut ovat niin suosittuja, koska ne ovat riittävän suuria eivätkä vie liikaa tilaa kodissa, mikä tarkoittaa, että voit kerätä monia pienelle alueelle.

Oletko suuri Simpsonien fani? Sitten olet onnellinen, että lyhyesti sanottuna sarjan kaikki hahmot ovat kerättävissä. Meillä on esimerkiksi Homer, Marge, Barney, Bart, Maggie, Moe, Lisa ja Abe. Uusin Simpsons-kokoelma julkaistiin vuonna 2019, ja sitten saimme myös ikonisen kissan ja rotan Itchy and Scratchy kaikkien iloksi. Klassisten vinyylilukujen lisäksi on myös Funko POP! Simpsonin avaimenperät kerätä muun muassa hahmot Itchy, Scratchy ja Homer löytyvät avaimenperistä koristamaan avaimenperääsi.

Syyskuussa 2017 kaikki Thrones-pelin ystävät saivat lopulta vinyylihahmonsa kerätä. Tähän kokoelmaan kuuluvat Vuori, Jon Snow, Daenerys, rikki Bran, Arya Stark, Sansa Stark, Yara Greyjoy, Lord Varys ja Cersei Lannister, mutta myös monia muita suosittujen fantasiasarjojen hahmoja. Funko POP sisältää myös avaimenperiä! Game of Thrones -sarja kerätä. Tässä kokoelmassa löytyy myös erilaisia ​​muunnelmia hahmoista, muun muassa Jon Snow -hahmo istuu joko lohikäärmeellä, istuu rautatiellä tai tavanomaisessa alkuperäisessä seisomassa.

Harry Potter -sarja on yksi FUNKO-yrityksen suosituimmista. Ensimmäinen vinyylihahmojen kokoelma julkaistiin vuonna 2015, ja se koostui hahmoista Harry Potter, Ron, Hermione, Snape, Dumbledore, Voldemort ja hieman suuremmasta vinyylihahmosta Hagrid. Toinen kokoelma tuli vuodelta 2016 ja sitten saimme muun muassa Draco Malfoy, Dobby, Sirius Black, Luna Lovegood, dementori ja Neville Longbottom. Kaiken kaikkiaan olemme saaneet seitsemän erilaista kokoelmaa sekahahmoilla upeista Harry Potter -elokuvista, ja viimeisin julkaistiin vuonna 2020. Siksi se on ollut loistava kokoelma, ja uskomme, että tulevaisuudessa niitä tulee lisää.

Klassisten vinyylilukujen lisäksi tarjolla on myös lautapeli nimeltä POP Funkoverse Harry Potter. Se on strateginen lautapeli, ja lautapelissä saat myös neljä vinyylihahmoa elokuvasarjasta.

Yksi FUNKOn suurimmista kokoelmista on Marvel, löytyy monia erilaisia ​​hahmoja. Lisäksi eri asujen eri hahmot tulevat myös tänne. Ensimmäiset kymmenen julkaistua hahmoa olivat kuitenkin Tho, Spiderman, Iron Man, Wolverine, Captain America, Red Skull, The Hulk, The Thing, Nick Fury ja Loki. Ensimmäinen kokoelma Marvel funko POP! julkaistiin vuonna 2011 ja uusin kokoelma julkaistiin vuonna 2020.

Kuten aiemmin kirjoitettiin, on koko joukko erilaisia ​​Funko POP -hahmoja kerättävissä ja yleisimpiä ovat tietysti vinyylihahmot. Mutta on myös parveilijoita. Näissä on ohut pörröinen kerros, joka antaa mielenkiintoisen ja kodikkaan tekstuurin hahmoille. Sitten meillä on myös Super-kokoiset hahmot, jotka ovat melkein kaksi kertaa niin suuria kuin tavallisesti. On myös pimeässä loistavia lukuja, jotka ovat erikokoisia ja -merkkisiä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi