• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

4k bluray

4 UHD Bluray -tehoa käyttävän television avulla voit katsella todella korkean resoluution elokuvia, joilla on suurempi kontrastialue ja kuvanlaatu kuin koskaan ennen.

Nyt on paljon elokuvia, jotka käyttävät uutta tekniikkaa. Voit katsella elokuvia tarkkuudella 3840 x 2160. Väriavaruus 4K UHD Bluray on uskomattoman viileä.

4K UHD Bluray

Toisin kuin aiemmat Bluray-elokuvat, kuvanlaatu on ennen kaikkea parempi, vaikka ääni paranee hieman.

Mikä on 4K UHD Bluray?

Tämä on aivan kuten nimi paljastaa uuden tyyppisestä Blu-ray-soittimesta. Vaikka soittamasi levyt ovat hyvin samanlaisia ​​kuin tavalliset Bluray-levyt, ero on hyvin suuri. Näiden uusien levyjen resoluutio on 3840 x 2160, ja niitä tarjotaan kolmessa eri koossa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Mahtava kuva, kuvan resoluutio 3840 x 2160

Uudet soittimet ovat täysin taaksepäin yhteensopivia ja voivat siksi toistaa vanhoja Bluray-elokuvia sekä DVD-elokuvia.

Käsittelee ääntä Dolby Atmos ja DTS: X: n kanssa.

 

Tehokas tekniikka

Levyjä on kolmea eri kokoa: 50 Gt, jonka siirtonopeus on 82 Mbit / s, 66 Gt / 108 Mbit / s ja 100 Gt / 128 Mbit / s. Uuden tekniikan avulla saat Bluray-soittimen, jota voidaan käyttää vanhojen Bluray-levyjen ja DVD-levyjen kanssa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että uutta 4K UHD Bluray -ohjelmaa ei voi toistaa vanhoissa Bluray-soittimissa. Äänenlaadun suhteen se on epätavallista. Tämä on objektipohjainen ääni, jota ohjaa Dolby Atmosin ja DTS: X: n takana oleva tekniikka. Tässä lasketaan äänenlaatu parhaimmillaan.

Äänikuva on tärkeä, jotta saat live-kuvan, ja yhdessä hyvien kaiuttimien kanssa 4K UHD Bluray -tekniikka todella nostaa katsojien kulmakarvoja. 4K UHD Bluray -tekniikan suuri etu on, että terävämpiä yksityiskohtia on paljon enemmän ja kuvan syvyys mahdollistaa myös enemmän. Lyhyesti sanottuna kuvasta tulee siten realistisempi ja se koetaan syvemmältä ja elävämmältä.

Suuren edun saamiseksi tekniikkaa tulisi käyttää vähintään 50 tuuman näytöissä. Pienet televisioruudut voivat olla niin pieniä, että todellisia eroja ei voida nähdä paljaalla silmällä. Jokainen, joka siirtyy välittömästi tavallisesta HD-televisiosta 4K-televisioon, näkisi kuitenkin välittömästi suuren eron koosta riippumatta. Jos olet nälkäinen uuden tekniikan suhteen, sinun tulisi välittömästi käydä elektroniikkaliikkeessä ja tarkastella eroa. Mahdollisuus on, että olet uskomattoman yllättynyt siitä, kuinka suuri se todella on.

Mitä tarvitaan 4K Ultra HD Blu-ray -elokuvien hyödyntämiseen?

Tarvitset tietysti television / projektorin ja soittimen, joka tukee 4K UHD Bluray -tekniikkaa. Elokuvat tallennetaan lisäksi 4K UHD Bluray -levyille. Jos olet tullut niin pitkälle, olet laatinut perustan voidaksesi hyödyntää uutta elokuvatekniikkaa. Sinulla tulisi olla myös parasta laatua oleva HDMI-kaapeli. Tässä tapauksessa optinen kaapeli voi olla edullinen, varsinkin jos olet kuvitellut yli kymmenen metrin pituisia pituuksia.

On useita eri tapoja liittyä

4K UHD Bluray -soitin, esimerkiksi suoraan kotiteatterijärjestelmään. Mutta se voi olla hankala liike, jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa. Hyvin varustetussa elektroniikkaliikkeessä sinulla on tarvitsemasi johdot ja tiedät todennäköisesti, kuinka ne voidaan liittää. Verkossa on paljon videoita, jotka selittävät miten edetä. On tärkeää muistaa, ettet tee kompromisseja kaapeleiden laadussa. Usein suuria summia käytetään sekä soittimeen että näyttöön, mutta pienemmät osat, kuten kaapelit ja liitännät, jätetään huomiotta. Hieno lopputulos on kuitenkin monien osien summa. Et halua pullonkaulaa, joka tuhoaa.

Voitteko käyttää 3D: tä 4K UHD Bluray -sovelluksen kanssa?

Kun 3D näki valon, se oli todella valokeilassa, ja useimmat asiantuntijat ajattelivat, että sillä olisi suurempi vaikutus kuin se. Tämä on tekniikka, jota ei ole viime vuosina kehitetty paljon kotikäyttöön. Se ei ole todellakaan löytänyt luonnollista paikkaansa. Sen sijaan suuntaus on ollut parempiin näyttöihin ja resoluutioihin. 4K UHD Blurayn 3D-tekniikkaa ei tällä hetkellä tueta, mutta tavallisia 1080p-tarkkuudella tehtyjä 3D-elokuvia voidaan toistaa, jos joku tarvitsee sitä.

Osta elokuvia tai suoratoista?

Nykyään on paljon ihmisiä, jotka haluavat mieluummin suoratoistaa elokuviaan kuin ostaa niitä levylle. Tämä on täysin ymmärrettävää, ja voit kysyä itseltäsi, miksi sinun pitäisi ostaa elokuvia tänään. Suurimmat erot ovat kuva- ja äänierot. Jos haluat parasta laatua, saat sen levyltä. Jos aiot suoratoistaa korkean resoluution 4K-elokuvia, Internet-yhteyden on oltava todella korkea ja vakaa. Levyllä voit taata odottamasi suuren kokemuksen ilman riskiä, ​​että kuva heilahtuisi tai joskus muuttuisi rakeiseksi. Todellinen elokuvaelämys yksinkertaisesti.

Populära produkter i underkategorierna

Tuote on lisätty ostoskoriisi