• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Laatikot ja TV-sarjat

Katseletko myös sarjoja tai elokuvia sateisena päivänä? Sitten DVD-laatikko on sinulle. Harvat asiat antavat niin mukavan tunteen kuin sarjojen ja elokuvien katselu useita tunteja. Meiltä löydät suuren valikoiman täysin ladattuja DVD-laatikoita.

Tarjoamme elokuvalaatikoita ja TV-sarjoja jokaiseen makuun. Valikoimastamme löydät muun muassa uusia elokuvia, TV-sarjoja, uusittuja julkaisuja ja vanhoja klassikoita.

Nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa viihdealue on valtava. Valitettavasti tämä johtaa usein siihen, että meillä on vaikeuksia keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Elokuvan tai TV-sarjan katsomisen sijaan monet ihmiset siirtyvät nopeasti seuraavaan katsomatta. Muistatko ajat, kun katselit elokuvaa televisiosta ja tosiasiallisesti katsoit koko elokuvaa peräkkäin? Yhä useammat ihmiset haluavat palata tähän kodikkaaseen tunnelmaan. Siksi DVD-laatikot ovat erinomainen valinta. Sen sijaan, että houkuttelisi paljon muita tarjouksia, voit keskittyä täysin valitsemaasi elokuvaan tai TV-sarjaan.

 

Täältä löydät valtavan valikoiman DVD-laatikoita. Valitse klassisten elokuvien ja suosikkisarjasi välillä. Monet näistä voidaan katsoa uudestaan ​​ja uudestaan. Tuo kaukosäädin, pop-popcorn, sammuta wifi ja nauti todella hyvästä DVD: stä muutaman tunnin ajan. Sinulla on taatusti hieno ilta! Tämä sopii erityisen hyvin, jos kutsut erityisen henkilön treffeille tai haluat hengailla kaveriryhmän kanssa häiritsemättä. On erityisen hauskaa, jos valitset elokuvan tai sarjan menneisyydestä, joka saa sinut muistamaan vanhoja hyviä aikoja. Tai ehkä haluat vain nauraa 90-luvun muodista? Ei ole väliä mitä etsit, täällä kanssamme on DVD-laatikoita jokaiseen makuun.

 

DVD-laatikot ja TV-sarjat DVD-levyllä

Jos nautit sarjan tai elokuvien katsomisesta huonolla säällä, pakkauksessa oleva DVD-laatikko tai TV-sarja sopii sinulle.

Meiltä löydät DVD-laatikoita, joissa on TV-sarjoja ja elokuvia useista eri tyylilajeista. Voit katsella niitä milloin haluat, ja ne pysyvät niin kauan kuin haluat. Jos ostat DVD-laatikon, sinun ei tarvitse pelätä, että seuraamasi sarja katoaa yhtäkkiä alueelta, seuraava jakso on laatikossa. Jos haluat nähdä koko elokuvasarjan tietystä trilogiasta, se helpottaa myös DVD-laatikon pitämistä kotona, jotta pystyt tuottamaan milloin haluat. Näet mitä haluat, kun haluat mitä pidät parhaiten, tai miksi et osta sitä lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle? Ehkä lapsilla on jokin suosikki, jonka he haluavat nähdä usein tai yksinkertaisesti vain kiinni. DVD-laatikot ovat erinomainen valinta, jos haluat välttää riippuvuutta Internet-yhteydestä voidaksesi katsella suosikkejasi laiskana päivänä.

Joitakin esimerkkejä DVD-laatikoista ja sarjoista kanssamme, mutta meillä on elokuvia ja sarjoja kaikista mahdollisista genreistä:

Alamaailma

Outlander

Kruunu

Tudorit

Chaplin, DVD-kokoelma

Sherlock

Solsidan

Poirot

Lähde

Hanhen äiti

Cityakuten

Astrid Lindgren (pienet suosikit)

Shrek

Jouluelokuvat

Sci-Fi-kokoelmat

Kävelevä kuollut

Puhdistus

Viikingit

Frost-kotelo

Palveluneiden kielet

Shakespearen kokonaiset teokset (BBC-kokoelma)

Norskov

Puvut

Scorpion King

Tšernobyl

Familyguy

Valtaistuinpeli

 

Mitä haluat katsella, voit milloin tahansa katsomatta yhtä tai useampaa näistä DVD-laatikoista riippumatta Internetistä tai Wi-Fi: stä. Vain sinä asetat rajat sille, mitä päätät katsella tai milloin. Voit viettää päivän draamasarjan, sci-fi-kokoelman tai miksi ei kevyiden komedioiden kanssa, jotka piristävät elämää hieman. Ehkä lapset haluavat katsella Greta Grisiä, Shrekiä tai joitain Astrid Lindgrenin suosikkeja - siinä tapauksessa he ovat täällä.

Elokuva-ilta teemamuodossa ystävien kanssa sujuu hyvin DVD-laatikoiden avulla ilman mitään vaivaa. Tunnetko jonkun, joka ei ole jostain syystä nähnyt suosikkisarjaa pitkään aikaan? Lahjoita DVD-laatikko levittääksesi pieni valohehmo ystäväsi tai perheenjäsenesi elämään.

Ei ole väliä mikä lempilajisi on, löydät meiltä jotain tarkasteltavaa. Jos haluat nähdä jotain tulevaisuudessa, mutta sinulla ei ole aikaa juuri nyt, sinulla on loistava tilaisuus hankkia se nyt säästääksesi sitä, kun sinulla on aikaa, halua ja energiaa tarkastella sitä valitsemaasi aikaan.

DVD-laatikot luotiin, koska yhä useammat ihmiset halusivat saada pääsyn sarjoihinsa yhdessä ja tallentaa ne voidakseen katsella niitä uudestaan ​​ja uudestaan. Sama koskee monia suuria elokuvakokoelmia. Ehkä tietty dokumenttisarja vetoaa sinuun, mutta sinulla ei ole aikaa nähdä sitä juuri nyt, voit helposti tarkistaa, onko se täällä kanssamme voidaksemme ostaa sen myöhempää katselua varten. Täältä saat helposti kontekstin katsellessasi tiettyä sarjaa ja seuraamalla helpommin dokumentti- tai draamasarjan yhteistä säiettä. Suosikkihahmosi elävöittyvät katsomasi ajan kuluessa, ja voit katsella lisää jaksoja samalla ajanjaksolla. Tarinan seuraaminen on keskeytyksettä helpompaa.

Suosituimmat elokuvasarjat ja DVD-laatikot ovat kanssamme.

Tuote on lisätty ostoskoriisi