• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Barnfilmer

Tässä ovat parhaat perheelokuvat perhehalkaisulle tai lastenelokuvat lapsille, kun he haluavat nähdä suosikkielokuvansa hämärässä.

Meiltä löydät elokuvia koko perheelle ja useissa eri tyylilajeissa. Voit tutustua Disneyn maagiseen maailmaan, seurata Smurffien seikkailuja, käydä Emilillä Lönnebergassa tai Peppi Pitkätossussa, katsella mielikuvituksellisia seikkailuja Narniassa, ratkaista mysteerejä Scooby-Doon kanssa ja paljon muuta.

Perhe- ja lastenelokuvat bluraylla

Elokuvia on monia ja monipuolisia. On todennäköistä, että sinun / lastesi suosikit ovat elokuvien joukossa kanssamme. Meillä on kaikkea Greta Grisista ja Shrekistä Steven Spielbergin E.T: hen, elokuvavalintoja on paljon, jotta sinä yksilönä voit löytää helpommin katsomasi sisällön.

Meiltä löydät perhe- ja lastenelokuvia bluraysta, kuten:

Shrek-elokuvia

Leijonakuningas

Pääkissa

Dolittle

Wall-E

Jääkauden elokuvat

Madagaskar

Stupid Me -elokuvat

Askungen

Babe-elokuvat (rohkea sika)

Iloiset jalat

Grinchen

Annie

Suurin osa Disney-klassikoista

Peter ja lohikäärme Elliott

Lemmikkien salainen elämä

Painajainen ennen joulua

Monet Astrid Lindgrenin elokuvista

Lego-elokuvia

Viidakkokirja

 

Kun bluray-elokuvista on saatavana bonusaineistoa ja erinomainen kuvan tarkkuus, elokuvakokemus on vieläkin parempi koko perheelle, ja bluray-elokuvan kanssa voit katsella elokuvaa milloin tahansa. Lasten ja perheiden elokuvissa on vain vähän tai ei lainkaan väkivaltaa, mikä tekee elokuvista helpon katsella. Elokuvien onnelliset päät ovat hallitsevia, ja huumori on yhteinen piirre, jota koko perhe arvostaa. Jännittävät satujen perusteella myyttiset hahmot ja tieteiskirjallisuus sekoittuvat draamaelokuviin. Niille, jotka pitävät animaatioelokuvista tai sarjakuvista, tässä tyylilajissa on laaja valikoima Disney Pixaria, Legoa ja muita suosittuja elokuvantuottajia.

Monien elokuvien alkuperä on peräisin vanhoista satuista, kirjoista tai myytteistä, mikä herättää koko perheen suurta kiinnostusta.

Steven Spielbergin elokuvissa lapsia kuvataan realistisella tavalla, mikä on yleistä myös Astrid Lindgrenin elokuvissa ja joissa esiintyy satuja tai kaunokirjallisuutta. Liity Emilille Lönnebergassa torille, Blixten McQueen kilpailukilpailuihin tai Elsa ja Anna heidän jatkuviin seikkailuihinsä. Tarinat ovat monia, vaihtelevia, suhdedraamat, kohottavat, jännittävät ja usein humoristiset. Tässä on sekä klassikoita että uudempia elokuvia, sekä hieman nuoremmille että vanhemmille lapsille.

Seuraa pahojen ja hyvien voimien, rakastuvien prinssien ja prinsessojen, hulluimpia asioita tekevien eläinten, ihmisten kanssa ystävystyvien lohikäärmeiden, haamutarinoiden, peikkojen välisiä taisteluita. Liity Gulliverin jännittäviin matkoihin tai lapsiin, joista tulee sankareita omissa seikkailuissaan maailmassa.

Lasten elokuvat ovat yleisnimi luokitellaksesi ensisijaisesti lapsille ja nuorille suunnattuja elokuvia. Länsimainen animaatioelokuva, mukaan lukien Disney, luokitellaan lastenelokuviksi. Ruotsissa Barnen från Frostmofjälletissa on esimerkki varhain onnistuneesta lasten elokuvasta, joka ilmestyi vuonna 1945. Useimmiten lasten elokuvilla ei ole ikärajaa, mutta Ruotsissa on asetettu kolme erilaista ikärajaa vuosien varrella . Ensimmäiseksi ikärajaksi asetettiin 15 vuotta vuonna 1911, ja vuonna 1959 otettiin käyttöön toinen 11 vuoden ikäraja. Seuraava ikäraja tuli vuonna 1978 ja sitten seitsemän vuoden kuluttua. Ikärajat asetetaan ohjenuoraksi elokuville, jotka eivät sovi pienemmille lapsille. Ikärajojen tarkoituksena on suojella lapsia asioilta, jotka eivät sovi lasten näkemiseen.

Se, että elokuva on sallittu lapsille, ei tarkoita automaattisesti, että se sopii lasten katseluun. Valtion medianeuvosto arvioi, millä elokuvilla ja sarjoilla tulisi olla ikärajat. Arviointia tehtäessä oletetaan, että elokuva tai sarja voi aiheuttaa lapselle voimakasta pelkoa, pelkoa, paniikkia, ahdistusta tai hämmennystä. Otat huomioon myös elokuvan tai sarjan laadulliset ominaisuudet. Siellä tarkastellaan tarkasti realismin asteita, tunnistamismahdollisuutta ja sitä, millä tavoin tai missä kontekstissa eri elementit kuvataan tarkasteltavassa elokuvassa tai sarjassa. Sitten esität arvioinnin yksityiskohtaisine perusteluineen ikärajoille, joihin medianeuvosto uskoo olevan hyviä syitä. Elokuva, jolla on ikäraja, ei ole sama kuin elokuva, jolla on tietty kohderyhmä, ja se, että se on lapsiystävällinen, tarkoittaa vain sitä, että sen ei katsota olevan suoraan haitallista lasten katsomiselle. Soveltuvuutta ei arvioida, jotta se kohdistettaisiin nimenomaan tiettyyn kohderyhmään, kuten lapsiin tai nuoriin.

Kaikki elokuvat arvioidaan keskimääräisen yleisön perusteella eikä pelkästään fyysisen iän perusteella. Kaikki lapset ovat yksilöitä ja havaitsevat erilaisia ​​asioita eri tavoin. Tässä älyllisellä ja emotionaalisella kypsyydellä, kasvatuksella ja mediatottumuksilla on tärkeä rooli yksilötasolla siinä, miten lapsi kokee erilaisia ​​elokuvia. Turvalliset lapset voivat reagoida elokuvaan eri tavalla kuin esimerkiksi herkkä ja epävarma lapsi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi