• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Trilleri

Aika jännitykselle? Sammuta puhelin, himmennä valaistus ja tuo esiin kodikas huopa. Osallistu tappajaan tai tutustu tuntemattomaan DVD-levyn trillerillä.

 

Aika jännitykselle? Sammuta puhelin, himmennä valaistus ja tuo esiin kodikas huopa. Osallistu tappajaan tai tutustu tuntemattomaan DVD-levyn trillerillä.

Jännitys on elokuvalaji, jossa ilmapiiri rakennetaan vähitellen sellaiseksi, joka voi olla melkein sietämätöntä jännittävää.

Jännityselokuva DVD: llä

Tässä tyylilajissa pääsemme yleensä seuraamaan yhtä tai useampaa ihmistä, jonka elämäntarinan voi päättää milloin tahansa. Trillereitä on useita, kuten tieteiskirjallisuus, psykologinen trilleri ja toiminta. Elokuvat voivat myös kuulua kahteen tyylilajiin, esim. trilleri ja rikoselokuva. Täällä yleisön arkeen kuuluvat asiat sekoitetaan yleensä tuntemattomiin tai pelottaviin asioihin.

Ihmistä on aina kiehtonut se, mitä pidetään hieman pelottavana ja epämiellyttävänä. Muinainen kreikkalainen kirjailija Homer kirjoitti teoksensa Odysseia jo 700 eKr. Pohjimmiltaan Odysseian toiminta on samanlainen kuin nykypäivän trilleri.

 

Paras trilleri DVD: llä:

Myydään usein kohtuulliseen hintaan

Trilleri DVD: llä tarjoaa paremman äänen ja äänitehosteet kuin suoratoisto

Valikoima on suuri, koska muoto on ollut käytössä jo pitkään

Trilleri DVD: llä käsittelee toisinaan koskettavia aiheita

Genre on jännittävä

Suuri painotus efekteihin, kuten ääni, värit, kuva, scenografia ja tapahtumat

Nämä elokuvat voivat kuulua myös muihin genreihin

Muoto, jota voidaan toistaa aina yhteysvaihtoehdoista riippumatta

Näitä elokuvia voidaan toistaa autossa

Trilleri-DVD on täydellinen kesämökissä

Voit lainata näitä elokuvia ystävällesi antamatta salasanaa

DVD: n trilleri on loistava lahja elokuvaharrastajalle

 

Onko sinulla vaikeuksia päättää?

Et ole yksin. Monet ihmiset maksavat kalliista suoratoistopalveluista katsomatta elokuvia. Valikoima on suuri, mutta samalla epäjohdonmukainen ja monipuolinen laadun suhteen. Yksi tapa keskittyä todella elokuvaan on tulla asiantuntijaksi. Voit yksinkertaisesti päättää tyylilajista rakentamalla kokoelman DVD-levylle ja beetaversiolle palalta. Kokoelma voidaan lajitella minkä tahansa alla olevien otsakkeiden alaluokkien mukaan.

 

Psykologinen trilleri

Psykologisessa trillerisarjassa tarina perustuu taustalla olevaan mielialaan. Toisin kuin monet kauhuelokuvat, väkivaltaa esiintyy niin vähän kuin mahdollista. Sen sijaan äänitehosteiden, värimaailman, scenografiatapahtumien tasapaino vangitsee yleisön. Täysin kohtuulliset ja selitettävät ympäristöt ja tilanteet sekoittuvat pelottaviin tapahtumiin. Esimerkkejä: Unettomuus ja amerikkalainen psyko.

 

Tieteiskirjallisuudessa

Tieteiskirjallisuus tapahtuu yleensä eri aikaan tai elämässä, jossa on muita teknisiä olosuhteita. Ne voivat tapahtua myös tässä missä tahansa keksinnössä tai tapahtumassa. Tieteiskirjallisuudessa on yleistä, että uhka itsessään koostuu muukalaisista, viruksista tai keksinnöistä, jotka ovat eksyneet ja joista on suora uhka ihmiskunnalle.

 

Toiminta

Tämä alalaji sisältää asioita, jotka olemme tottuneet näkemään puhtaissa toimintaelokuvissa. Nämä voivat olla ampuma-aseita, räjähdyksiä ja nopeita ajoneuvoja. Näiden elokuvien yhteinen nimittäjä on, että ne pitävät nopeaa vauhtia ja tarjoavat runsaasti adrenaliinia. Esimerkkejä elokuvista: Mad Max, Oceans Eleven, The Watch and Fight Club.

 

Salaliitto

Jännitys tässä alaluokassa perustuu jonkinlaiseen salaliittoon, joka uhkaa ihmiskuntaa tai päähenkilöitä. Tämä genre voi olla hyvin realistinen ja toimia hyvänä tapana tutkia eroja eri ajanjaksojen välillä. Esimerkki: Da Vinci -koodi.

 

Mikä luo hyvän trillerin?

Vahva alku

Tarina, joka tarttuu katsojaan ja pitää korkealla tasolla alusta loppuun. Juonessa on tärkeää, että sinulla on ainakin yksi selkeä käännös, joka muuttaa merkkien olosuhteita. Yleensä trilleri sisältää useita käänteitä, mikä yleensä lisää jännitystä.

 

Tapahtumarikas alku

Jos tarina herättää kiinnostusta aikaisin, se on hyvä, koska trilleri vaatii täyttä keskittymistä.

 

Päähenkilö, joka on helppo pitää

On tavallista, että trilleri perustuu suurelta osin vanhan motto "pahat" ja "hyvät" hahmot. Katsoja tietää aikaisin, kuka tai mitkä ovat elokuvassa hyviä. Jos ihmisellä on ominaisuuksia, joista yleisö pitää, antagonistista tulee kamalampi ja pelottavampi. Genressä on myös esimerkkejä elokuvista, jotka päättävät kääntää perspektiiviä ja tehdä siitä ilmeisen osan tarinaa. Sitten mieliala rakentuu arvaamattomuudelle, jolla on filosofinen ja psykologinen varaus.

 

Cliffhangerit tai trillerit

Näkymät ja näkymät muuttuvat joskus nopeasti ja muodostavat siten jännittävän aukon. Tyhjyys antaa mielikuvituksen virrata vapaasti. Sitten tämän aukon täyttäminen jollakin näyttävällä, pelottavalla, humoristisella, käsittämättömällä tai epätavallisen ennustettavalla tavalla ovat erilaisia ​​tapoja luoda jännittävä trilleri.

 

Taistelu aikaa vastaan

Ei ole harvinaista, että trilleri sisältää taistelun aikaa vastaan, joka määrää yhden tai useamman ihmisen selviytymisen.

Tuote on lisätty ostoskoriisi