• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

friends

Ystävät on yhdysvaltalainen televisio-komediasarja, jonka ovat luoneet David Crane ja Marta Kauffman ja joka lähetettiin NBC: ssä 22. syyskuuta 1994 - 6. toukokuuta 2004 ja kesti kymmenen vuodenaikaa. Esityksessä ovat mukana Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer.

Sarjan tuotti Bright / Kauffman / Crane Productions yhteistyössä Warner Brosin kanssa. Televisio. Alkuperäiset tuottajat olivat Kevin S. Bright, Kauffman ja Crane.

Kauffman ja Crane alkoivat kehittää ystäviä Insomnia Cafe -nimellä marraskuusta joulukuuhun 1993. He esittivät idean Brightille ja toimittivat yhdessä NBC: lle seitsemän sivun esityksen. Kun useita käsikirjoituksia on kirjoitettu uudestaan ​​ja muutettu, mukaan lukien otsikkomuutokset Six of One ja Friends Like Us, sarja lopulta nimettiin uudelleen Friendsiksi.

Tallennus tapahtui Warner Brosissa. Studiot Burbankissa, Kaliforniassa. Kaikki kymmenen ystävyyskautta sijoittuvat viimeisen TV-kauden luokituksen kymmenen parhaan joukkoon, ja se saavutti lopulta ykkönen kahdeksannella kaudella. Sarjan finaali esitettiin 6. toukokuuta 2004, ja sitä katsoi noin 52,5 miljoonaa amerikkalaista katsojaa, mikä teki siitä television historian viidenneksi katsotuimman sarjan finaalin ja 2000-luvun katsotuimmat televisio-jaksot.

Ystävät saivat kiitosta koko juoksunsa ajan ja heistä tuli kaikkien aikojen suosituimpia TV-ohjelmia. Sarja nimitettiin 62 Primetime Emmy -palkinnolle ja voitti Outstanding Comedy Series 2002 -palkinnon kahdeksannesta kaudestaan. Näyttely sijoittui ei. 21 TV-oppaassa kaikkien aikojen 50 suurimmalla TV-ohjelmalla, ja ei. 7 Empire-lehden kaikkien aikojen 50 suurinta TV-ohjelmaa. Vuonna 1997 jakso "Yksi prom-videosta" sijoittui ei. 100 TV-oppaassa kaikkien aikojen 100 suurinta jaksoa. Vuonna 2013 Ystävät sijoittuivat ei. 24 Writers Guild of America's 101 Best Written TV Series of All Time, ja ei. 28 TV-oppaan 60 kaikkien aikojen parhaassa TV-sarjassa.

• Jennifer Aniston Rachel Greeninä:

Muotiharrastaja ja Monica Gellerin paras ystävä lapsuudesta. Rachel muutti ensin Monican luokse ensimmäisen kauden jälkeen naimisiin melkein Barry Farberin kanssa. Rachel ja Ross Geller ovat myöhemmin mukana yli-ja-suhde koko sarjassa. Rachel tapaa sarjan muita miehiä, kuten italialaisen naapurin Paolon, ensimmäisellä kaudella; Joshua Bergin, asiakas Bloomingdalesta, kaudella 4; Avustaja Tag Jones seitsemän kauden aikana; ja Joey Tribbiani kaudella kymmenes. Rachelin ensimmäinen työpaikka on tarjoilija Central Perk Caféssa, mutta hänestä tuli myöhemmin apulainen ostaja Bloomingdalessa 3. kaudella ja ostaja Ralph Laurenilla 5. kaudella. Rachelilla ja Rossilla on Emma-niminen tytär elokuvassa "The One Where Rachel has a baby, Part Two" kauden kahdeksan lopussa. Sarjan viimeisessä jaksossa Ross ja Rachel myöntävät rakastavansa toisiaan ja Rachel luopuu työstä Pariisissa ollakseen hänen kanssaan.

• Courteney Cox Monica Gellerinä:

Ryhmän äiti ja kokki, joka tunnetaan perfektionistisesta, pomollisesta, kilpailukykyisestä ja pakonomainen luonteensa. Monica oli lapsena ylipainoinen. Hän työskentelee kokkina useissa ravintoloissa koko näyttelyn ajan. Monican ensimmäinen vakava suhde on pitkäaikaisen perheenystävän Richard Burken kanssa, joka on kaksikymmentäyksi vuotias. Heillä on vahva suhde jonkin aikaa, kunnes Richard ilmaisee haluavansa lapsia. Monica ja Chandler aloittavat myöhemmin suhteensa vietettyään yön yhdessä Lontoossa neljännen kauden finaalin aikana, mikä johti heidän avioliittoonsa seitsemännessä kaudella ja kaksosien adoptointiin sarjan lopussa.

• Lisa Kudrow Phoebe Buffayna:

Massööri ja itseoppinut muusikko. Lapsena Phoebe asui New Yorkin osavaltiossa äitinsä kanssa, kunnes hän teki itsemurhan ja Phoebe meni kaduille. Hän kirjoittaa ja laulaa omia outoja kappaleitaan ja seuraa itseään kitaralla. Hänellä on identtinen kaksikko nimeltä Ursula, joka jakaa Phoeben ominaisuudet. Phoebella on näyttelyn aikana kolme vakavaa suhdetta: tutkija David, ensimmäisen kauden aikana, jonka hän hajottaa, kun hän muuttaa Minskiin tutkimusapurahalla; Gary, poliisi, jonka jäljen hän löytää, viidennen kauden aikana; ja on-off-suhde Mike Hanniganiin kaudella yhdeksän ja kymmenes. Yhdeksännen kauden aikana Phoebe ja Mike tapaavat, koska hän haluaa olla menemättä naimisiin. David palaa Minskistä, mikä johtaa molempien palaamiseen uudelleen, mutta lopulta hän hylkää hänet Mikestä, kun molemmat ehdottavat hänelle. Phoebe ja Mike menevät naimisiin kaudella kymmenen.

• Matt LeBlanc Joey Tribbianina:

Taisteleva näyttelijä ja ruoan ystävä, joka tunnetaan roolistaan ​​saippuaoopperassa Elämäsi päivät Drake Ramorayna. Joeyllä on monia lyhytaikaisia ​​tyttöystäviä. Vinkistä huolimatta Joey on syytön, huolehtiva ja hyvää tarkoittava. Joey käyttää usein latauslausetta "Kuinka voit?" yrittäessään voittaa suurimman osan tapaamistaan ​​naisista. Joey-huone parhaan ystävänsä Chandlerin kanssa useita vuosia ja myöhemmin Rachelin kanssa. Hän rakastuu Racheliin kauden kahdeksan aikana, mutta Rachel kertoo kohteliaasti Joeylle, että hän ei jaa hänen tunteitaan. He lopulta jäävät vajaan kauden kymmenen aikana, mutta huomattuaan, että se ei onnistu heidän ystävyytensä ja Rachelin monimutkaisen suhteen Rossin kanssa, he palaavat ystävystymään.

• Matthew Perry Chandler Binginä:

Tilastollisen analyysin ja tietojen kokoonpanon johtaja suurelle, monikansalliselle yritykselle. Chandler vihaa tätä työtä, vaikka se kannattaakin. Hän yrittää lopettaa ensimmäisen kauden, mutta houkutellaan takaisin uudella toimistolla ja palkankorotuksella. Hän lopulta lopetti tämän työn kaudella yhdeksän siirtymisen vuoksi Tulsaan. Hänestä tulee nuorempi copywriter mainostoimistossa myöhemmin samana kautena. Chandlerilla on outo sukututkimus eroottisen kirjailijan äidin ja homon poikana, joka leikkaa Las Vegasin tähti-isää. Chandler tunnetaan sarkastisesta huumoristaan ​​ja huonosta onnestaan ​​suhteissa. Chandler menee naimisiin Monican kanssa seitsemän kauden aikana, ja he ottavat kaksoset sarjan lopussa. Ennen suhdettaan Monicaan Chandler treffasi Janice Hosensteinia ensimmäisen kauden aikana ja hajosi hänen kanssaan monta kertaa.

• David Schwimmer Ross Gellerinä:

Monica Gellerin vanhempi veli, paleontologi, joka työskentelee luonnonhistoriallisessa museossa, ja myöhemmin pysyvä paleontologian professori New Yorkin yliopistossa. Ross on ollut toistuvassa suhteessa Racheliin koko sarjan ajan. Hänellä on sarjan aikana kolme epäonnistunutta avioliittoa: Carol Willick, lesbo, joka on myös poikansa Ben Gellerin äiti; Emily Waltham, joka erottaa hänet, kun hän vahingossa sanoo Rachelin nimen oman sijasta häävalaisuuksiensa aikana; ja Rachel, kun kaksi juotavaa menevät naimisiin Las Vegasissa. Hänen avioerostaan ​​tulee sarjassa jatkuva vitsi. Yön jälkeen hänellä ja Rachelilla on kahdeksan kauden lopussa tytär Emma. Loppujen lopuksi he myöntävät olevansa edelleen rakastuneita toisiinsa sarjan finaalissa.

• James Michael Tyler esiintyy Guntherina, baristana Central Perkissä näyttelyn jokaisen kauden aikana, mutta hyvitetään vain vierastähtinä. Guntherilla on lähinnä salainen syvä rakkaus Racheliin koko sarjassa. Yhdessä vaiheessa hänestä tulee kahvitalon johtaja. On paljastettu, että Gunther puhuu hollannin lisäksi englantia ja on entinen saippuaoopperanäyttelijä.

Alkuperäisillä ensimmäisen kauden sopimuksillaan näyttelijät saivat 22 500 dollaria jaksoa kohden. Miehistö sai erilaisia ​​palkkoja toisen kauden aikana, 20 000 dollarista 40 000 dollariin jaksoa kohden. Ennen kolmannen kauden palkkaneuvotteluja näyttelijät päättivät ryhtyä työehtosopimusneuvotteluihin huolimatta Warner Brosista. "yksittäisten tarjousten suosiminen. Näyttelijät saivat palkan vähiten palkatusta roolijäsenestä. Tähdet saivat 75 000 dollaria jaksoa kohden kolmannella kaudella, 85 000 dollaria kaudella 4, 100 000 dollaria kaudella 5, 125 000 dollaria kaudella kuusi, 750 000 dollaria kaudella seitsemäs ja kahdeksas ja miljoona dollaria kaudella yhdeksän ja kymmenes. , Cox ja Kudrow kaikkien aikojen eniten palkatut TV-näyttelijät. Miehistö sai myös syndikaatin rojaltit, jotka alkoivat vuonna 2000 uudelleenneuvottelujen jälkeen. Tuolloin osan tuottoisista lopputuotoista saatiin taloudellista hyötyä vain näyttelyä omistaneille tähdille, kuten Jerry Seinfeld ja Bill Cosby.

Sarjan luoja David Crane halusi kaikkien kuuden näyttelijän olevan yhtä merkittäviä, ja sarjaa pidettiin "ensimmäisenä todellisena" yhtyeenäyttelynä. "Miehistön jäsenet pyrkivät pitämään kokoonpanon muodon eivätkä anna jäsenen hallita; he menivät samoihin näyttelijäluokkiin palkintoja varten, valitsivat työehtosopimusneuvottelut ja pyysivät esiintymään yhdessä sanomalehtien kannissa ensimmäisen kauden aikana. tuli parhaita ystäviä ruudulta, niin että toistuva vieraileva tähti Tom Selleck kertoi tuntevansa joskus syrjäytyneen.

Miehistö pysyi hyvinä ystävinä sarjan juoksun jälkeen, etenkin Cox ja Aniston, Anistonin ollessa Coxin ja David Arquetten tyttären, Cocon, kummi. Virallisessa jäähyväismuistiossa Ystävät Til the End kukin myönsi haastatteluissa erikseen, että rooleista oli tullut heidän perheensä.

Rachel Green, suojattu, mutta ystävällinen nainen, pakenee hääpäivästään ja rikkaasta mutta täyttämättömästä elämästään ja löytää lapsuudenystävän Monica Gellerin, joka on tiukasti haavoittunut, mutta huolehtiva kokki. Kun Rachelista tulee tarjoilija West Village Cafe Central Perkissä, hänestä ja Monicasta tulee kämppäkavereita Monican huoneistossa Central Perkin yläpuolella, ja Rachel liittyy Monican yksinryhmään 20-luvun puolivälissä: Entinen kämppäkaveri Phoebe Buffay, eksentrinen, viaton hieroja; naapuri Joey Tribbiani, heikko mutta uskollinen taisteleva näyttelijä ja nainen; Joeyn huonetoveri Chandler Bing, sarkastinen, itsensä halveksiva IT-johtaja; ja hänen vanhemman veljensä ja Chandlerin kämppiksensä Ross Geller, suloinen mutta epävarma paleontologi.

Jaksot kuvaavat ystävien koomisia ja romanttisia seikkailuja ja urakysymyksiä, kuten Joey-koe rooleissa tai Rachel, joka etsii työtä muotialalla. Kullakin kuudella hahmolla on monia päivämääriä ja vakavia suhteita, kuten Monica Richard Burke ja Ross Emily Waltham.

Rossin ja Rachelin ajoittainen suhde on toistuvin tarina; näyttelyn kymmenen kauden aikana he menevät ylös ja nousevat toistuvasti. Ross menee naimisiin Emilyn kanssa lyhyesti, Ross ja Rachel saavat lapsen yhdessä yöpymisen jälkeen, Chandler ja Monica tapaavat ja menevät naimisiin toistensa kanssa, ja Phoebe naimisiin Mike Hanniganin kanssa. Muita toistuvia hahmoja ovat Rossin ja Monican vanhemmat Jack ja Judy Geller Long Islandista; Rossin entinen vaimo Carol Willick, heidän poikansa Ben Geller ja Carolin lesbo-kumppani Susan Bunch; Keski-Perksin barista Gunther; Chandlerin entinen tyttöystävä Janice Goralnik; ja Phoeben kaksoissisko Ursula.

Kyse on seksistä, rakkaudesta, suhteista, urasta, elämästäsi hetkestä, jolloin kaikki on mahdollista. Ja se koskee ystävyyttä, koska kun olet yksin ja kaupungissa, ystäväsi ovat perheesi.

- Alkuperäinen käsittely, jota Crane, Kauffman ja Bright käyttivät laittaakseen sarjan NBC: lle.

David Crane ja Marta Kauffman alkoivat kehittää kolme uutta TV-lentäjää, jotka esittäytyisivät vuonna 1994 sen jälkeen, kun CBS lopetti sitcom-perhealbuminsa vuonna 1993. Kauffman ja Crane päättivät koota sarjan "kuusi 20-vuotiasta, jotka tekivät tiensä". Manhattan "NBC: lle, koska heidän mielestään se sopisi parhaiten sinne. Crane ja Kauffman esittivät idean tuotantokumppanilleen Kevin Brightille, joka oli toiminut HBO-sarjan Dream On -päätuottajana. Sarjan idea tuli mieleen, kun Crane ja Kauffman alkoivat miettiä aikaa, jolloin he olivat suorittaneet yliopiston ja alkaneet asua yksin New Yorkissa; Kauffman ajatteli katsovansa aikaa, jolloin tulevaisuus oli "enemmän kysymysmerkki". Heidän mielestään käsite oli mielenkiintoinen, koska heidän mielestään "kaikki tuntevat tuon tunteen" ja koska he tunsivat niin myös omasta elämästään tuolloin. Tiimi kutsui sarjaa Insomnia Cafe ja esitti idean seitsemän sivun makuksi NBC: lle joulukuussa 1993.

Samaan aikaan Warren Littlefield, NBC Entertainmentin silloinen presidentti, etsi komediaa, johon osallistui yhdessä asuvia ja kustannuksia jakavia nuoria. Littlefield halusi ryhmän jakavan ikimuistoisia jaksoja elämässään ystävien kanssa, joista oli tullut "uusia, korvaavia perheitä". Mutta Littlefieldillä oli vaikea elää konseptin mukaisesti ja ajatteli, että NBC: n kehittämät skriptit olivat kauheita. Kun Kauffman, Crane ja Bright osuivat Insomnia Cafeen, Littlefield sai vaikutuksen siitä, että he tiesivät kuka heidän hahmonsa olivat. NBC osti idean put-pilotina, mikä tarkoittaa, että he uhkasivat taloudellisia seuraamuksia, jos lentäjää ei kuvattu. Kauffman ja Crane veivät kolme päivää kirjoittamaan pilottiohjelman näytelmälle, jonka he olivat nimenneet Ystävät kuten meitä. Littlefield halusi sarjan "edustavan X-sukupolvea ja tutkivan uudenlaista tribalismia", mutta muut eivät olleet samaa mieltä. Crane väitti, ettei se ollut sarja sukupolvelle, ja halusi tuottaa sarjan, jota kaikki nauttivat katsomasta. NBC piti käsikirjoituksesta ja tilasi sarjan. He muuttivat otsikon Six of One, lähinnä siksi, että heidän mielestään Friends Like Us oli liian samanlainen kuin ABC-sitcom Nämä ystävät minua.

Kun kävi selväksi, että sarja oli NBC: n suosikkiprojekti, Littlefield kertoi saaneensa puheluja kaikilta kaupungin agenteilta ja halunnut heidän asiakkaansa kuuluvan sarjaan. Päärooleiden koe järjestettiin New Yorkissa ja Los Angelesissa. Valupäällikkö listasi 1000 näyttelijää, jotka olivat hakeneet kutakin roolia, 75: een. Soittopyynnön saaneet lukivat Cranen, Kauffmanin ja Brightin edessä. Maaliskuun loppuun mennessä potentiaalisten näyttelijöiden määrä oli pudonnut kolmeen tai neljään kullekin osalle, ja näitä toimijoita pyydettiin lukemaan Les Moonvesille, joka oli Warner Brosin silloinen presidentti. Televisio.

Aikaisemmin työskennellyt David Schwimmerin kanssa, sarjan luoja Ross kirjoitti hahmon hänen mielessään, ja hän oli ensimmäinen näyttelijä. Cox halusi pelata Monican roolia, koska hän piti "vahvasta" hahmosta, mutta tuottajat aikoivat hänet näyttämään Rachelia hänen "onnellisen, optimistisen energiansa" takia, mikä ei ollut heidän mielestään Monicaa; Cox-koe-esiintymisen jälkeen Kauffman sopi Coxin kanssa ja hän sai roolin. Kun Matt LeBlanc yritti Joeyn puolesta, hän pani hahmolle "erilaisen pyöräytyksen". Hän soitti Joeyä odotettua helpommin ja antoi hahmolle sydämen. Vaikka Crane ja Kauffman eivät halunneet LeBlancia roolista tuolloin, verkosto pyysi heitä heittämään hänet. Jennifer Aniston, Matthew Perry ja Lisa Kudrow soitettiin heidän kuuntelujensa perusteella.

Sarjan tarinoissa tapahtui enemmän muutoksia valuprosessin aikana. Kirjoittajat havaitsivat, että heidän oli mukautettava kirjoittamansa hahmot näyttelijöiden mukaan, ja hahmot löydettiin ensimmäisen kauden aikana. Kauffman myönsi, että Joeyn hahmosta tuli "tämä upouusi olento" ja että "vasta kun teimme ensimmäisen kiitospäivän jakson, huomasimme kuinka hauskoja Monican neuroosit ovat".

Niillä viikoilla, jotka seurasivat NBC: n valitseman Ystävät, Crane, Kauffman ja Bright tarkistivat lähetetyt skriptit, jotka kirjailijat olivat alun perin valmistaneet muille sarjoille, enimmäkseen tuottamattomille Seinfeld-jaksoille. Kauffman ja Crane palkkasivat seitsemän nuoren kirjailijan ryhmän "Kun olet 40, et voi enää tehdä sitä. Verkostot ja studiot etsivät opiskelijoita, jotka tulevat yliopistosta." Luottajien mielestä kuuden yhtä merkin käyttö yhden tai kahden korostamisen sijaan mahdollistaisi "lukemattomat tarinat ja antaisi näyttelyjalkoja". Suurin osa tarinoista tuli kirjoittajilta, vaikka näyttelijät lisäsivät ideoita. Vaikka kirjoittajat alun perin suunnittelivat, että suuri rakkaustarina olisi Joeyn ja Monican välillä, ajatus Rossin ja Rachelin välisestä romanttisesta kiinnostuksesta syntyi aikana, jolloin Kauffman ja Crane kirjoittivat pilottiohjelman.

Pilottiseulonnan aikana NBC pyysi vaihtamaan käsikirjoituksen sisältämään hallitsevan tarinan ja useita pienempiä, mutta kirjoittajat kieltäytyivät ja halusivat pitää kolme tarinaa samalla painolla. NBC halusi myös kirjoittajien sisällyttävän vanhemman hahmon tasapainottamaan nuoria. Crane ja Kauffman joutuivat seuraamaan ja kirjoittivat luonnoksen varhaisesta jaksosta kappaleella "Pat the Cop". jota käytettäisiin neuvomaan muita merkkejä. Crane piti tarinaa kauheana, ja Kauffman vitsaili "Tiedätkö lasten kirjan, Pat the Bunny? Meillä oli Pat the Cop." NBC lopulta luopui ja julkaisi idean.

Joka kesä tuottajat kuvasivat tarinoita ensi kaudelle. Ennen jakson valmistumista Kauffman ja Crane tarkistivat toisen kirjoittajan kirjoittaman käsikirjoituksen, lähinnä jos jokin sarjaan tai hahmoon liittyvä tuntui vieraalta. Vaikeimmin kirjoitettavat kohdat olivat aina "jokaisen kauden ensimmäinen ja viimeinen". Toisin kuin muut tarinat, idea Joeyn ja Rachelin välisestä suhteesta päätettiin kahdeksannen kauden puolivälissä. Luojat eivät halunneet Rossin ja Rachelin tapaavan niin pian, ja etsiessään romanttista lomaa kirjailija ehdotti Joeyn romanttista kiinnostusta Racheliin. Tarina sisällytettiin kauteen; Kuitenkin, kun näyttelijät pelkäsivät tarinan olevan tyytymätön heidän hahmoihinsa, tarina kääritty, kunnes se löydettiin uudelleen kauden finaalissa. Yhdeksännen kauden aikana kirjoittajat eivät olleet varmoja siitä, kuinka paljon tarinaa annettaisiin Rachelin lapsille, koska he eivät halunneet, että esitys pyöri vauvan ympärillä tai teeskenteli, ettei sellaista ollut. Crane sanoi, että kesti jonkin aikaa hyväksyä ajatus kymmenennestä kaudesta, jonka he päättivät tehdä, koska heillä oli tarpeeksi tarinoita jäljellä kertoa kauden motivoimiseksi. Kauffman ja Crane eivät olisi allekirjoittaneet yhdentoista kauden aikana, vaikka kaikki jäsenet rooleissa olisivat halunneet jatkaa.

Jakson nimimuoto - "Yksi ..." - luotiin, kun tuottajat huomasivat, että jaksojen otsikoita ei esitetä alkuteksteissä, joten ne eivät ole tiedossa suurimmalle osalle yleisöä. Jaksonimikkeet alkavat virallisesti "The One ...": lla pilottijakson otsikon ja sarjan finaalin "The Last One" lisäksi.

Ensimmäinen kausi kirjattiin Warner Brosin 5. vaiheelle. Studiot Burbankissa, Kaliforniassa. NBC: n johtajat olivat huolissaan siitä, että kahvila-asetus oli liian hippi, ja pyysivät sarjan sijoittamista ruokasaliin, mutta suostuivat lopulta kahvilakonseptiin. Avaimen otsikkosarja kuvattiin suihkulähteessä Warner Bros. Ranch kello 4:00, kun se oli erityisen kylmä Burbankin aamuna. Toisen kauden alussa tuotanto siirtyi suurempaan vaiheeseen 24, joka nimettiin uudelleen "The Friends Stage" -sarjan finaalin jälkeen. Sarjan äänitys alkoi kesällä 1994 live-yleisön edessä, jolle annettiin yhteenveto sarjasta kuuden päähenkilön tuntemiseen; palkattu koomikko viihdytti studion yleisöä otosten välillä. Jokaisen 22 minuutin jakson kuvaaminen kesti kuusi tuntia - kaksi kertaa niin kauan kuin useimmat sitcom-nauhoitukset - lähinnä käsikirjoituksen useiden versioiden ja uudelleenkirjoitusten vuoksi.

Vaikka tuottajat halusivat aina löytää oikeat tarinat hyödyntääkseen paikallaan olemista, ystävät eivät koskaan ampuneet New Yorkissa. Bright katsoi, että kuvaaminen studion ulkopuolella teki jaksoista vähemmän hauskoja, vaikka kuvattaisiin juhlissa ulkona, ja että live-yleisö oli olennainen osa sarjaa. Kun sarjaa kritisoitiin New Yorkin harhaanjohtamisesta taloudellisesti vaikeuksissa olevan kaveriporukan kanssa, jolla oli varaa suuriin huoneistoihin, Bright huomautti, että sarjan on oltava riittävän suuri kameroille, valaistukselle ja "yleisön näkemään mitä tapahtuu"; huoneistojen oli myös tarjottava tilaa näyttelijöille hauskojen käsikirjoitusten esittämiseen. Neljännen kauden finaali kuvattiin Lontoossa, kun tuottajat olivat tietoisia sarjan suosiosta Isossa-Britanniassa. Kohtaukset nauhoitettiin studiossa, jossa oli kolme yleisöä, joista kussakin oli 500 ihmistä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi