• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

palapelit

On monia mukavia ominaisuuksia, joissa on erilaisia ​​pulmia ja pelejä. Ne tarjoavat muun muassa mahdollisuuksia harrastuksiin, ne voivat olla kouluttavia, luoda yhteisöä ja levittää iloa sukupolvien ajan. Lisäksi ne auttavat aivojamme pysymään joustavina, mikä on todennäköisesti yhtä tärkeää. Kiinnostus sääntökirjan ympärille keräämiseen on kasvanut suureksi, eikä se näytä vähenevän.

 

Palapelien ja Palapelit

 

Ominaisuudet, jotka sitoutuvat

Hyviä pelejä tai pulmia käytetään yhä uudelleen. Ne löytyvät monista kotitalouksista, ja löydät ajattomia pelejä vanhoista ja uusista painoksista, jotkut on teipattu reunoille tai korvattu pelinappeja juuri siksi, että niitä käytetään niin usein. Yksi asia, joka tekee peleistä ja pulmista suosittuja, on se, kuinka helposti he voivat sitouttaa käyttäjänsä pitäen samalla pelin hermoa, kunnes peli loppuu. Tärkeä tekijä on sääntöjen suunnittelu, niiden tulisi olla selkeitä ja antaa jonkin verran tilaa tulkinnalle, jotta vältetään skismat. Tätä seuraa ulkoasu ja tunnistustekijä tärkeinä ominaisuuksina, mikä on erityisen tärkeää lapsille, jotka haluavat tietynasteisen turvallisuuden siinä, mihin he ovat tottuneet, kun heidät haastetaan johonkin uuteen.

Jos pelin päätyttyä tai pulmapeli on saatu päätökseen, haluatko jatkaa pelaamista vielä vähän tai alkaa heti lisätä palapelin paloja, niin pelin valmistaja on todella onnistunut.

 

Palapelien ja pelien edut

Sosiaalinen

Tarjoaa harrastusta

Koulutuksellinen

Haastava

Kehittyminen

Iloinen

Strategisesti

Harjoittele muistiasi

Kerää eri ikäisiä

Kilpailukykyinen

Mielikuvituksellinen

Pelaa kehittyäksesi

Peliin osallistuminen ei ole moderni keksintö, joka johtui siitä, että myöhemmillä sukupolvilla on liikaa aikaa jäljellä, ei lautapeleissä ja noppapeleissä ole päivämääriä yli 4000 vuotta sitten, vaikka noppat suunniteltiin toisin kuin ne ovat tänään. Se voi jopa olla luita, jotka heitettiin ja laskeutuivat eri kokoonpanoihin. Monien pelien perusta on edelleen ja ne kehittyvät jatkuvasti, jotta ne sopisivat paremmin siihen aikaan, jossa elämme nyt. Esimerkki tästä kehityksestä on, että useat fiktiivistä rahaa sisältävät lautapelit ovat siirtyneet korttimaksuihin ja eri tuotteiden hintoja on nostettu tai vaihdettu valuuttaa. Toinen esimerkki on, että monia suosittuja pelejä voi pelata myös verkossa, mikä tarkoittaa, että pelaajien ei tarvitse olla fyysisesti lähellä toisiaan.

On monia lautapelejä, joissa pelaajat siirretään fantasiamaailmaan ja tampoja lohikäärmeiden, peikkojen ja ulkomaalaisten kanssa. Tämä laukaisee mielikuvituksen ja houkuttelee nuoria ja vanhoja hetkeksi paeta todellisuudesta voitokkaan lopputuloksen toivolla.

Intohimoinen lautapelaaja arvostaa joukkuetoveriensa ja vastustajiensa yhdessäoloa ja sitoutumista. Peli voi olla opettavainen samalla, kun se on hysteerisesti hauskaa, ja peli-illan jättäminen vatsaan naurukrampeilla antaa mukavan jälkimaku. Voit myös hieroa sukupuolielimiä kunnolla, jos pelaat strategiapeliä tai tietopeliä.

Aistiesi sallimisella on positiivisia vaikutuksia aivoihin, koska saat harjoitella muistia, harjoitella ongelmanratkaisua ja olla keskittynyt ja ajatteleva. Nämä vaikutukset ovat läsnä myös ikääntyessäsi, eikä ole koskaan liian myöhäistä aloittaa pelien ihmeellistä maailmaa. Tutkijat ovat tulleet siihen tulokseen, että nämä positiiviset vaikutukset syntyvät fyysisissä peleissä ja myös silloin, kun pelaat tietokoneen kautta, vaikka kaipaatkin fyysistä yritystä. Ihmiset ovat karjaeläimiä, ja olemme riippuvaisia ​​sosiaalisesta kanssakäymisestä kehittyäksemme ryhmänä ja yksilönä. Saamme mahdollisuuden kehittää empatiaa, olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja oppia käsittelemään sekä voittoja että tappioita.

Juuri tämä menetys on mielenkiintoinen ilmiö ja ansaitsee oman teoksensa. Monet pelikentät ja nopat ovat varmasti lentäneet ilmassa näiden tuhansien vuosien aikana, jolloin ihmiset ovat menettäneet rahaa, maata ja kaikkein katkerinta; kunnia olla voittaja. Halu kostaa voi olla suuri, jos häviät pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Henkilöstä, jonka mielestä voittoa ei pidetä niin tärkeänä, ei tule yhtä voimakas vastustaja, mikä puolestaan ​​voi poistaa pelin jännityksen reunan. Lapset ja myös aikuiset kehittävät edellä mainitut lauman piirteet, jos he oppivat jo varhaisessa vaiheessa, etteivät he aina voi voittaa. Aikuisena et aina voita antamalla jonkun toisen voittaa saadaksesi jonkun toisen onnelliseksi.

Toinen tärkeä näkökohta keräämiseen fyysisesti on etuoikeus saada kuppi kahvia tai syödä pala ruokaa vastustajien kanssa. Tämä etu menetetään jossain määrin, kun sinut nähdään verkossa, vaikka tietysti voit syödä jonkinlaista ruokaa näytön edessä. Mahdollisuus pitää pitkä ilta tai päivä hyvien ystävien seurassa kasvaa ruoan saannilla kierrosten välillä.

Palapeleissä on erittäin suuri valikoima vaihtelevia vaikeusasteita, kappalemääriä ja kokoa. Motiivit voivat olla kekseliäitä, kauniita, yksivärisiä, tunnistettavissa ja jotkut on koottu korkeuteen tai kuin pallo. Voit jopa luoda omia valokuvia, jotka voivat olla arvostettu lahja ja mukava muisti.

Palapeli voi kerätä ja houkutella useita ihmisiä, se voi olla harrastus ja tarjota työpaikkaa yksilölle. On jopa erilaisia ​​kilpailuja, joissa kaikkien osallistujien on oltava tiettynä ajankohtana tai nopeimmin suoritettavia. Vaikeustason lisäämiseksi on pulmia, joissa et näe motiivia, mutta voit käyttää mielikuvitustasi hieman ylimääräistä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi