• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Science Fiction

Pidätkö ulkomaalaisista kuvitteellisista maailmoista maailmankaikkeudessa ja niihin johtavasta seikkailusta? Sitten nämä ovat elokuvia sinulle.

Science Fiction on tyylilaji, jossa keskityt juoniin tai ympäristöön tarinassa, jossa sinulla on tieteellinen perusta, mutta käytät spekulatiivista sisältöä, joka ei saa olla ristiriidassa tieteellisen, historiallisen tai muun tiedon kanssa.

Science Fiction -elokuvat bluraylla

Tämän genren sisällä toiminta tapahtuu yleensä avaruusympäristössä, jossa on teknisesti edistyneitä laitteita ja uusia spekulatiivisia maailmoja. Sci-Fi-tyylilajista löytyy kaikkea raskaista tarinoista, jotka menevät syvälle ihmisen olemassaoloon, puhtaasti teknisiin teorioihin melkein satujen kaltaisiin tarinoihin, jotka rajoittuvat fantasialajiin. Ei ole harvinaista, että tämän luokan elokuvat jakavat tyylilajin toiminnan, fantasian, draaman tai trillerin kanssa.

Blurayn sci-fi-tyylilajista löydät seuraavanlaisia ​​elokuvia:

Tähtien sota -elokuvat

Battlestar Galactica -sarja

Takaisin tulevaisuuteen, bluray-boxiin kerätty trilogia

Tohtori Who

2001 Avaruus Odysseia

Tyynenmeren alue

Hapsut

Minä robotti

Tronin perintö

Alien-elokuvia

Twilight Zone -sarja

Harmageddon

Tyhjä tila

Väli meidän välillämme

Terminaattori

Yleissotilas

Apinoiden planeetta

minä olen legenda

Ad Astra

Loputon

Matriisi

 

Tämä genre on hyvin joustava genre, mutta joka perustuu aina tieteeseen. Jo vuonna 1917 oli aikaisin tyyliä muodostava elokuva Metropolis, jossa voitiin nähdä tulevaisuus kaupungin ilmatilan läpi kulkevilla huiman rakennuksilla ja ajoneuvoilla. Kun Stanley Kubrickin 1968: Avaruus Odessey näki päivänvalon, nykypäivän tieteiskirjan perusta muuttui ja luotiin. Monet uskovat, että elokuva muutti tyylilajia ja vahvisti sitä merkittävästi. Tieteiskirjallisuuselokuvat olivat osa b-elokuvia, ja niistä tuli erittäin kysyttyjä. Tieteiskirjallisuudessa genrenä pyritään aina luomaan "ihmeentunne" (ruotsiksi odottamattomana, suurena, uraauurtavana, fantastisena, älykkäänä ja nerokkaana), ja tätä käsitettä käytetään ilmaisussa palkintoja tekijöille ja ohjaajille. genre.

Science Fiction -elokuvissa on toistuvia teemoja. Nämä ovat dystooppisia skenaarioita, jotka uhkaavat teknokratiaa, hyökkäyksiä avaruudesta, pelottavia ja stimuloivia fantasioita, aikamatkaa tai aikaa perspektiivinä. Dystooppisiin skenaarioihin kuuluu maailma, jossa ihminen on melkein kuollut ja jäljellä olevia ihmisiä hallitsee tekoäly tai muut ihmiset, joilla on omat hyödyt ihmiskunnan hallitsemisesta. Kun on kyse uhkaavasta teknokratiasta, tämä on luonnollinen osa sci-fi-fiktiota, koska kyse on koneista, jotka uhkaavat ihmisiä. Uhkaava teknokratia on toistuva elementti tieteiskirjallisuudessa, ja tyypillisiä esimerkkejä tästä ovat esimerkiksi The Terminator -elokuvat tai The Matrix. Avaruudesta tulevista hyökkäyksistä löytyy monia erityisiä elokuvia, jotka käsittelevät juuri tätä aihetta. Täällä ei pelkästään muissa maailmankaikkeuden planeetoissa olevat ulkomaalaiset olennot kohtaavat uhkaa, vaan myös jättiläiset asteroidit, jotka uhkaavat sammuttaa kaiken elämän maan päällä.

Tieteiskirjallisuus on pitkään tutkinut ihmisen pelkoja ja fantasioita tuntemattomuudesta maailmankaikkeudessa tai ulkomaailmassa. Voit nähdä sen selvästi Frankensteinin hirviössä tai Transcendence-elokuvassa, jossa jälkimmäinen koskee sitä, mitä pelkäät, voi tapahtua, jos tekoäly löytää keinon hallita sitä.

Aikamatkailu ja erilaiset aikanäkymät ovat melkein itsestään selvää tieteiskirjallisuudessa, jossa jonkinlainen aikamatka on aina esillä tavalla tai toisella; joko historiallisen aikaakselin läpi elokuvan perustarinassa tai todellisen aikamatkan, joka tarinalla on yhteinen säie elokuvassa. Voit nähdä selkeitä esimerkkejä elokuvista Aikakone, Apinoiden planeetta, 12 apinan käsivarsi tai Takaisin tulevaisuuteen.

Tieteiskirjallisuudessa suuri ja upea avaruusseikkailu on jotain, mitä monet ajattelevat tyypilliseksi sci-fiksi. Kyse on taisteluista galaksien välillä, uusien planeettojen ja vieraiden elämänmuotojen löytämisestä tai muiden älykkäiden olentojen etsimisestä maailmankaikkeudessa. Selviä esimerkkejä avaruusseikkailuista löytyy George Lucasin Tähtien sota -elokuvista tai Tähtialusjoukot ja Viides elementti.

Jos haluat saada sinut kiehtovaan tieteeseen perustuvaan ulkomaailmaan samalla kun kärsit "ihmetuntemuksesta", blurayn scifi on sinulle.

Liity sankarien ja / tai sankareiden kanssa seikkailuihin ympäri maata tai avaruudessa nostaaksesi maailman silmiesi edessä luotuun maailmaan vain elokuvan tekniikan, mielikuvituksen ja tieteen kautta. Katso kuinka Luke Skywalker taistelee Darth Vaderia, tekoäly yrittää valloittaa maapallon ja tuhota ihmiset, kauheat hirviöt tuhoavat aluksen miehistön, matkustavat ajassa ja avaruudessa tai katsovat astronauttien kelluvan vapaasti avaruudessa yrittäessään suorittaa tehtävän. Elokuvia on paljon ja ne sijoittuvat lukemattomiin paikkoihin ja aikakausiin. Se, mitä haluat nähdä, asettaa rajat.

Tuote on lisätty ostoskoriisi