• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Harry Potter

Harry Potter -tuotteiden avulla harrastuksesi ylläpitäminen on hauskempaa ja helpompaa.

Niille teistä, jotka rakastat Harry Potteria, täydellinen kauppa voi tehdä elämästä hieman hauskempaa. Monet Harry Potter -aiheiset tuotteet eivät ole vain hauskaa, vaan niillä on myös käytännön käyttötarkoituksia, jotka voivat olla hyödyllisiä eri aikoina elämässä.

Esimerkki tästä on kahvikuppi tai lyijykynä. Lisäksi kauppatavara on täydellinen tuote, joka annetaan lahjaksi Harry Potter -fanille.

Harry Potter -tuotteet ovat:

Hyvä lahja.

Hauskaa kaiken ikäisille.

Täydellinen Harry Potter -intressisi ylläpitämiseen.

 

Harry Potter -tuotteet ovat suosittuja

Harry Potter, orpo pikkupoika, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista velhoista kirjojen ja elokuvien maailmassa, on edelleen suosittu. Harry Potter -esineitä on uskomattoman paljon ostettavaa, ja nyt kun joulu lähestyy, on muun muassa jännittävä joulukalenteri, jonka useimmat lapset haluavat. Se pitää heidät kiireisenä jouluun asti.

Joulupukin laukussa

Kun Joulupukki koputtaa ovelle suurella joululahjapussillaan, siellä saattaa olla useita Harry Potter -esineitä. Se voi olla jännittäviä pelejä, taikasauvoja, pyjamoja, joissa on Harry Potter -kuvioita, tai voit kuulla yhden: ohh ja pöllö Hedwig ilmestyy, kun avaat yhden pakkauksista. Harry Potter -kirjat ovat jännittäviä ja hieman pelottavia eivätkä sovellu pienimmille lapsille. Toisaalta hieman vanhemmille lapsille se on monta tuntia viihdyttävää lukemista, joko aikuisen ääneen lukemana tai itse.

Harry Potter -asioita verkossa

Jos käyt verkossa, on monia sähköisiä kauppoja, joissa myydään mukavia Harry Potter -tuotteita. Värityskirjoista, joissa on Harry Potter -aiheita, väritykseen, erilaisiin asuihin, jotka sisältyivät elokuviin. On olemassa Legoja, jotka näyttävät koulun Tylypahkalta, niiden rakentaminen vie jonkin aikaa, mutta arvaa, onko se mukavaa, kun se on valmis? Tietenkin se tulee. Voit laittaa sen huoneesi pöydälle ja käyttää paristokäyttöistä valosilmukkaa, joten se loistaa hieman salaperäisesti, kun ulkona on pimeää.

Nuku kuin Harry Potter

Pukeudu uusiin Harry Potter -pyjamaasi ja teeskentele nukkuvasi Gryffendorin suuressa makuusalissa Harry Potterin, Ronin, Hermionen ja muiden Gryffendoriin kuuluvien kanssa. Nukut kuin todellinen taikuri, metsänhoitajan ja puolijättiläisen Hagridin valvonnassa, vaikka myrsky ja lumi ikkunasi ulkopuolella. Kun heräät aamulla seuraavana päivänä, voit jatkaa leikkimistä kaikkien mukavien ja jännittävien Harry Potter -esineiden kanssa, jotka olivat joulupukin suuressa laukussa. Hyvää joulua!

 

Kiinnostusta kauppatavaroihin on paljon, eikä Harry Potter -tuotteet ole poikkeus. Ikärajaa ei ole, kun on kyse siitä, kuka voi ja ei voi ostaa kauppatavaraa. Siksi kuka tahansa voi kultaa elämänsä Harry Potter -aiheisilla tuotteilla.

Kiitos siitä, että on niin paljon erilaisia ​​kauppatavaroita, on helppo löytää käyttötarkoituksia. Mutta tietysti on monia tuotteita, jotka on tarkoitettu myös vain katseluun. Joitakin esimerkkejä käytännöllisistä kauppatavaroista ovat esimerkiksi mukit, kynät, reput ja suojus. Lasten peleihin tarkoitettujen tuotteiden lisäksi vanhemmat lapset ja aikuiset voivat nauttia mm. Sähköjunista, palapeleistä tai taikasauvoista.

Mikään ei ole niin hyvä antaa lahjaksi jollekulle kauppatavarana. Jos tunnet jonkun, joka tykkää Harry Potterista, sinulla ei ole koskaan vaikea löytää lahjaa kyseiselle henkilölle. Koska tavaratuotevalikoima on niin suuri, on helppo löytää ainutlaatuisia lahjoja lahjottavia laitteita.

Tavaratuotteet on tarkoitettu sinulle, joka on erityisen kiinnostunut, ja hemmotella itseäsi kauppatavaralla ei ole koskaan väärin. Se auttaa ylläpitämään mielenkiintoa tai harrastusta ja lisää elämääsi hieman ylimääräisen kultaisen reunan.

Harry Potter on elokuvasarja, joka perustuu samannimiseen kirjailija J.K.Rowlingiin. Sarjan levittää Warner Bros. ja se koostuu kahdeksasta fantasiaelokuvasta, alkaen Harry Potter ja viisasten kivi (2001) ja huipentui teokseen Harry Potter ja kuoleman varjelukset - osa 2 (2011).

Spin-off-esisarja, joka koostuu viidestä elokuvasta, aloitti Fantastic Beasts ja Where to Find Them (2016), mikä merkitsee Wizarding World -median franchising-aloitusta.

Sarjan tuotti pääasiassa David Heyman, ja siinä ovat kolme päähahmoa: Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson: Harry Potter, Ron Weasley ja Hermione Granger. Sarjassa työskenteli neljä ohjaajaa: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell ja David Yates Michael Goldenberg kirjoittivat käsikirjoituksen Harry Potterille ja Feeniksin järjestykselle (2007), kun taas loput elokuvakäsikirjoitukset kirjoitti Steve Kloves. Tuotanto tapahtui yli kymmenen vuoden ajan, ja päähistorian seurasi Harryn pyrkimys voittaa arkkivihollisensa Lord Voldemort.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, sarjan seitsemäs ja viimeinen romaani, sovitettiin kahteen osaan, joilla oli pitkät piirteet. Osa 1 julkaistiin marraskuussa 2010 ja osa 2 heinäkuussa 2011.

Filosofin kivi ja kuoleman varjelukset - Osa 2 on yksi kaikkien aikojen 50 eniten tuottaneesta elokuvasta. Viimeksi mainittu sijoittuu kolmetoista eniten tuottaneeksi elokuvaksi ja on kerännyt yli miljardi dollaria. Ilman sopeutumista inflaatioon se on kolmanneksi eniten tuottanut elokuvasarja, jonka maailmanlaajuinen liikevaihto on 7,7 miljardia dollaria.

Loppuvuodesta 1997 elokuvantekijä David Heymanin Lontoon toimisto sai kopion ensimmäisestä kirjasta, josta tulisi Rowlingin seitsemän Harry Potter -romaanisarja. Kirja, Harry Potter ja viisasten kivi, siirrettiin matalan prioriteetin kirjahyllyyn, jossa sihteeri löysi sen ja luki sen ja antoi sen Heymanille myönteisellä arvostelulla. Tämän seurauksena Heyman, joka aluksi hylkäsi "roskat", luki kirjan itse. Hyvin vaikuttunut Rowlingin työstä, hän aloitti prosessin, joka johti yhteen kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvafraktioista.

Heymanin innostus sai Rowlingin myymään elokuvan oikeudet ensimmäisiin neljään Harry Potter -kirjaan Warner Brosille. Vuonna 1999 ilmoitettu miljoona puntaa (2 000 000 dollaria). mukaan lukien monet irlantilaiset näyttelijät, kuten Richard Harris Dumbledorena, ja ranskalaisten ja itäeurooppalaisten näyttelijöiden näyttelijät Harry Potterissa ja Tulipussi, jossa kirjan hahmot määritellään sellaisenaan. Rowling ei halunnut myydä oikeuksia, koska hän "ei halunnut antaa heille hallita koko tarinaa" myymällä oikeuksia hahmoille, mikä olisi tehnyt Warner Brosille mahdollisuuden. tehdä jatkeita, jotka eivät olleet kirjoittajia.

Vaikka Steven Spielberg neuvotteli alun perin ensimmäisen elokuvan ohjaamisesta, hän kieltäytyi tarjouksesta. Spielberg väitti, että hänen mielestään se johtui kaikista odotuksista voitosta elokuvan tekemisessä. Se on kuin nosta miljardi dollaria ja laittaa ne henkilökohtaisille pankkitileillesi. Ei ole haastetta. "Rowling väittää verkkosivustonsa" Roskakori "-osiossa, ettei hänellä ollut roolia elokuvien ohjaajien valinnassa, ja kirjoitti" Kuka uskoo voivani (tai minun pitäisi) olla "veto" häntä vastaan ​​[Spielberg ] on väärä. "

Tuote on lisätty ostoskoriisi