• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

lasten elokuva

DVD-elokuva on helppo tapa kodikkaaseen iltaan. Tee tapa, että sinulla on kotona joitain lapsi- ja perhe-elokuvia, joita voit katsoa yhdessä.

Parasta DVD-elokuvissa on tietysti itse elokuvat. Elokuvan avulla on mahdollista päästä fantasiamaailmaan ja kokea seikkailua, jännitystä, ystävyyttä ja draamaa.

DVD lapsille ja perheelle

Vain yhden DVD: n valitsemisella on se etu, että elokuvan voi hankkia kertaluonteisella hinnalla ja katsella sen jälkeen niin monta kertaa kuin haluat. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tilaukseen, josta sinun on maksettava kuukausittain, ja jos Internet kaatuu, elokuva toimii edelleen. DVD-elokuvien valikoima on myös suurempi kuin suoratoistopalveluissa, joten DVD on useimmiten vaihtoehto.

Lasten tai perhe-elokuvan DVD-levyllä saat:

mahdollisuus kokea elokuva yhdessä

rajoittamaton pääsy elokuvaan

vaihtoehto, joka toimii ilman Internetiä

 

Miksi valita DVD?

Elokuvien katseluun on olemassa erilaisia ​​tapoja, ja suoratoistopalvelut valloittavat markkinat kokonaan. Miksi DVD voi silti olla parempi vaihtoehto?

 

Ei kuukausittaisia ​​kustannuksia

DVD: n mukana ei tule kuukausimaksua. Sinä tai lapsesi voitte katsella elokuvaa niin monta kertaa kuin haluat maksamatta siitä useammin kuin kerran.

 

Laaja valikoima

Jos haluat todella suuren valikoiman elokuvia, DVD on paras vaihtoehto. Suurin osa koskaan tallennetuista elokuvista voidaan hankkia DVD-levyinä (vaikka vanhimmat tai vähiten huomatut saattavat vaatia sinua etsimään jälkimarkkinoilta). Suoratoistopalvelujen avulla tarjous on paljon rajoitetumpi, ja jos haluat saada suuren valikoiman, sinulla on oltava useita eri palveluja rinnakkain, mikä ei ole kovin halpaa. Vaikka sinulla olisi, et saa yhtä paljon DVD-levyillä olevia elokuvia.

 

Toimii ilman internetiä

Suuri osa tekniikasta ja sisällöstä, jota pidämme itsestään selvänä, riippuu Internetistä. Jotkut suoratoistopalvelut tarjoavat mahdollisuuden ladata elokuvia, jotta niitä voidaan katsella offline-tilassa, mutta DVD-levyjen kanssa se ei ole koskaan ongelma. Jos sinulla on lasten- ja perheelokuvia DVD-levyllä, tiedät, että ne toimivat myös ilman verkkoa, esimerkiksi lomalla, muuton aikana tai jos esiintyy väliaikaisia ​​häiriöitä. DVD-elokuvia voidaan katsella millä tahansa laitteella, jolla on DVD-soitin tai johon voidaan liittää kannettava soitin, mikä tekee siitä joustavan median.

 

Sopii lapsille

Jopa melko pienet lapset ovat nykyään hyviä tekniikassa. He voivat oppia yksinkertaisia ​​asioita, ja DVD-elokuvan aloittaminen ei yleensä ole ongelma sukupolvelle, joka on tottunut älypuhelimiin ja tabletteihin alusta alkaen. DVD: n etu tässä yhteydessä on, että se sopii, vaikka lähistöllä ei olisikaan aikuista. Internetissä on ääretön määrä asioita, joihin voi osallistua, ja suoratoistopalveluissa on hyvin monia elokuvia. Kaikki ei sovi lapsellesi, mutta lasten on helppo sattua napsauttamaan jotain, jota heidän ei olisi pitänyt nähdä. DVD: n avulla kaikki nämä ongelmat häviävät. DVD-levy sisältää vain ostetun elokuvan, ja voit helposti jättää lapsellesi elokuvan, jos hänen on esimerkiksi mentävä kotiin ja olemaan yksin jonkin aikaa koulun jälkeen. Tietysti lasten pitäisi voida myös osallistua asioihin Internetissä, mutta se on parempi tehdä aikuisen seurassa.

 

Lisää rahaa kirjoittajille

Yksi asia, josta monet ihmiset eivät ajattele, on se, että suoratoistopalveluista maksettava korvaus ei ole kovin suuri, joten elokuvan tekijät saavat huonosti palkan elokuvien katsomisesta siinä muodossa. Kun elokuva myydään DVD: nä, korvaus on suurempi, ja annat siksi enemmän rahaa elokuvan tekijöille. Tämä tarkoittaa, että annat heille tukea, jotta heillä on paremmat mahdollisuudet tehdä enemmän elokuvia - mitä todennäköisesti haluat, jos se on haluamasi elokuva.

 

Suositut lastenelokuvat

Suosituimpia lastenelokuvia ovat sekä klassikot että uutiset. Astrid Lindgrenin tarinat ovat aina suosittuja, ja sukupolvelta toiselle on syventynyt elokuviin. Samalla tavalla se toimii Harry Potteria koskevan sarjan elokuvien kanssa - vaikka ne sopivatkin paremmin hieman vanhemmille lapsille. Jännittävyydellä, mysteerillä, suhteilla ja Tylypahkassa ja muussa velhomaailmassa vallitsevassa erityisessä ympäristössä on vaikea olla kiinni jäämättä ja haluavat nähdä lisää niistä. Sekä Astrid Lindgrenin että Harry Potter -elokuvat sopivat hyvin aikuisten ja lasten katseluun yhdessä, paljon voi herättää ajatuksia ja olla mukava puhua jälkikäteen.

Muita bestsellereitä ovat Disney-elokuvat, sekä klassikot, uudet elokuvat että vanhempien remakeet. Frost on yksi suosituimmista lastenelokuvista, samoin kuin jatko-osa Frost 2. Muut piirrokset ovat myös suosittuja lasten keskuudessa, ja ne on luotu enimmäkseen sopimaan niihin täydellisesti.

 

Suosittuja perheelokuvia

Aikuisena on aina mahdollista katsoa elokuva lasten kanssa riippumatta siitä, onko kyseessä lapsille suunnattu elokuva. Perhe-elokuvat ovat myös lapsiystävällisiä, mutta samalla hieman paremmin yrityksen aikuisille.

Tuote on lisätty ostoskoriisi