• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

lännen elokuvat

Länsimainen genre on laaja ja jokainen voi löytää siitä ainakin yhden haluamansa elokuvan. Se on tärkeä genre, jolla on ollut suuri merkitys elokuvahistoriassa, ja jotkut kaikkien aikojen tärkeimmistä ohjaajista ovat tehneet itselleen nimen länsimaissa. Täältä löydät länsimaisia ​​elokuvia koko elokuvahistoriasta erinomaisella laadulla bluraylla.

Länsimainen elokuva hämärässä

Johdanto

Niille teistä, jotka vaativat parasta äänen ja kuvan laadun suhteen, ei ole parempaa muotoa kuin bluray. Jos pidät länsimaisista elokuvista, on suuri mahdollisuus, että vain paras on tarpeeksi hyvä. Bluray-levyille mahtuu 25-50 Gt tietoa, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan laadun. Oikeilla kotonaolosuhteilla sinulla voi olla melkein sama kokemus kuin sinulla olisi, jos olisit nähnyt elokuvia elokuvateatterissa.

Harvat elokuvalajit sisältävät yhtä monta elokuvaa, jotka ovat olleet tärkeitä elokuvahistorialle kuin westernit. Itse asiassa useiden vuosikymmenien ajan länsimainen genre oli lajityyppi, joka toi eniten rahaa elokuvateattereihin. Pakollisia on paljon hienoja ohjaajia ja paljon elokuvia. Ohjaajia ovat Sam Peckinpah, John Ford, Sergio Leone, Anthony Mann, Budd Boetticher ja Howard Hawks. Suurimpia elokuvaklassikoita ovat mm. El Dorado, Silverado, The Intertwined, The Good, the Evil the Ugly ja monet muut. Elokuvat, jotka vaikuttavat edelleen elokuvantuotantoon nykyään. Ohjaajia, joihin länsimaalaiset ovat vaikuttaneet kaikessa tarinan kokoamisesta ja sen kuvaamiseen, on niin monta kuin haluat.

Jos ostat klassisten länsimaisten elokuvien epäselviä painoksia, saat usein myös paljon ylimääräistä materiaalia botanisoimiseksi saadaksesi käsityksen siitä, miten se meni, kun elokuvat tallennettiin.

Bluraya myydään tänään kohtuulliseen hintaan, ja voit rakentaa oikean elokuvakirjaston ilman, että lompakon reikä menee liian syvälle.

Länsimaalaiset elokuvat pärjäävät hyvin hämärässä muodon korkean äänen ja kuvan laadun vuoksi.

Useimmat hämärät versiot antavat sinulle pääsyn extroihin, kuten dokumenttielokuviin, kommentointikappaleisiin ja paljon muuta.

Bluray antaa sinulle paremman kuvanlaadun kuin mitä tahansa suoratoistopalvelua käytettäessä.

Kauniit länsimaat bluraylla

Jos on yksi tyylilaji, joka sopii erityisen hyvin bluraylle, se on länsimainen elokuva. Suuret aavikkopanoraamat, kiivaat pistoolitaistelut ja intiimit keskustelut nuotion ympärillä pärjäävät hyvin bluray-muodon korkealla kuvan tarkkuudella ja hyvällä äänellä. Monilla bluray-levyillä saat myös paljon bonusmateriaalia.

Länsimaisten elokuvien katselu bluraylla, olivatpa ne suhteellisen uusia tai kuvattu Hollywoodin kulta-aikoina, on askel suoraan elokuvahistoriaan. Länsimaisessa tyylilajissa on kaikkien aikojen tärkeimpiä elokuvia. Länsimaat ovat tärkeitä toiminnan, Hongkongin toimintojen, samurai-elokuvien ja paljon, paljon muuta, kulmakiviä.

John Ford - ensimmäinen moderni länsimainen ohjaaja?

Varhaisista länsimaisista ohjaajista John Ford ansaitsee erityisen maininnan sellaisena, joka teki elokuvia, jotka osoittautuivat tärkeiksi elokuvahistorian kannalta. Diligensen (1939) oli elokuva, joka määritteli länsimaisen genren melkein itsenäisesti ja teki myös John Waynesta tähti. Nykyään monet ihmiset pitävät sitä eräänlaisena elokuvakouluna, ei vähiten Orson Welles, joka otti elokuvasta monia oppitunteja mestariteokselleen Citizen Kane (1941). The Man Who Shot Liberty Valance (1962) on toinen elokuva Fordin elokuvassa, joka on ollut erittäin vaikutusvaltainen. Sitä ei arvostettu paljon, kun se julkaistiin, mutta se on arvostettu ikääntyessään.

Peckinpah kehitti edelleen tyylilajia

Sam Peckinpah on toinen merkittävä länsimainen ohjaaja. Kronologisesti hän kuuluu Fordin jälkeiseen sukupolveen. Peckinpahin elokuva on täynnä helmiä, mutta jos et ole nähnyt yhtään hänen elokuvistaan, sinun pitäisi todennäköisesti nähdä The Wild Gang (1969). Elokuva oli valtava elokuva menestys, kun se meni. Kyse ei ole lännen huipentumasta, vaan pikemminkin klassisen länsimaisen aikakauden kuolevista päivistä 1900-luvun alussa. Banditien jengi pakotetaan viimeiseen tehtävään varastamaan aseiden lähetys Meksikosta entisen kollegansa jahtaamaan.

Leone muutti länsimaisen likaiseksi taiteeksi

Länsimaisista elokuvista ei voi puhua mainitsematta italialaista ohjaajaa Sergio Leonea. Leonea inspiroivat mestarillinen Akira Kurosawa (jonka puolestaan ​​oli innoittanut John Ford) ja hänen samurai-elokuvansa ja modernisoi länsimaisen tyylilajin melkein yksin. Ei vähiten elokuvatrilogia, joka kuvattiin Clint Eastwoodin kanssa pääroolissa ja joka antoi hänelle suuren kansainvälisen läpimurron: Kouralliselle dollarille (1964), Muutamalle dollarille lisää (1965) ja Hyvä, huono ja ruma (1966).

Leonen elokuvat tuntuvat edelleen hyvin dynaamisilta ja moderneilta. Ei niin vähän, koska ohjaajat, kuten Tarantino, lainasivat terveellistä italialaiselta. Katsojalle tänään voi olla yllätys, että Leonen elokuvat olivat yleensä sahattu, kun se meni. Elokuvia, jotka ammuttiin useimmiten Espanjassa enimmäkseen eurooppalaisten näyttelijöiden kanssa, jotka myöhemmin kopioitiin englanniksi, pidettiin likaisina.

Tuote on lisätty ostoskoriisi