• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Komedia

Komedia-luokan elokuvat antavat perustuntemuksen ilosta, tuottavat naurua ja ovat helppokäyttöisiä erilaisissa tilanteissa, joita voi kokea elämässä.

Jos haluat nähdä elokuvan, joka saa sinut nauramaan, sinun tulisi katsoa komedia. Komediassa voi tapahtua mitä tahansa, odottamattomia tilanteita ja tarina muuttuu siihen, mitä et odottanut.

Komediaelokuvat DVD: llä

Häiritsijä voi olla rakkaudesta kärsivä pesejä, joka sokaisee kaunista naista, kauhistuttava leijona voi olla kömpelö puhuva pelle ja menestyvä liikemies voi olla epäonninen lapsen viattomasta halusta.

Komediaelokuva sisältää yleensä useita näistä ainesosista:

Keveys

Haastava kieli

Kumoukselliset motiivit, jotka herättävät naurua

Huijarit ja sankarit

Sarjakuvat ja linjat

Usein onnellisia loppuja

Rakkaustarinat

Parittomat tilanteet

Hauskoja hahmoja

Hauskoja yhteyksiä

Odottamattomat tapahtumat

 

Komediaelokuvat kuuluvat elokuvaluokkaan, jossa painotetaan huumoria ja hauskuutta. Tässä tarkoituksena on saada yleisö nauramaan muun muassa liioittelemalla ominaisuuksia, mielipelejä ja kehon kieltä yhdessä suullisesti liioitellun kielen kanssa. Perinteisesti näillä elokuvilla on onnellinen loppu, lukuun ottamatta ns. Mustaa komediaa. Komedioilla on yleensä helppo sävy, josta yleisö voi kokea tuntevansa olonsa hyväksi. Komedian perusmieliala on kevyt, helposti sulava ja humoristinen.

Täällä ei ole tiukkaa lähestymistapaa todellisuuteen ja luovutaan realismista, toisin sanoen komediassa ei suhtauduta niin tiukasti katsojan realistisiin odotuksiin, vaan päinvastoin. Se, mitä yksilö pitää hauskana, muuttuu kulttuuritaustan, henkilökohtaisten tunteiden, kokemusten, mielipiteiden, iän, kasvamistavan tai kasvamistavan mukaan.

Komediaelokuvassa odotukset rakennetaan ja käännetään sitten ylösalaisin. Hämmennyksiä ja sotkeutumisia esiintyy samaan aikaan, kun elokuvan hahmot muuttuvat usein syvemmiksi ja henkilökohtaisemmiksi yksilöiksi kuin mitä he kokevat elokuvan alussa.

Komedian ainesosat vaihtelevat suuresti, mitä tahansa voi tapahtua, ja kaikki ei suju odotetulla tavalla kuin katsoja, mikä johtaa moniin nauruihin - sekä tunnistettavissa että yllättyneinä.

Komedian motiivit voivat olla erilaisia, ja elokuvakomedia -elokuvassa Geoff King kuvaa tätä hyvin sanoin: "Komediasta on usein yhdistetty kaksi erilaista käsitystä: komedia naurun, anarkian ja harmonian häiriöiden merkityksessä ja komedia komediassa. tunne liikkumisesta kohti harmoniaa, integraatiota ja onnellista loppua ”.

Komediasta pieni ja ei niin rohkea yksilö voi yhtäkkiä tulla sankariksi ja mahdoton rakkaus voi voittaa. Mutta ennen kuin se voi tapahtua, tapahtuu usein useita monimutkaisuuksia ja tapahtumia, ja nämä kuvataan yleensä hyvin kuvankaapeaimmilla tavoilla puhtaasti kuvaannollisesti ja linjojen, äänitehosteiden ja / tai musiikin välityksellä.

Komedia menee kaukana ihmisen kulttuurihistoriaan. Jopa muinaisessa Roomassa oli komedioita näytelminä, ja sen tarkoitus oli jo silloin houkutella yleisöä naurulle ja tuoda iloa. Historiallisesti komedia on tragedian vastakohta, ja komedia vie hahmot huonommasta tilasta usein huomattavasti parempaan. Eri kulttuureissa eri asioita ja tilanteita pidetään koomisina. Tämän kautta komedia on hankkinut monia eri tyylilajeja ja työskentelytapoja. Kreikassa ja Italiassa ihmiset pitävät sitä yleensä humoristisena, kun ihmiset huutavat toisiaan, kun taas britit pitävät John Cleesen kivikasvoja koomisena toimitettaessa linjojaan. Ruotsissa meillä on valkoisella kankaalla Gösta Ekman, Robert Gustafsson ja muut, mutta myös "talonpoikaishuumori" bush-teatterin kanssa (farssi).

Komediassa on useita eri tyylilajeja; musta komedia, kiusallinen huumori, slapstick / fyysinen komedia, vakava komedia ja luonnoskomedia.

Musta komedia on kiistanalainen komedian muoto, koska se houkuttelee yleisöä nauramaan jollekin, jonka ei todellakaan pitäisi olla hauskaa. Mustassa komediassa käytetään usein rasismia, väkivaltaa, kuolemaa, pedofiliaa, homofobiaa, heikompien ihmisten hyväksikäyttöä yhteiskunnassa ja paljon muuta. Jälkimmäisessä tyylilajissa Quentin Tarantino on mestari, kun hän onnistuu houkuttelemaan katsojat nauramaan näytön graafisimmasta verilöylystä. Mustan komedian tarkoituksena ei ole kuitenkaan houkutella esimerkiksi väkivaltaa, vaan nauraa ennakkoluuloista tai absurdista, jota sarjamurhaajan pään kohdalla voi esiintyä.

Generissä "kiusallinen huumori" yleisin on usein tilannekomedia. Tämän genren sisällä syntyy tilanteita, joissa yleisö tunnistaa itsensä itse kokenut jotain vastaavaa, tai tilanteita, joihin he itse eivät halua osallistua. Kyse on esimerkiksi siitä, että sinut suljetaan alasti, sanotaan tai tehdään jotain kiusallista tai ilmaistaan ​​jotain halveksivaa tai vitsaillaan puolueesta, johon sinut on kutsuttu.

Tuote on lisätty ostoskoriisi