• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Koulutusvideot

Kotikäytön edut:

Voit käyttää mitä haluat.

Voit kuunnella musiikkiasi LOUD.

Hyvä harjoitus ei vaadi hyvännäköisiä laitteita.

Sinun on pakko kouluttaa itseäsi kuntoilusta.

Harjoittele, kun se sopii sinulle parhaiten.

Säästät rahaa, jonka voit käyttää hyvään, terveelliseen ruokaan.

 

Koulutusvideot kotiharjoitteluun

DVD-levyn liikuntavideot ovat täydellisiä sinulle, jolla joko ei ole aikaa käydä kuntosalilla tai jotka haluavat käyttää rauhassa.

Liikuntavideot ovat loistava tapa saada kaikki ryhmäharjoituksen edut tuntematta sekä ohjaajan että muiden ympärilläsi olevien ihmisten painostusta. Koulutuselokuvassa ohjaaja näyttää, selittää ja pippuria sinut harjoituksen läpi, jotta saat parhaan hyödyn harjoittelustasi. Aivan kuten ohjaaja tai kuntosalin PT. Samalla säästät sekä aikaa että rahaa, kun sinun ei tarvitse käydä kuntosalilla.

Huomaat edistymisesi, kun harjoitukset tuntuvat ajan myötä helpommilta, mikä on vahva osoitus koulutuksen hyödyllisyydestä. Tunne, että pystyt tekemään kokonaisen harjoittelun, jota et ole aikaisemmin pystynyt tekemään, on lyömätön.

Liikunta- ja wellness-elokuvien edut:

- Säästät sekä aikaa että rahaa treenaamalla kotona

- Koulutus on käytettävissä, kun se sopii sinulle

- Valittavana on paljon erilaisia ​​harjoituksia ja harjoittelumuotoja

- Joissakin elokuvissa saat koko harjoitussuunnitelman halvemmalla kuin jos PT tekisi sellaisen

- Voit tuntea olosi mukavaksi omassa kodissasi

- Ei ohjaajaa, joka viittaa vain sinuun

- Harjoittelusi aikana saat koulutusta

- Osaavat ohjaajat, jotka varmistavat, että harjoittelet oikein

- Huomaat edistymistä tekemällä harjoittelusta helpompaa ajan myötä

- Valitset kuinka usein harjoittelet, verrattuna esimerkiksi kuntosalin viikoittaisiin harjoituksiin

Valittavana on paljon erilaisia ​​harjoituselokuvia. Voit valita kardio, voimaharjoittelun, joogan tai keskittyä haluamaasi alueeseen muutamien erilaisten harjoitusten nimeämiseksi. Toisin sanoen on taattu, että sinulle ja harjoittelulle sopii harjoitteluelokuva.

On useita syitä, miksi haluat käyttää kotona. Jos olet uusi harjoittelun suhteen, kuntosali voi usein tuntua pelottavalta, joten rauhallinen ja hiljainen aloittaminen omassa kodissasi voi olla hyvä ensimmäinen askel. Voit molemmat testata sopiiko tietty koulutusmuoto sinulle, kun taas TV-ruudun ohjaaja opastaa ja antaa sinulle tietoa harjoittelusta. Tämä tekee sinusta mukavampaa ja luottavaisempaa.

Mutta vaikka olisitkin mukava harjoittelussa, voi tuntua hyvältä välttää tungosta muiden kanssa, tuntea katseensa tai tuntua vaikealta, jos sinulla ei ole voimaa koko ryhmäistuntoon.

Toinen hieno elokuva kuntosalin sijaan on, että et voi syyttää itseäsi siitä, että sinulla ei ole aikaa. Kuntosalille pääseminen on aikaa vievää sen lisäksi, että sinulla on aikaa harjoitteluun. Jos taas sinulla on kunto kotona, et voi enää syyttää itseäsi siitä, että sinulla ei ole aikaa. Meillä kaikilla on vielä neljännes tai puoli tuntia jäljellä vain ajamiseen! Toisin sanoen kaikki aiemmat syyt olla tekemättä liikuntaa katoavat, kuten sinulla ei ole aikaa.

Liikuntavideot sisältävät usein erilaisia ​​harjoituksia, jotka sopeutuvat harjoituksen vaikeusasteeseen ja aikaan. Tämä tarkoittaa, että voit puristaa lyhyemmän istunnon päivinä, jolloin sinulla ei ole niin paljon aikaa tai sinulla on mieliala, kun taas voit suorittaa pidemmät istunnot, kun aika ja energia sallivat.

Monilla harjoituselokuvilla on seurattava koulutusohjelma. Harjoituselokuva sisältää siis yleensä erilaisia ​​harjoituksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia nopeasti kyllästyvästä DVD-levystä. Nämä ovat asiantuntevia ihmisiä, jotka yhdessä ovat kehittäneet ohjelman, joka antaa sinulle optimaaliset tulokset harjoittelustasi mainittuna aikana.

Sinä asetat tavoitteet harjoittelulle. Siksi on täysin sinun tehtäväsi suunnitella, milloin koulutus järjestetään. Toisin kuin kuntosalin viikoittaiset harjoittelut, jotka ovat vain kerran, voit siis juosta kolme päivää peräkkäin, jos sinulla on ylimääräistä aikaa kyseisellä viikolla.

Siitä lähtien kun putosit tänne, olet tietysti menossa harjoitteluajatteluihin - tai ehkä olet jo niin sanottu harjoitusfriikki, joka etsii uutta inspiraatiota harjoitteluun?

Liikunta on hyödyllistä sekä henkiselle että fyysiselle terveydelle. On paljon erilaisia ​​tutkimuksia, joissa puhutaan kaikista liikunnan eduista. Saat enemmän energiaa, päätäsi selvemmäksi, nukkua paremmin, hoitaa ongelmia helpommin jne.

Hyvän harjoittelurutiinin luominen, joka sopii sinulle yksilönä, on siten suuri etu. Mutta vasta kun löydät itsellesi sopivan liikuntamuodon, siitä tulee hauskaa ja jotain, mitä haluat tehdä sen sijaan, että se tuntuisi vaatimukselta.

Toinen suuri koulutuselokuvien etu on siis olemassa oleva suuri vaihtelu. On intensiivisempiä istuntoja sinulle, joka haluat hikoilla ja uupua kokonaan, kun taas esimerkiksi jooga sopii sinulle, joka haluaa rauhallisen ja metodisen harjoittelun.

Jos kyllästyt tiettyyn liikuntamuotoon, kannattaa napsauttaa kotiin harjoitusvideota täysin uudella harjoittelulla.

Tuote on lisätty ostoskoriisi