• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

tv serier

Bluray-levyt vaativat bluray-soittimen, ja jos rakastat elokuvia, bluray-soitin on välttämätön. Bluray-soitin antaa sinulle elokuvien parhaan laadun ja parhaan kokemuksen, ja jos sinulla on kotiteatterijärjestelmä, bluray-soitin täydentää sitä.

Kuvanlaadusta tekee niin hämmästyttävän se, että bluray-levyille voidaan tallentaa paljon suurempi määrä dataa kuin tavallisille DVD-levyille, ja ne toistavat elokuvia HD-laatuisina. Vertailun vuoksi mainittakoon, että tavalliselle DVD-levylle voidaan tallentaa 4,7 gigatavua tietoa, kun taas bluray-levylle voidaan tallentaa jopa 25 gigatavua tietoa, joten ero on huomattava.

Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, Ultra HD bluray - UHD bluray - on nyt saatavilla, jotta voit toistaa elokuvia 4K-resoluutiolla. Niitä on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt ne ovat edullisempia ja taaksepäin yhteensopivia, eli voit toistaa sekä DVD-levyjäsi että tavallisia bluray-levyjäsi UHD-buray-levylläsi. Saat parhaan mahdollisen kuvakokemuksen yhdistämällä UHD bluray -soittimen televisioon, jossa on 4K-resoluutio ja High Dynamic Range (HDR).

Takaisin tulevaisuuteen on yksi suosituimmista bluray-bokseista.

 

Kun on aika valita elokuvia, löydät meiltä runsaasti bluray-bokseja monista eri kategorioista - meillä on jokaiselle jotakin. Jos valitset jonkin näistä laatikoista, sinua odottavat tuntien jännitys, jännitys ja nauru. Sukella dramaattisiin seikkailuihin, kuten Hobitti-trilogiaan tai jännittävään tv-sarjaan Hannibal. Jos olet enemmän kiinnostunut vanhoista suosikeista, meillä on esimerkiksi Hitchcockin klassikkoelokuvia ja Jonssonin jengiä sisältäviä bokseja. Lapsille on tarjolla bokseja kaikesta Hotel Transylvaniasta Astrid Lindgren -elokuviin. Voit vapaasti selata laajaa valikoimaa ja kuka tietää, saatat löytää uusia suosikkeja.

Valitse siis omat suosikkisi sekä perheesi ja ystäväsi suosikit ja lisää kodikkuutta kotona hyvien elokuvien ja hyvän seuran parissa. Anna bluray-elämyksen viedä sinut naurun, fantasian ja seikkailun maailmaan!

Blurayboxit

Suosikkielokuvasarjasi tai -televisiosarjasi koko boksin omistamisesta bluraylla on monia etuja, eikä vähiten se, että omistat ne. Mutta myös siksi, että laatu on paljon parempi sekä äänen että kuvan osalta.

Blurayn kehittymisen myötä meillä on nyt mahdollisuus katsoa televisiosarjoja ja elokuvia korkeammalla resoluutiolla ja paremmalla äänentoistolla. Tämä on antanut meille mahdollisuuden kokea elokuvia kotona tavalla, jota emme ole koskaan ennen kokeneet. Bluray on enemmän tai vähemmän syrjäyttänyt DVD:n, mikä on vaikuttanut myös tarjontaan. Koska yhä useammat ihmiset ostavat elokuvia/sarjoja blurayltä, myös blurayn valikoima on suurempi kuin DVD:n. Jos ostat suosikkielokuvasi bluray-boksina, sinulla on kaikki yhdessä paikassa ja voit katsoa ne milloin haluat.

Bluray-laatikoiden edut

Suosikkielokuvillasi tai -sarjoillasi täytettyjen bluray-laatikoiden ostamisella on monia etuja. Seuraavassa on lyhyt yhteenveto sen eduista, joihin syvennymme hieman myöhemmin.

 

Parempi laatu

Omistat bluray-boxit ja voit katsoa niitä niin paljon kuin haluat.

Et tarvitse internetyhteyttä

Valinta on parempi

Sinulla on koko elokuva tai tv-sarja yhdessä paikassa.

 

Laatu

Miksi blurayn laatu on parempi kuin esimerkiksi DVD:n tai suoratoiston?

Se johtuu siitä, että bluray on suunniteltu suurikapasiteettista dataa varten jopa 1080p-videoresoluutiolla ja 7.1-pakkaamattomilla äänikanavilla. Jopa verkkoyhteys on parantunut, ja tallennustilaa on noin 5 Gt. Toisin sanoen kuva on terävämpi ja ääni selkeämpi blurayn avulla.

Sinä omistat bluray-laatikot

Kun ostat elokuvia tai televisiosarjoja, omistat ne. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että perut tilauksen suoratoistopalvelusta, joka ei ole vastannut odotuksiasi. Nämä tilaukset maksavat tietyn summan kuukaudessa, kun taas bluray-laatikosta maksat vain kerran, ja voit katsoa niitä niin paljon ja milloin haluat. Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että parhaillaan katsomasi tv-ohjelma lopetetaan yhtäkkiä. Jos tuntuu, että bluray-boxiin kuluu paljon rahaa, vinkki on, että osta ensin boksi elokuvasta tai tv-sarjasta, josta tiedät pitäväsi, ja kartuta sitten kokoelmaasi.

Ei tarvitse internetiä

Bluray-levyjä katsellessa ei tarvitse olla internet-yhteyttä. Kaikki elokuvan/sarjan toistamiseen tarvittavat tiedot ovat bluray-levyllä. Ainoa asia, jota oikeastaan tarvitset, on bluray-soitin ja laite, jolla elokuvia/sarjoja voi katsella. Blurayn avulla sinun ei tarvitse huolehtia wlan-yhteyden jumittumisesta, joka voi muuten häiritä elokuvakokemusta. Blurayn avulla voit vain käynnistää elokuvan ja nauttia siitä kaikessa rauhassa.

Valikoima

Kuten aiemmin mainittiin, blurayn valikoima on paljon laajempi kuin DVD:n, koska useammat ihmiset käyttävät blurayta. Tämä on johtanut siihen, että joitakin elokuvia on julkaistu vain bluray-levyinä. Tarjolla on sekä uusia elokuvia/sarjoja että klassikoita, kuten Takaisin tulevaisuuteen ja Astrid Lindgrenin elokuvia, sellaisessa laadussa, jota emme ole ennen nähneet.

Myös kielivalikoima on laajempi. Yksi bluray-boksien eduista on se, että niistä julkaistaan kokonaisia sarjoja, joita olisi muuten vaikea saada käsiinsä. Yleisintä on ehkä löytää englannin- ja ruotsinkielisiä bluray-bokseja, mutta on myös alkuperäiskielisiä animaatiolaatikoita, joita voi olla myös vaikea saada.

Keräilijän arvo

Toinen suuri etu bluray-laatikoilla on se, että niillä on keräilyarvoa. Haluamasi elokuvakirjaston kartuttaminen vie aikaa, mutta loppujen lopuksi se voi olla sen arvoista, sillä sinulla on vapaa pääsy bluray-laatikoihin, kun olet omistanut ne. Tiedät myös, missä ne ovat, koska ne on pakattu yhteen laatikkoon.

Tiedotteet

Toinen suuri etu bluray-laatikoissa on se, että monesti niiden mukana tulee erilaisia erikoispainoksia. Nämä voivat olla mitä tahansa poistettua materiaalia, vaihtoehtoisia loppuja, kulissien takaista materiaalia ja välilehtiä, joita et muuten pääsisi katsomaan.

Lisäksi bluray-boxit ovat loistava lahja elokuva- tai sarjakuvafaneille.

Tuote on lisätty ostoskoriisi