• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

tv serier

Bluray-levyt edellyttävät bluray-soittimia, ja jos rakastat elokuvia, se on välttämätöntä. Bluray-soitin antaa sinulle parhaan mahdollisen elokuvan laadun ja parhaan kokemuksen, ja jos sinulla on kotiteatterijärjestelmä, siinä on bluray-soitin.

Kuvanlaadun tekee niin upeasta, että hämärät levyt voivat tallentaa paljon enemmän tietoa kuin tavalliset DVD-levyt, ja että ne toistavat elokuvia HD-laadulla. Vertailun vuoksi voidaan sanoa, että tavallinen DVD-levy voi tallentaa 4,7 Gt tietoa ja bluray-levy jopa 25 Gt tietoa, joten se on merkittävä ero.

Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, Ultra HD - UHD bluray - on nyt hämärä, joka toistaa elokuvat 4K-tarkkuudella. Ne ovat olleet markkinoilla muutaman vuoden, mutta nyt hinta on edullisempi ja ne ovat taaksepäin yhteensopivia, mikä tarkoittaa, että voit toistaa sekä DVD-levyjäsi että tavallisia bluray-levyjä UHD-bluraylla. Saat parhaan mahdollisen kuvakokemuksen yhdistämällä UHD-bluray-soittimen televisioon, jossa on 4K-tarkkuus ja korkea dynaaminen alue (HDR).

Kun on aika valita elokuvia, löydät kanssamme lukuisia bluray-laatikoita monissa eri kategorioissa - meillä on jokaiselle jotakin. Jos valitset laatikot, edessäsi on useita tunteja kokemuksia, jännitystä ja naurua. Sukella dramaattisiin seikkailuihin, kuten Hobbit-trilogia tai hermoja tuhoava TV-sarja Hannibal. Jos olet enemmän kiinnostunut vanhoista herkkuista, meillä on laatikoita, joissa on esimerkiksi klassisia Hitchcock-elokuvia ja Jönsson-liiga. Lapsille on tarjolla laatikoita kaikesta Hotel Transylvaniasta Astrid Lindgren -elokuviin. Botanisoi vapaasti laajasta laatikkovalikoimastamme ja kuka tietää, ehkä löydät uusia suosikkeja.

Joten valitse oma, perheen ja ystävien suosikit ja lisää kodin kodintekoa upeilla elokuvilla ja mukavalla seuralla. Anna bluray-kokemuksen viedä sinut naurun, mielikuvituksen ja seikkailun maailmaan!

Blurayboxit

Koko omistamiesi suosikkielokuvasarjojen tai -sarjojen omistaminen bluraylla on monia suuria etuja, etenkin koska omistat ne. Mutta myös siksi, että laatu on paljon parempi sekä äänen että kuvan suhteen.

Blurayn kehityksen myötä meillä on tänään mahdollisuus katsella TV-sarjoja ja elokuvia korkeammalla resoluutiolla ja paremman äänen saamiseksi. Se on antanut meille mahdollisuuden kokea elokuvia kotona tavalla, jota emme ole koskaan ennen tehneet. Bluray on enemmän tai vähemmän vallannut DVD-levyn, mikä on vaikuttanut myös alueeseen. Koska useammat ihmiset haluavat ostaa elokuvansa / sarjansa bluray-levyllä, myös bluray-levyillä on suurempi valikoima kuin DVD-levyillä. Jos ostat suosikkisi bluray-laatikoihin, kaikki on koottu yhteen paikkaan ja voit katsella sitä milloin haluat.

Bluray-laatikoiden edut

Suosikkielokuviesi tai -sarjojesi täyttämien bluray-laatikoiden ostamisella on monia etuja. Tässä on lyhyt yhteenveto sen eduista, joihin syvenymme myöhemmin.

Laatu on parempi

Omistat bluray-laatikot ja voit katsella niitä niin paljon kuin haluat

Sinun ei tarvitse olla Internet-yhteyttä

Alue on parempi

Koko elokuva tai TV-sarja on koottu yhteen paikkaan

Laatu

Joten miksi blurayn laatu on parempi kuin esimerkiksi DVD: llä tai suoratoistona?

Tämä johtuu siitä, että bluray on kehitetty suurikapasiteettiselle datalle, jopa 1080p: n videotarkkuudella ja 7,1 pakkaamattomalla äänikanavalla. Myös verkkoyhteyttä on parannettu, ja sen tallennustila on noin 5 Gt. Toisin sanoen kuva muuttuu terävämmäksi ja ääni kirkkaammaksi hämärtyessä.

Omistat bluray-laatikkosi

Kun ostat elokuvia tai TV-sarjoja, omistat ne. Sinun ei tarvitse huolehtia streaming-palvelun tilaamisesta, joka ei vastannut odotuksiasi. Nämä tilaukset maksavat tietyn summan kuukaudessa, kun blurayboxista maksat vain kerran, voit tarkistaa, kuinka paljon ja milloin haluat niihin. Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että tällä hetkellä käyttämäsi TV-sarja poistuu yhtäkkiä kantoradalta. Jos luulet, että tuntuu suurelta rahasummalta viettää bluray-laatikkoon, vinkki on ensin ostaa laatikko, jossa on elokuvasarja tai TV-sarja, jonka tiedät pitävän, ja rakentaa sitten kokoelmaasi.

Internetiä ei tarvita

Sinua ei vaadita, että sinulla on internetyhteys, kun katsot blurayta. Kaikki toistettavan elokuvan / sarjan tarvittavat tiedot löytyvät bluray-levyltä. Ainoa mitä todella tarvitset, on bluray-soitin ja laite, jolla voit näyttää elokuviasi / sarjojasi. Blurayn avulla sinun ei tarvitse huolehtia wifi-yhteyden joutumisesta ongelmiin, mikä voi muuten häiritä elokuvakokemusta. Aloita elokuva blurayn avulla, niin voit nauttia siitä rauhassa ja hiljaisuudessa.

Tarjous

Kuten aiemmin mainittiin, bluray-alue on paljon suurempi kuin DVD, koska useammat ihmiset käyttävät bluray-tiedostoa. Tämä on tarkoittanut, että jotkut elokuvat julkaistaan ​​vain bluray-muodossa. Molemmat uudet elokuvat / sarjat julkaistaan, mutta myös klassikoita, kuten Takaisin tulevaisuuteen ja Astrid Lindgren -elokuvat laadulla, jota emme ole ennen nähneet.

Valikoima on myös suurempi kielen suhteen. Bluray-laatikoiden etuna on, että julkaistaan ​​kokonaisia ​​sarjoja, joihin muuten voi olla vaikea päästä käsiksi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi