• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Avengers

Marvel's The Avengers (luokiteltu nimellä Marvel Avengers Assemble Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa) tai yksinkertaisesti The Avengers on vuoden 2012 amerikkalainen supersankarielokuva, joka perustuu Marvel Comicsin samannimiseen supersankariin. Tuottaja Marvel Studios ja jakelija Walt Disney Studios Motion Pictures, [N 1]. Se on kuudes elokuva Marvel Cinematic Universumissa (MCU).

Sen on kirjoittanut ja ohjannut Joss Whedon, ja sillä on yhtyeen miehistö, johon kuuluvat Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ja Jeremy Renner Avengersina sekä Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Stellan Skarsgård ja Samuel L.Jackson. Elokuvassa Nick Fury ja vakoojatoimisto S.H.I.E.L.D. rekrytoi Tony Stark, Steve Rogers, Bruce Banner ja Thor muodostamaan joukkueen, joka voi estää Thorin veli Lokin hillitsemästä maata.

Elokuvan kehitys alkoi, kun Marvel Studios sai lainaa Merrill Lynchiltä huhtikuussa 2005. Iron Man -elokuvan menestyksen jälkeen toukokuussa 2008 Marvel ilmoitti, että The Avengers julkaistaan ​​heinäkuussa 2011 ja tuo yhteen Tony Starkin (Downey). ), Steve Rogers (Evans), Bruce Banner (Ruffalo) ja Thor (Hemsworth) Marvelin aiemmista elokuvista. Johansson allekirjoitettiin Natasha Romanoffiksi maaliskuussa 2009, ja elokuva palautettiin julkaistavaksi vuonna 2012. Whedon otettiin mukaan huhtikuussa 2010 ja kirjoitti Zak Pennin alkuperäisen käsikirjoituksen. Tuotanto alkoi huhtikuussa 2011 Albuquerquessa, New Mexico, ennen kuin se muutti Clevelandiin, Ohioon elokuussa ja New Yorkiin syyskuussa. Elokuvalla on yli 2200 visuaalista tehosetta.

Kostajat ensi-iltansa Hollywoodin El Capitan -teatterissa 11. huhtikuuta 2012 ja julkaistiin Yhdysvalloissa 4. toukokuuta MCU: n viimeisenä vaiheen ensimmäisenä elokuvana. Se sai kiitosta Whedonin ohjauksesta ja käsikirjoituksesta, visuaalisista tehosteista, toimintajaksoista, näytelmistä ja musiikkituloksista, ja sai monia palkintoja ja nimityksiä, mukaan lukien Oscar- ja BAFTA-ehdokkuudet visuaalisten tehosteiden saavutuksista. Se keräsi yli 1,5 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti, saavutti useita lipputulotietoja ja nousi kaikkien aikojen kolmanneksi eniten tuottaneeksi elokuvaksi ja vuoden 2012 eniten tuottaneeksi elokuvaksi. Se on ensimmäinen Marvel-tuotanto, joka tuottaa miljardin dollarin lippumyynnin. Vuonna 2017 The Avengers esiteltiin yhtenä kaikkien aikojen sadasta suurimmasta elokuvasta Empire-lehden tutkimuksessa. Kolme jatkoa on julkaistu: Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018) ja Avengers: Endgame (2019).

Avengers: Age of Ultron on vuoden 2015 amerikkalainen supersankarielokuva, joka perustuu Marvel Comicsin supersankaritiimiin Avengers, tuottaja Marvel Studios ja levittäjä Walt Disney Studios Motion Pictures. Se on The Avengers (2012) jatko-osa ja Marvel Cinematic Universe (MCU) -elokuvan 11. elokuva. Elokuvan on kirjoittanut ja ohjannut Joss Whedon, ja sen kokoonpanossa on mukana Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Stellan Skarsgård, James Spader ja Samuel L. Jackson. Elokuvassa Avengers taistelee Ultronia, tekoälyä, joka on pakkomielle aiheuttamaan ihmisen sukupuuttoon.

Jatko ilmoitettiin toukokuussa 2012 Avengersin onnistuneen julkaisun jälkeen, kun Whedon palasi kirjailijana ja ohjaajana elokuussa. Whedon päivitti Ultronin alkuperän elokuvalle ottamalla mukaan MCU: n Avengers-tiimin ja esitteli hahmot Quicksilver ja Scarlet Witch, joihin Marvel jakoi oikeudet 20th Century Foxin kanssa. Casting alkoi kesäkuussa 2013 allekirjoittamalla Downey. Toinen kuvaaminen alkoi helmikuussa 2014 Etelä-Afrikassa. Päätapahtumat järjestettiin maaliskuun ja elokuun välisenä aikana pääasiassa Shepperton Studiosissa Surreyssä Englannissa. Lisäkuvia kuvattiin Italiassa, Etelä-Koreassa, Bangladeshissa, New Yorkissa ja Englannin ympäristössä. Arvioidun nettotuotantobudjetin ollessa 365 miljoonaa dollaria, se on toiseksi kallein koskaan tehty elokuva.

Avengers: Age of Ultron kantaesitettiin Los Angelesissa 13. huhtikuuta 2015 ja julkaistiin Yhdysvalloissa 1. toukokuuta 2015 osana MCU: n toista vaihetta. Elokuva sai kriitikoilta yleensä myönteisiä arvioita ja ansaitsi yli 1,4 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti.Seistä tuli vuoden 2015 neljänneksi eniten tuottanut ja kaikkien aikojen viidenneksi eniten tuottanut elokuva. Kaksi jatkoa, Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame, julkaistiin huhtikuussa 2018 ja huhtikuussa 2019.

Avengers: Infinity War on vuoden 2018 amerikkalainen supersankarielokuva, joka perustuu Marvel Comicsin supersankaritiimiin Avengers, jonka on tuottanut Marvel Studios ja levittänyt Walt Disney Studios Motion Pictures. Se on jatko The Avengers (2012) ja Avengers: Age of Ultron (2015), ja Marvel Cinematic Universe (MCU) -elokuvan 19. elokuva. Elokuvan ovat ohjanneet Anthony ja Joe Russo, käsikirjoittaneet Christopher Markus ja Stephen McFeely, ja siinä esiintyy Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin ja Chris Pratt.

Tuote on lisätty ostoskoriisi