• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Steelbooks

Rakastatko elokuvia ja onko sinulla suuri kokoelma kotona? Sitten on ehkä aika tarttua elokuvan intohimoosi ja alkaa kerätä teräskirjoille. Ehkä et ole keräilijä, mutta haluat yksinkertaisesti elokuviesi yksinomaisen toteutuksen, joka eroaa monista muista? Sitten teräskirjat ovat sinulle.

Meillä on laaja valikoima Steelbook-nimikkeitä, bluray-elokuvia yksinomaisissa peltikoteloissa, kuvituksilla, joita et näe tavallisessa painoksessa - rajoitettu painos, korkea keräilijäarvo!

 

Toisin kuin tavalliset DVD / bluray-elokuvat, joiden kannet on valmistettu muovista, Steelbook tarkoittaa, että kansi on valmistettu metallista. Nämä kannet parantavat elokuvien ulkonäköä huomattavasti, ja ylellisempi viimeistely tekee elokuvakokoelmastasi sekä tyylikkään että erottuvan. Koska painoksia on rajoitetusti, teräskirjoilla on suuri kysyntä, erityisesti keräilijöiden keskuudessa, joten käytä tilaisuutta saada suosikkielokuvasi tähän herkulliseen versioon ennen kuin ne loppuvat.

Anna ystäväsi olla sekä utelias että vaikuttunut elokuvakokoelmastasi, josta teräskirjojen avulla voi tulla myös tyylikäs sisustus. Tämän tyyppisellä kannella varustettuja elokuvia et halua piilottaa mihinkään TV-penkin vetolaatikkoon, mutta ne ansaitsevat paremman paikan, josta ne voivat olla herkullisia yksityiskohtia huoneessa. Voit kuitenkin sijoittaa ne hieman ylös seinälle tai vastaavaan, jos kotona on pieniä lapsia tai lemmikkejä, jotta teräskirjasi pysyvät yhtä hyvännäköisinä kuin ostit.

 

Teräskirjojen valikoima koostuu sekä suosituimmista lastenelokuvistamme että klassikoista, kuten Rambo. Niille, jotka rakastavat scifi, on Guardian of the Galaxy. Etsi lisää saapuvia tuotteita, koska tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme suurin ja paras elokuvavalikoima. Sopimuksemme joidenkin maailman suurimpien elokuvan jakelijoiden kanssa tarkoittaa, että voimme tarjota valikoiman, joka vain kasvaa ja kasvaa. Joten tervetuloa teräskirjojen yksinomaiseen maailmaan, et tule katumaan, kun avaat silmäsi niihin.

Steelbooks

Tunne, että avaat teräskirjan, kun tuot suosikkielokuvasi, lämmittää aina elokuvan rakastajaa ja saa kokoelmasi tuntumaan hieman ainutlaatuisemmalta.

Kuvittele, että on elokuva-ilta ja on aika kokoontua ystävien kanssa. Pyydät heitä valitsemaan elokuvan hyllystäsi, ja heidän silmänsä kiinnittyvät elokuviin, jotka kiinnittävät huomion hieman ylimääräiseen, suosikkielokuviesi teräskirjaan. Teräskirjan saaminen antaa korkealaatuisen tunteen ja näyttää mukavammalta kuin tavallinen muovista valmistettu kotelo elokuvillesi. Se tekee kokoelmastasi myös hieman erikoisemman, jos suosikkielokuvissasi on teräskirja. Se tarkoittaa myös, että elokuvasi eivät vaaranna vahingoittumista samalla tavalla kuin ne voivat olla pehmeässä muovikotelossa.

Mitä hyötyä teräskirjoista todella on sinulle?

Tunne korkealaatuista.

Tyylikäs kotelo, jolla on ainutlaatuinen muotoilu.

Ainutlaatuinen teräskirjakokoelmasi tekee vaikutuksen ystävillesi.

 

Steelbooksit ovat tuntuvia ja visuaalisesti ainutlaatuisia

Siellä on teräskirjoja monille upeille elokuville, mutta myös vanhempia elokuvia, joita fanit rakastavat siellä, ja ne tuntevat kokoelmassasi aina olevan erityistä. Monilla saatavissa olevista teräskirjoista on ainutlaatuisia kuvia, jotka kolahtavat ulospäin ja luovat mukavan tuntoisen tunteen, kun vedät sormiasi kotelon yli. Kuvat ovat suuria ja ulottuvat myös reunasta toiseen, mikä antaa hyvän kokonaisvaikutelman. Ne on suunnitellut ammattilaiset, jotka tietävät, mikä näyttää hyvältä kokoelmastasi. Useimmiten, ellei aina, heillä ei myöskään ole häiritsevää tekstiä etupuolella, mutta niiden mukana toimitetaan tiedot elokuvasta pienille paperille, jotka voit helposti poistaa tai säilyttää, mutta se on täysin sinun tehtäväsi. Painopiste on tyylikkäässä ainutlaatuisessa taiteessa, joka on luotu elokuvan steelbook-painokseen. Jopa sisäpuolelta, kun avaat kotelon, elokuvasta tulee kuvia, joskus jopa ainutlaatuisia kuvia, joita ei voi nähdä toisin. Teräskirjojen pitäminen kokoelmassa tekee kokoelmastasi paljon kokonaisvaltaisemman tunnelman, jossa painopiste on elokuvassa eikä kaikessa elokuvan markkinoinnissa mukana olevassa tekstissä.

 

Steelbook huutaa laatua

Jos sinulla on laatutaju, ne sopivat täydellisesti kokoelmaasi. Teräskirjojen paino on paljon painavampi kuin muovikotelot, ja kun otat kalvosi hyllyltä, tunnet kuinka paljon aikaa on käytetty sekä kalvoon että ainutlaatuisen tuotteesi suunnitteluun. Ne on suunniteltu pysymään ajan tasalla, sinun ei enää tarvitse pitää mielessä, että muovikerrosten väliin juuttunut paperi katoaa tai on vahingoittunut teräskirjan ulkopinnassa. suoraan pinnalle. Jos pidät heistä hyvää huolta, ne kestävät paljon kauemmin kuin muut tapauksesi.

 

Vuosipäivälehdet ja keräilijän arvo

Monissa teräskirjoissa on ylimääräisiä materiaaleja ja ne voivat olla osa erikoisversioita, jotka julkaistaan ​​vain tässä muodossa. Se voi olla mitä tahansa ainutlaatuisista vuosipäivälehdistä, joissa on ylimääräistä kulissien takana olevaa materiaalia.

Tuote on lisätty ostoskoriisi