• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Ingmar Bergman filmer

Ingmar Bergman on ruotsalainen elokuvaohjaaja, joka oli mukana nostamassa Ruotsia elokuvakartalle. Vaikka hänen kuolemastaan ​​on kulunut melkein 15 vuotta, hänen elokuvansa ovat edelleen välipalabaari.

Ingmar Bergmanin suosituimmat elokuvat

Mutta jos kuulut uusiin sukupolviin, nimi voi olla täysin uusi, ja tätä silmällä pitäen saat tässä artikkelissa lyhyen yleiskatsauksen joistakin Ingmar Bergmanin suosituimmista elokuvista.

Seitsemäs sinetti

Vuonna 1957 julkaistiin elokuva, jota Bergman itse piti omien teostensa suosikkina. Lisäksi tällä elokuvalla Bergman tuli kansainvälisesti tunnetuksi. Seitsemäs sinetti tapahtuu keskiajalla, kun suuri lama raivoaa. Saamme seurata ritari Antoniusta, joka palaa Ruotsiin ristiretken jälkeen. Elämää ja kuolemaa pohtivan ritarin yhteydessä kuolema tulee hakemaan häntä, mutta ampuakseen lopussa ritari haastaa kuoleman shakkipelissä. Joitakin elokuvan kuuluisia näyttelijöitä ovat Max Von Sydow, Nils Poppe ja Bibi Andersson

Fanny ja Alexander

Elokuva, joka liittyy vahvasti jouluun, on toinen Bergmanin klassikko nimeltä Fanny ja Alexander. Fanny ja Alexander tapahtuvat 1900-luvun alussa ja pääsemme seuraamaan rikasta sisarusparia Fanny ja Alexander, jotka käsittelevät isänsä kuolemaa esitellessään isäpuolensa. Elokuva julkaistiin vuonna 1982 ja elokuvan kuuluisia näyttelijöitä ovat Börje Ahlstedt, Stina Ekblad, Allan Edwall, Christina Schollin ja Ewa Fröling.

kohtauksia häistä

Scenes from a Marriage on toinen Bergmanin tunnettu teos, jonka monet uskovat olevan elokuva, mutta joka esitettiin ensin televisiossa kuudessa jaksossa. Sarja julkaistiin vuonna 1973 ja pääsemme seuraamaan avioparia Johania ja Mariannea heidän 10 avioliitonsa aikana. Elokuvan kuuluisia näyttelijöitä ovat Liv Ullman ja Erland Josephson.

Tuote on lisätty ostoskoriisi