• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Aku Ankka

Aku Ankka on sarjakuvahahmo, joka luotiin vuonna 1934 Walt Disney Productionsissa. Aku on antropomorfinen valkoinen ankka, jolla on kelta-oranssi nokka, jalat ja jalat. Hänellä on yleensä merimiespaita ja hattu rusetilla. Donald tunnetaan osittain ymmärrettävästä puheestaan ​​sekä jumalattomasta ja temperamenttisesta persoonallisuudestaan.

Aku Ankka kaksi hallitsevaa persoonallisuutta ovat hehkuva temperamentti ja optimistinen asenne elämään. Monet Akun lyhytelokuvat alkavat Akulla hyvällä tuulella, ilman ongelmia maailmassa, kunnes jokin tulee ja pilaa hänen päivänsä. Hänen vihansa on merkittävä syy kärsimykseen elämässään. Useaan otteeseen se on saanut hänet pääsemään päänsä yli ja menettämään kilpailut. Joskus hän yrittää pitää mielialansa kurissa, ja hän onnistuu joskus tekemään sen väliaikaisesti, mutta lopulta palaa aina normaaliin vihaiseen itseensä.

Kylmän pahan luonteella on kuitenkin etunsa. Vaikka se on joskus este ja jopa haitta, se on myös auttanut häntä tarpeiden aikana. Kun hän joutuu jonkinlaisen uhan kohteeksi, kuten Peten yritys pelotella häntä, hän pelkää aluksi, mutta pelko korvataan vihalla. Tämän seurauksena hän taistelee pakenemisen sijasta - haamujen, haiden, vuorivuohien, jättiläisten lohikäärmeiden ja jopa luonnonvoimien kanssa. Useimmiten taistellessaan hän tulee ylös.

Aku on jokeri, ja sen seurauksena hän voi joskus törmätä kiusaajaksi, varsinkin tapaan, jolla hän kohtelee toisinaan Piff & Puffia ja Knatte, Fnatte ja Tjatte. Kuten animaattori Fred Spencer sanoi:

Ankka saa suuren potkun muiden ihmisten asettamisesta tai ärsyttämisestä, mutta hän menettää heti malttinsa, kun pöydät käännetään. Toisin sanoen hän voi jakaa sen, mutta ei voi ottaa sitä.

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Donaldin kepposissa ei kuitenkaan ole mitään haittaa. Hän ei melkein koskaan aio satuttaa ketään, ja kun hänen kepposensa menevät liian pitkälle, hän on aina hyvin anteeksipyytävä. Esimerkiksi kirjassa Truant Officer Donald, kun hänet huijataan uskomaan, että hän on vahingossa tappanut Knatten, Fnatten ja Tjatteen, hän osoittaa suurta katumusta ja syyttää itseään. Hänen veljenpoikansa esiintyvät enkeleinä, ja hän potkaisee mielellään yhtä heistä - tietysti, kunnes hän tajuaa, että hänet on petetty, minkä jälkeen hän menettää heti malttinsa.

Aku on myös vähän poseuraa. Hän haluaa kehua, varsinkin siitä, kuinka hyvä hän on jossakin. Hänellä on todella paljon taitoja - hän on jokaisen kaupan Jack. Hän on muun muassa lahjakas kalastaja ja osaava jääkiekkoilija. Mutta hänen rakkautensa kerskaamiseen saa hänet usein yliarvioimaan kykynsä, joten kun hän päättää tehdä hyvää kerskaamisoikeuksilleen, hän tulee pään yli, yleensä huvin vuoksi.

Toinen hänen persoonallisuutensa on sinnikkyys. Vaikka hän voi joskus olla laiska henkilö ja haluaa sanoa, että hänen suosikkipaikkansa on riippumatossa, kun hän on sitoutunut saavuttamaan jotain, hän pyrkii siihen 100 prosenttia, joskus turvautuu äärimmäisiin toimenpiteisiin tavoitteensa saavuttamiseksi.

Aku Ankka rakastetaan Pohjoismaissa kuten Aku Anka Ruotsissa, Anders And Tanskassa, Andrés Önd Islannissa, Donald Duck Norjassa ja Aku Ankka Suomessa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi