• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Western film

Kun etsit hyvää länsimaista elokuvaa DVD: ltä, haluat yleensä joitain erityispiirteitä. Tietysti on oltava päähenkilö ja erityinen konna, joka on voitettava tavalla tai toisella. Juoni tapahtuu tietysti 1800-luvun lopulla silloisessa Pohjois-Amerikassa. Elokuva "Hyvä, paha ja ruma" sisältää kaikki ainesosat, jotka tekevät länsimaisesta elokuvasta.

Länsimaiset elokuvat DVD: llä

Jos etsit ostettavia länsimaisia ​​elokuvia DVD: llä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä on monia vinkkejä länsimaisten elokuvien aiheesta. Luettelemme myös klassiset länsimaiset elokuvat.

Mikä luonnehtii länsimaista elokuvaa?

"Hyvä, huono ja ruma" voidaan melkein nähdä standardina sille, mitä länsimainen elokuva sisältää. Klassisessa on yleensä:

Salongit ja baarit.

Laajat maisemat ja auringonlaskut.

Mahtava ratsastus.

Ystävällinen tai ilkeä sheriffi.

Eri päähenkilöiden väliset kaksintaistelut.

Revolverimiehet etsivät aarteita, ryöstävät junia tai jahtaavat pakenevaa vankia.

Sisällissota ja kohtaamiset alkuperäiskansojen kanssa.

 

Mikä on paras länsimainen elokuva ostaa DVD: ltä?

Kun on kyse siitä, mikä elokuva on paras, on tietysti yhtä monta makua kuin on ihmisiä, joilla on niitä. Yllä olevassa luetteloluettelossa on se, mikä yleensä on klassinen länsimainen elokuva DVD: llä, mutta aiheesta on tietysti muunnelmia. Klassisessa länsimaisessa spagettissa, mieluiten Clint Eastwoodin kanssa pääroolissa, saat tyydyttää teeman perustavanlaatuisimman. Syy miksi sitä kutsutaan länsimaiseksi spagettiksi, jos joku on miettinyt, johtuu siitä, että elokuvat olivat italialaisten ohjaamia 60- ja 70-luvuilla. Monet suurimmista länsimaisista elokuvista ovat peräisin tästä tyylilajista. Länsimaalaiset elokuvat kertovat usein täysin kuvitteellisesta maailmasta, joka tapahtuu jossain Pohjois-Amerikan mantereella. Ei ollut täysin harvinaista, että kuvauspaikka oli kokonaan muualla. Koko kaupunkeja voitiin rakentaa maisemilla, joilla oli vain yksi etuosa. Yksi genren suurimmista nimistä on ohjaaja

John Ford, jonka elokuvissa kuvattiin usein Amerikan alkua 1800-luvun lopulla. John Waynen kanssa oli usein elokuvia, joista tuli eräänlainen galleonihahmo luonnolliselle ja ankaralle yhteiskunnalle, joka syntyi Pohjois-Amerikan varhaisissa muodoissa. Tietysti se oli joskus hieman romantisoitu kuva. Tyypillisiä länsimaisia ​​elokuvia ovat korttipelit, kaksintaistelut revolverien kanssa, viskin juominen ja erilaiset laittomat jengit, jotka taistelevat vallasta. Ei ole harvinaista loukata hyvää ja sheriffin tulisi yrittää välittää väliin. Juuri hyvän ja pahan välinen taistelu, ja mikä välissä syntyy, nostaa monet näistä elokuvista.

Nousu 1990-luvulla

Genre koki jyrkän laskun 1900-luvun lopulla, mutta loppujen lopuksi lähempänä vuotta 1990 tapahtui nousua. Pääasiassa elokuvat, jotka yrittivät nostaa genren uudelle tasolle, toivat kaiken eteenpäin. Näitä ovat The Merciless -elokuva vuodelta 1992 Clint Eastwoodin kanssa. Siitä lähtien monia hyviä länsimaisia ​​elokuvia on julkaistu DVD-levyillä, ja ne ovat pohjimmiltaan muuttaneet koko länsimaisen elokuvan konseptia. Tässä on katsaus DVD-elokuvien länsimaisiin elokuviin, joita et todellakaan saa hukata:

Villi nippu (1969)

Tämän elokuvan sanotaan yleensä olevan Sam Peckinpahin suurin mestariteos. Elokuvaa pidetään myös yhtenä parhaista länsimaisista elokuvista. Se on väkivaltainen tarina, ja katsoja heitetään kokonaan Pohjois-Amerikkaan 1900-luvun alussa. Tässä on laiton jengi, joka haluaa tehdä viimeisen seikkailun yhdessä ennen eläkkeelle siirtymistä. Suunnitelmat eivät kuitenkaan mene tarkalleen suunnitellulla tavalla. Se on verinen yhteenotto toisen jengin kanssa ja joudut pakenemaan muun muassa Meksikoon. Länsimainen elokuva, joka on pakollinen DVD-levyllä.

Hyvä, paha, ruma (1966)

"Paha, hyvä, ruma" on parhaimmillaan niin sanottu länsimainen spagetti. Todellinen länsimaisten elokuvien rakastaja ei voi päästä pois ilman, että olisi nähnyt sitä. Pakollinen DVD-hyllyssä. Se on myös yksi kaikkien luokkien tunnetuimmista elokuvista. Täällä on laajat panoraamanäkymät ja hiljaiset miehet. Muutamat vaihdetut lauseet ovat ankaria ja konkreettisia. Paljon erilaisia ​​tulitaisteluita ja hienoja lainauksia tekevät elokuvasta seikkailunhaluisen eldoradon. Melko pian katsoja saa selvän kuvan siitä, mistä elokuva on saanut otsikon. Hyvänä vaihtoehtona DVD: lle tälle elokuvalle voidaan mainita Once Upon a Time in Wild West vuodesta 1968. Se sisältää saman tyyppisen juoni.

Pelkuri Robert Fordin (2007) Jesse Jamesin murha

Tässä on elokuva niille, jotka haluavat nähdä sekä Brad Pittin että Casey Affleckin kuvaavan puskurilla yhdessä. Tässä tarina laittomasta Jesse Jamesista on elokuvan kertomuksen keskipiste. Brad Pitt tekee todella yhden uransa parhaista elokuvarooleista, kun hän kuvaa nuorta kapinallista ja myös tekijää.

Punainen joki (1948)

Todelliset "vanhat" luettelossa, klassisen näyttelijän John Waynen kanssa. Isä ja poika ovat maanviljelijöitä, jotka siirtävät karjansa preerian yli. Se on kaksintaistelu vaarallista Thomas Dunsonia vastaan, jolla on muita suunnitelmia karjasta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi