• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Astrid Lindgren

Astrid Lindgrenin kaikki rakastetut elokuvat - täältä voit helposti tilata elokuvasi DVD: llä tai bluray: lla. Anna lasten kokea taika yhdessä Pipppi Pitkätossun, Emilin kanssa Lönnebergassa, Bröderna Lejonhjärta, Ronja Rövardotterin, Tjorvenin ja Skrållenin kanssa Saltkråkanissa ja monien muiden kanssa näissä klassikoissa.

Astrid Lindgrenin rakastamat elokuvat bluraylla ja DVD: llä

Ääretön määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa on kasvanut rakastettujen hahmojen kanssa, joille Astrid Lindgren on antanut elämän.

Osta klassikoita, kuten elokuvia Emilistä Lönnebergassa, Peppi Pitkätossu ja Ronja Rövardotter

Valitse ajattomista elokuvista, kuten Lotta Bråkmakargatanilla, Karlsson katolla, Alla vi lato i Bullerbyn, Madicken Junibackenilla, Rasmus Luffenilla ja Nils Karlsson Pyssling. Tiesitkö, että elokuva Emilistä Lönnebergassa esitettiin vuonna 1971? Vaikka siitä on kulunut noin 50 vuotta, ilkikurinen Emil on yhtä suosittu ja kuuluisa tänään. Klassisten elokuvien lisäksi elokuvahyllyllä on myös uudempia versioita, kuten sarjakuva ja arvostetut tv-sarjat Ronja Rövardotterista.

Astrid Lindgrenin elokuvat sopivat koko perheelle

Koko perhe voi arvostaa Astrid Lindgrenin luomia upeita maailmoja ja tulla DVD: ksi ja blurayksi. Astrid Lindgren on luetuin lastenkirjailija maailmassa, ja hänen kodikkaat tarinansa elävät sukupolvelta toiselle, pitkään myös suuren määrän elokuvia. Elokuvilla ja tv-sarjoilla on ollut merkittävä rooli Astrid Lindgrenin tarinoiden levittämisessä ja niiden tekemisen kaikkien pienten lasten ja vanhusten saataville taustasta riippumatta. Astrid Lindgren itse osallistui erittäin aktiivisesti elokuvien luomiseen ja kirjoitti suurimman osan käsikirjoituksista itse! Siksi hän ei ole vain erittäin tärkeä kirjailija, mutta myös korvaamaton henkilö Ruotsin elokuvahistoriassa.

Tilaa Astrid Lindgren -elokuvia DVD: llä ja bluray

Käytä tilaisuutta valmistaa joululahjoja, syntymäpäivälahjoja tai miksi ei hieno yllätys lapsille. Tilaa helposti Astrid Lindgrenin suosikit Filmhyllanilta tänään. Tai miksi et löydä uusia nimikkeitä, joita et ole vielä nähnyt?

Tuote on lisätty ostoskoriisi