• Postikuluja 2,89 euro
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Nopea tuki ja toimitukset
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

Fortnite

Osta Fortnite-tuotteita - Fornite-lautapelejä, keräilyesineitä, lahjoja

Suosittu tietokone- ja konsolipeli Fortnite on valloittanut maailman. Lapset ja nuoret, mutta myös aikuiset, kokoontuvat näytönsa eteen yrittääkseen yhdessä voittaa vastustajajoukkueen. Peli on saanut miljoonia faneja julkaisunsa jälkeen vuonna 2017.

Filmhyllanin Fortnite-tuotteet - täydellinen kaikille faneille

Fortnite on enemmän kuin vain tietokonepeli ja konsolipeli Nintendo Switchille, PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle. Peli on ilmaista pelaamista varten, ja siitä on tullut sosiaalinen harrastus monille, ja siinä on uusia ystävyyssuhteita ja mahdollisuus haastaa itsensä kilpailemalla turnauksissa. Kiinnostus Fortnitea kohtaan on myös tasoittanut tietä hienoille laitteille. Elokuvahyllyn valikoima koostuu kaikesta suositusta Fortnite POP: sta! kerättävät hahmot lautapeleille ja pyyhkeille, joiden teema on Fortnite.

Osta Fortnite POP! luvut

Fortnite POP! vinyylihahmot ovat täydellisiä keräilyesineitä kaikille faneille! Valitse joukosta erilaisia ​​pelin innoittamia hahmoja. POP! on keräilyesineitä suurille elokuville, sarjoille ja tietokonepeleille, kuten Tähtien sota, Marvel ja Harry Potter - ja nyt tietysti Fortnite. Tilaa Fortnite-hahmo ja pidä maskotti työpöydällesi tai lisää koko kokoelma hyllylle. Mikä on suosikkihahmosi?

Fortniten innoittama monopoli-lautapeli

Monopoli ja Fortnite yhdessä! Nyt voit viedä tietokonepelin fyysiseen muotoon ja kokoontua ystävien ja perheen kanssa. Monopoly on tuottanut erikoispainoksen Fortnite-teemalla, joka tekee pelistä jännittävämmän paitsi Fortnite-faneille. Ihana tauko televisiosta tai tietokoneesta, ilman että hauskuus katoaa.

Pidä tauko näytöltä Fortnite Jenga -peleillä

Fortnite on osittain rakentamassa asioita, joita voidaan käyttää taktisesti voittamaan vastustajia vastaan. Niille, jotka haluavat viedä rakentamista digitaalisesta maailmasta fyysiseen, on klassinen lautapeli Jenga, jossa on nyt Fortnite-teema.

Tilaa Fortnite -tuotteet Filmhyllanilta

Osta taattu arvostettu lahja Fortniten rakastajalle tai hemmottele itseäsi jollakin Fortnite-tuotteiden valikoimastamme.

Täältä voit lukea lisää Fortnitesta: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home

Tuote on lisätty ostoskoriisi