• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Fortnite

Osta Fortnite-tuotteita - Fornite-lautapelejä, keräilyesineitä, lahjoja

Suosittu tietokone- ja konsolipeli Fortnite on valloittanut maailman. Lapset ja nuoret, mutta myös aikuiset, kokoontuvat näytönsa eteen yrittääkseen yhdessä voittaa vastustajajoukkueen. Peli on saanut miljoonia faneja julkaisunsa jälkeen vuonna 2017.

Filmhyllanin Fortnite-tuotteet - täydellinen kaikille faneille

Fortnite on enemmän kuin vain tietokonepeli ja konsolipeli Nintendo Switchille, PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle. Peli on ilmaista pelaamista varten, ja siitä on tullut sosiaalinen harrastus monille, ja siinä on uusia ystävyyssuhteita ja mahdollisuus haastaa itsensä kilpailemalla turnauksissa. Kiinnostus Fortnitea kohtaan on myös tasoittanut tietä hienoille laitteille. Elokuvahyllyn valikoima koostuu kaikesta suositusta Fortnite POP: sta! kerättävät hahmot lautapeleille ja pyyhkeille, joiden teema on Fortnite.

Osta Fortnite POP! luvut

Fortnite POP! vinyylihahmot ovat täydellisiä keräilyesineitä kaikille faneille! Valitse joukosta erilaisia ​​pelin innoittamia hahmoja. POP! on keräilyesineitä suurille elokuville, sarjoille ja tietokonepeleille, kuten Tähtien sota, Marvel ja Harry Potter - ja nyt tietysti Fortnite. Tilaa Fortnite-hahmo ja pidä maskotti työpöydällesi tai lisää koko kokoelma hyllylle. Mikä on suosikkihahmosi?

Fortniten innoittama monopoli-lautapeli

Monopoli ja Fortnite yhdessä! Nyt voit viedä tietokonepelin fyysiseen muotoon ja kokoontua ystävien ja perheen kanssa. Monopoly on tuottanut erikoispainoksen Fortnite-teemalla, joka tekee pelistä jännittävämmän paitsi Fortnite-faneille. Ihana tauko televisiosta tai tietokoneesta, ilman että hauskuus katoaa.

Pidä tauko näytöltä Fortnite Jenga -peleillä

Fortnite on osittain rakentamassa asioita, joita voidaan käyttää taktisesti voittamaan vastustajia vastaan. Niille, jotka haluavat viedä rakentamista digitaalisesta maailmasta fyysiseen, on klassinen lautapeli Jenga, jossa on nyt Fortnite-teema.

Tilaa Fortnite -tuotteet Filmhyllanilta

Osta taattu arvostettu lahja Fortniten rakastajalle tai hemmottele itseäsi jollakin Fortnite-tuotteiden valikoimastamme.

 

Fortnite - peli kaikille

Koska Epic Games julkaisi Fortniten kesällä 2017, tämä peli on kasvanut merkittävästi ja siitä on tullut erittäin suosittu. Varsinkin nuoremman yleisön kanssa, mutta myös vanhempien "pelaajien" kanssa.

Suuri maailma Battle Royalessa

Tästä pelistä tuli erityisen suosittu kahdesta syystä. Osittain Fortnite oli todella ilmainen. Lisäksi se perustui johonkin Battle Royale -nimiseen. Tämä pelitila voidaan helposti selittää sillä, että 100+ pelaajaa vapautetaan yhdelle ja samalle saarelle. He ohjaavat parhaita mahdollisia aseita ja suojaa. Sitten he taistelevat vastustajia vastaan ​​ja voittaja on se, joka selviytyy pisimpään.

Epic Gamesin suosittujen pelien jälkeen useita muita ehdokkaita on purjehtinut. Esimerkiksi Call od Dutys Warzone on erinomainen esimerkki suosituista BR -peleistä. Fortnite on kuitenkin edelleen ehdoton kärki. Tämä johtuu osittain siitä, että peli sopii kenelle tahansa. Esimerkiksi Warzonessa se on peli, joka sisältää paljon graafista väkivaltaa. Se ei ole aina asia, johon lasten vanhemmat tai nuoret ovat erityisen tyytyväisiä. Siksi Fortnite on täydellinen vaihtoehto tähän. Peli itsessään on myös hyvin yksinkertainen.

Sen lisäksi, että pelimuoto on pisin voitto, voit myös rakentaa, ostaa oheistuotteita tai muita gadgeteja. Itse asiassa tavaroiden myyminen saa Fortniten selviytymään. Peli itsessään on ilmainen, mutta koska nahkojen ja vastaavien myynti on usein suurta, se saa pelin toimimaan.

Pelissä on myös ainutlaatuista, että voit rakentaa. Esimerkiksi Warzonessa peli näyttää olevan enemmän todellista sotaa. Mutta Fortnitessa se on ilmeisesti kuvitteellisempaa ja pelaajat voivat rakentaa esimerkiksi oman puolustuksen.

Täältä voit lukea lisää Fortnitesta: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home

Tuote on lisätty ostoskoriisi