• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

PS4-pelit

PlayStation 4 (PS4) on kahdeksannen sukupolven kotipelikonsoli, jonka on kehittänyt Sony Computer Entertainment. Se ilmoitettiin PlayStation 3: n seuraajaksi helmikuussa 2013, ja se julkaistiin 15. marraskuuta Pohjois-Amerikassa, 29. marraskuuta Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa ja 22. helmikuuta 2014 Japanissa.

PlayStation 4 (PS4) on kahdeksannen sukupolven kotipelikonsoli, jonka on kehittänyt Sony Computer Entertainment. Se ilmoitettiin PlayStation 3: n seuraajaksi helmikuussa 2013, ja se julkaistiin 15. marraskuuta Pohjois-Amerikassa, 29. marraskuuta Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa ja 22. helmikuuta 2014 Japanissa. Se kilpailee Microsoftin Xbox Onen ja Nintendon Wii U: n ja Switchin kanssa.

Etenemällä edeltäjänsä monimutkaisemmasta solumikroarkkitehtuurista konsolissa on x86-64-arkkitehtuurille rakennettu AMD Accelerated Processing Unit (APU), joka voi teoriassa saavuttaa huippunsa 1,84 teraflopissa; AMD ilmoitti, että se oli "tehokkain" APU, jonka se oli koskaan kehittänyt. PlayStation 4 korostaa entistä enemmän sosiaalista vuorovaikutusta ja integroitumista muihin laitteisiin ja palveluihin, mukaan lukien kyky pelata pelejä konsolin ulkopuolella PlayStation Vitalla ja muilla tuetuilla laitteilla ("Etäkäyttö"), mahdollisuus suoratoistaa pelejä verkossa tai ystävien kanssa heidän kanssaan etänä pelejä ("Jaa peli"). Konsolin hallintalaitteet on myös suunniteltu ja parannettu PlayStation 3: een verrattuna, parannettujen painikkeiden ja analogisten sauvojen ja integroidun kosketuslevyn lisäksi. Konsoli tukee myös HDR10 High-dynamic-range video- ja 4K-tarkkuudella toistettua multimediaa.

PlayStation 4 julkaistiin kriitikoiden ylistämänä, ja kriitikot ylistivät Sonya siitä, että se tunnusti kuluttajiensa tarpeet, omaksui itsenäisen pelikehityksen ja ei ottanut käyttöön rajoittavia digitaalisten oikeuksien hallintajärjestelmiä, kuten Microsoft ilmoitti alun perin Xbox Onelle. Ennen julkaisua kriitikot ja kolmannen osapuolen studiot ylistivät myös PlayStation 4: n ominaisuuksia kilpailun aikana. kehittäjät kuvasivat konsolin ja Xbox Onen välisen suorituskykyeron "merkittäväksi" ja "ilmeiseksi". Lisääntynyt kysyntä auttoi Sonyn saavuttamaan konsolimyynnin maailmanlaajuisesti. Lokakuussa 2019 PS4: stä tuli kaikkien aikojen toiseksi myydyin kotikonsoli PlayStation 2: n takana.

7. syyskuuta 2016 Sony esitteli konsolin pienemmän version PlayStation 4 Slimista; ja kehittynyt versio nimeltä PlayStation 4 Pro, jolla on päivitetty grafiikkasuoritin ja korkeampi suorittimen kellotaajuus, jotta tuettujen pelien suorituskyky ja 4K-tarkkuus paranevat.

Pääarkkitehti Mark Cernyn mukaan Sonyn neljännen videopelikonsolin kehittäminen aloitettiin jo vuonna 2008.

Alle kaksi vuotta aiemmin PlayStation 3 oli käynnistetty kuukausien viivästymisen jälkeen tuotantokysymyksistä. Viive vei Sonyn lähes vuoden taakse Microsoftin Xbox 360: n takana, joka oli jo lähestymässä 10 miljoonan laitteen myyntiä, kun PS3 lanseerattiin. [Sony Computer Entertainment Europen toimitusjohtaja Jim Ryan sanoi, että Sony halusi välttää toistamasta samaa virhettä PS3: n seuraajan kanssa.

Järjestelmää suunniteltaessa Sony työskenteli ohjelmistokehittäjän Bungien kanssa, joka tarjosi panoksensa ohjaimeen ja kuinka tehdä siitä parempi pelien kuvaamiseen. Vuonna 2012 Sony alkoi toimittaa kehityspaketteja pelikehittäjille, jotka koostuivat muunnetusta tietokoneesta, jossa oli AMD Accelerated Processing Unit -piirisarja. Näitä kehityspaketteja kutsuttiin nimellä "Orbis".

Vuoden 2013 alussa Sony ilmoitti, että PlayStation Meeting 2013 -tapahtuma pidetään New York Cityssä Yhdysvalloissa 20. helmikuuta 2013 kattamaan "PlayStationin tulevaisuus". Sony ilmoitti virallisesti PlayStation 4: stä tapahtumassa, paljastamalla yksityiskohdat konsolin laitteistosta ja keskustelemalla joistakin sen esittelemistä ominaisuuksista. Sony näytti myös reaaliaikaisia ​​kuvia kehitteillä olevista peleistä sekä joitain teknisiä esittelyjä. Konsolisuunnittelu julkistettiin kesäkuussa E3 2013: ssä, ja alkuperäiset suositellut vähittäishinnat olivat 399 dollaria (NA), 399 euroa (Eurooppa) ja 349 puntaa (Iso-Britannia).

Yhtiö julkisti Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan, Etelä-Amerikan, Euroopan ja Australian julkaisupäivät sekä uusimmat tiedot Gamescomin lehdistötapahtumassa Kölnissä, Saksassa, 20. elokuuta 2013. Konsoli julkaistiin 15. marraskuuta 2013 Yhdysvalloissa ja Kanadassa, minkä jälkeen julkaistiin uudet julkaisut. 29. marraskuuta 2013.

Vuoden 2013 lopussa PS4 lanseerattiin useammissa Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan maissa. PS4 vapautettiin Japanissa 39980 jeeniin 22. helmikuuta 2014.

Sony teki toukokuussa 2014 Kiinan hallituksen kanssa sopimuksen tuotteidensa myymisestä Kiinassa, ja PS4 on ensimmäinen tuote, joka julkaistaan. Sonyn toimitusjohtaja Kazuo Hirai sanoi toukokuussa: "Kiinan markkinat ovat juuri koonsa vuoksi ilmeisesti erittäin suuret videopelituotteiden markkinat ... Luulen, että pystymme toistamaan tällaisen menestyksen meillä on ollut PS4 muualla maailmassa Kiinassa. "

Syyskuussa 2015 Sony laski PS4: n hinnan Japanissa 34 980 ¥: iin, samalla hinnanlaskulla muilla Kaakkois-Aasian markkinoilla. Ensimmäinen virallinen 300 £: n PS4-paketti oli 299,99 puntaa "Uncharted Nathan Drake Collection 500GB", ja se julkaistiin Isossa-Britanniassa 9. lokakuuta 2015; 1 TB: n £ 329,99 -versiota tarjottiin samaan aikaan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi