• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

disney elokuvat

Disneyllä on monia elokuvia, joita rakastavat sekä suuret että pienet, ja niiden joukossa on taatusti suosikki elokuva sekä sinulle että perheellesi.

Kaksi veljestä Walt ja Ron Disney perustivat Disneyn jo vuonna 1923. Yritystä kutsuttiin alusta alkaen Walt Disney Productionsiksi. Disneyn tarinat ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia monta kertaa vuosien varrella, ja Disney julkaisee edelleen sekä elokuvia että sarjoja.

 

Monet meistä ovat kasvaneet Disney-elokuvien kanssa, ja monet meistä pitävät näitä elokuvia lähellä sydäntä.

Disney on julkaissut klassikoita, kuten Micke ja Molle, Bambi, 101 dalmatialaista sekä Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Lumikki-elokuva oli ensimmäinen Disney-elokuvan piirroselokuva, jonka voitiin nähdä Yhdysvaltain elokuvateattereissa vuonna 1938. Tämä elokuva oli suuri menestys, ja Walt Disney jatkoi unelmansa luoda sarjakuvia.

Lumikki ja seitsemän kääpiön menestyksen jälkeen Disney seurasi klassikoita, kuten vuonna 1940 julkaistu Pinocchio, Dumbo, Bambi, Tuhkimo ja Alice Ihmemaassa. Useimmat meistä ovat luultavasti nähneet näitä elokuvia, ja monet rakastavat niitä edelleen.

Elokuvavinkkejä koko perheelle

Lumikki ja seitsemän kääpiötä

Bambi

Nemoa etsimässä

Askungen

Mulan

Karhuveljet

Leijonakuningas

sisältä ulos

Pieni merenneito

 

Ei ole epäilystäkään siitä, että Walt ja Ron Disney ovat antaneet lapsille ja aikuisille kaikkialla maailmassa. Vuosien varrella saamamme Disney-elokuvat ovat upeita, ja valittavana on useita elokuvia. Veljekset aloittivat uransa hahmolla Mikki Hiiri, jonka Walt itse asiassa antaa äänen. Jo kun Disney lanseerasi ensimmäisen sarjakuvaelokuvansa Lumikki vuonna 1923, Disney oli ollut mestariteos elokuvamaailmassa. Lumikki ja seitsemän kääpiötä oli itse asiassa ensimmäinen värillisenä tehty elokuvan tuotanto ja oli uraauurtava tällä hetkellä. Snövitin tarina kertoo kauniista tytöstä nimeltä Snövit. Snövitin äiti kuoli, kun hän oli pieni, ja Snövitin isä meni uudelleen naimisiin jumalattoman kuningattaren kanssa. Kuningatar, joka on Snövitin äitipuoli, lähettää Lumikellon eräänä päivänä, jolloin kuningatar ei voi enää olla maan kaunein. Sitten Snow White lupaa, että hän ei koskaan palaa enää kuningattaren ja linnan luokse ja menee yksin metsään, missä vaarat piileskelevät, mutta sitten seitsemän pientä kääpiötä pelastaa hänet. Mutta kuningatar haluaa nähdä Lumikki poistuvan, joten hän etsii häntä. Uskomattoman jännittävä tarina ja todellinen klassikko.

Walt käynnisti myös elokuvia jonkin aikaa, jossa hän yhdisti todellisia ja aitoja näyttelijöitä sarjakuviin. Yksi tunnetuimmista on Mary Poppins.

Disney-elokuvat ovat jokaisen kokemuksia. Otetaan esimerkiksi klassinen Tuhkimo, joka tuli jo vuonna 1950. Tämä elokuva perustuu orpoon tyttöön, joka asuu pahan äitipuolensa ja kahden pahan sisarpuolensa kanssa, ja elokuva alkaa melodramaattisesti, mutta päättyy onnellisesti siihen, että Tuhkimo todella saa elokuvan prinssi ja elää onnellisena niin kauan kuin monet Disney-elokuvat tekevät. Monet meistä ovat todennäköisesti nähneet leijonakuninkaan ja vuodattaneet kyyneleitä, mutta kuka lopulta onnistui saamaan meidät taas positiivisiksi ja onnellisiksi, kun Simba todella palaa kotiin ja ottaa valtakunnan haltuunsa. Tämä on yleinen ketju monissa Disneyn tarinoissa, aloittaaksesi tarinan traagisesti, mutta päättyen positiiviseen tapahtumaan, yksinkertaisesti hyvään loppuun. Mitä sekä aikuiset että lapset arvostavat.

Disneyllä on myös useita uudempia tuotantoja, joita monet arvostavat. Esimerkiksi pakkaskalvoista on tullut erittäin suosittuja monissa kotitalouksissa. Tämä elokuva alkaa myös hieman traagisesti siten, että päähenkilöllä Elsalla on maagisia voimia, kun kaikki, mitä hän koskettaa, muuttuu jääksi, mutta kun Elsa sattuu jonain päivänä satuttamaan sisartaan Annaa, hän pakenee elämään yksin elämän vahingoittamatta ketään taas, mutta onnellinen loppu. Mikä näyttää olevan voittava käsite Disney-elokuvien suhteen.

Jopa uudempi Inside Out -elokuva, jossa saamme seurata nuorta tyttöä ja mikä tapahtuu hänen päähänsä, saa meidät ajattelemaan tunteitamme ja että se voi joskus olla hieman vaikeaa, mutta kuten sanoin, kaikella on hyvä ja positiivinen loppu.

Nemon löytäminen on myös satu, jota emme ole ennen nähneet: Tässä tarinassa tapaamme Nemon ja hänen isänsä, jotka ovat kaksi pellejä suuressa avomeressä. Eräänä päivänä Nemo katoaa ja hänen isänsä tekee kaiken löytääkseen hänet uudelleen. Upea seikkailu, jossa voimme tavata kaikenlaisia ​​kaloja ja eläimiä. Doris on hahmo, jonka monet tunnistavat, koska hän on kala, jolla on hyvin lyhyt muisti ja joka tarjoaa paljon naurua tarinan aikana.

Siitä lähtien meillä on myös klassinen Mulan, josta tuli vuonna 2020 live-toimintaelokuva. Mulanin legenda tapahtuu Kiinassa. Täällä voimme seurata tyttöä, joka tekee kaiken estääkseen isäänsä liittymästä sotaan. Mulan ottaa asiat omiin käsiinsä, pukeutuu mieheksi ja liittyy kauhistuttavaan sotaan. Matkan varrella hän tuo mukanaan suojelijansa pienen punaisen lohikäärmeen Mushhun, kauniin mustan hevosen ja onnekkaan kriketin.

Klassinen Pieni merenneito on myös live-elokuva. Pieni merenneito tapahtuu veden alla, täällä voimme seurata pikku merenneito Arielia, joka on merikuningas Tritonin tytär.

Tuote on lisätty ostoskoriisi