• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

wwe movies

Haaveiletko katsella todellista amerikkalaista viihdettä parhaalla tarkkuudella? Sitten varmista, että katsot WWE: tä bluraylla. WWE on yhdysvaltalainen viihdeyritys, joka tuottaa viihdyttävimpiä paini-otteluita, joita voi kuvitella. Painin tuottamisen lisäksi yritys työskentelee muiden viihdyttävien tapahtumien tuottamiseksi. Esimerkiksi yritys tuottaa myös jalkapalloa ja vastaavia.

WWE on bluray

Lisäksi WWE: n ympärillä on koko maailma löydettävissä. Sen lisäksi, että he osallistuvat viihdyttäviin painiotteluihin bluraylla, on pelejä, TV-ohjelmia, suoria lähetyksiä ja paljon muuta. Olitpa innokas WWE-fani tai et ole koskaan nähnyt tätä paini-muotoa, heidän elokuvansa ovat erittäin hyvä esittely.

Valitsemalla katsella heidän otteluitaan ja elokuviaan bluraylla voit myös olla varma, että saat korkealaatuisen kokemuksen. Tämä antaa sinun osallistua heidän tuotantoonsa riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Heidän tuotantoonsa on mahdollista osallistua myös muissa muodoissa, mutta ei ole sama nähdä ottelu pienemmällä näytöllä huonommalla tarkkuudella kuin katsella otteluita suurella näytöllä laadukkaasti.

Lisätietoja WWE: stä

WWE on lyhenne sanoista World Wrestling Entertainment. WWE on amerikkalainen viihdeverkosto, joka keskittyy toimintaansa viihdyttävien painiotteluiden, ns. Amerikkalaisten painien, tuottamiseen. Yhtiö on perheyritys, josta on kasvanut koko teollisuus. Yritys aloitti tuottamalla viihdyttäviä painiotteluja, joita he harjoittavat edelleen, mutta siitä lähtien yritys on kasvanut valtavasti. Nykyään WWE on laaja käsite, joka liittyy viihdyttävään painiin, muihin urheilulajeihin, videopeleihin, live-esityksiin, televisio-ohjelmiin ja lukemattomiin muihin tapahtumiin.

Yhtiö on nyt koko verkko, joka otettiin käyttöön jo vuonna 2014. Nykyään verkko on käynnistetty myös Singaporessa, Meksikossa ja Australiassa. Verkosto koostuu useista eri yrityksistä, jotka tuottavat verkon eri osia.

WWE elokuvamuodossa

WWE Studios tuottaa elokuvia verkon televisiolähetysten perusteella. Lisäksi yhtiö tuottaa dokumentteja ja muuta materiaalia, joka voidaan liittää verkkoon.

PainiMania

Verkoston päätuotannolle on taattu WrestleMania. Se on verkon suurin gaala ja yksi suurimmista paini tapahtumista maailmassa. Gaala lähetetään kerran vuodessa television välityksellä. Lisäksi on paljon materiaalia, joka myöhemmin julkaistaan ​​elokuvamuodossa, mikä tarkoittaa, että sinä kuluttajana voit katsoa suosikkihetkesi niin monta kertaa kuin haluat.

Gaala järjestetään joka vuosi maaliskuussa / huhtikuussa. Tapahtuma koostuu ratkaisevista otteluista WWE: n halutuimmissa nimikkeissä.

Royal Rumble

Kuten WrestleMania, Royal Rumble on toistuva tapahtuma joka vuosi. Suurin osa tapahtumasta on erityinen taistelumuoto, jota kutsutaan usein Battle Royaliksi. WWE on päättänyt markkinoida tapahtumaa nimellä Royal Rumble, mutta periaatteessa se on muunnelma Battle Royalista.

Tämän tyyppinen ottelu toimii parhaiten myös silloin, kun katsojana voit keskeyttää ja katsella erilaisia ​​otteluita.

Selviytyjäsarjat

Kuten yllä olevat tapahtumat, Survivor-sarja on myös verkon tuottama gaala. Mikä erottaa lähinnä tämän gaalan muista gaaloistaan, on se, että monet gaalan otteluista ovat ns. Tämä tarkoittaa, että eri painijajoukkueet kilpailevat toisiaan vastaan ​​ja ne voidaan myös eliminoida kilpailusta eri syistä. Ottelu päättyy vain, kun yhdelle puolelle on jäljellä vain osallistujia.

Tietysti tämä gaala on saatavana myös elokuvana. Tällä tavoin voit itse arvioida, mitkä painijat ajattelette todella poistuvan ja mitkä eivät.

WWE saa parhaan mahdollisen blurayn

Paras tapa nauttia WWE: stä on epäilemättä iso kuva, jolla on hyvä kuvan ja äänenlaatu. Tämä johtuu siitä, että se tekee kokemuksesta täysin erilaisen kuin jos katsot WWE: tä toisessa muodossa. Ainoa muu muoto, joka voisi kilpailla elokuvamuodon kanssa, on nähdä yksi heidän gaaloistaan ​​livenä.

Verkosto on kasvanut ja kasvaa jatkuvasti, kun heidän yleisönsä kasvaa. Hyvä esimerkki yrityksestä, joka on osa suurta verkkoa, joka on nykyään WWE, on yritys WWE Studios. WWE Studios keskittyy yksinomaan elokuvien tuottamiseen verkkoon. Tällä hetkellä elokuvia on noin 40-50. He tuottavat muun muassa elokuvia gaaloista.

Toinen tärkeä osa verkon toimintaa on peliteollisuus. Verkkoon kytketyt yritykset tuottavat sekä videopelejä että muita tapahtumiin liitettyjä muotoja. Lisäksi verkko saa suuren osan tuloistaan ​​erilaisista tavaroista, joita tuotetaan myös jonkin suuren gaalan, elokuvan tai vastaavan yhteydessä. Kuitenkin juuri galat ovat verkon keskipiste. Galat houkuttelevat suuria väkijoukkoja sekä fyysisiin paikkoihin että myös television ja elokuvien kautta.

Verkosto on maailman johtava paini- ja muiden urheilulajien viihdyttävissä otteluissa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi