• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

dokumentärfilm på dvd

Dokumentille on ominaista, että se perustuu tosielämään tai maailmaan. Joten se ei ole fiktio tai jotain, joka tapahtuu käsikirjoituksen jälkeen. Niin kauan kuin näitä sääntöjä noudatetaan, sinulla on pitkälti vapaus dokumenttielokuvien suhteen.

Nämä elokuvat voivat olla myös eri aiheista, kuten villieläimistä, tietystä kulttuurista, julkkiksista tai historiallisista tapahtumista. Täällä Filmhyllanissa on laaja valikoima dokumenttielokuvia sinulle, jotka etsit jotain mielenkiintoista, joko hauskanpitoon tai siksi, että haluaisit oppia lisää jostakin.

 

Dokumentit - yksi vanhimmista tyylilajeista

Dokumenttielokuva voidaan jäljittää ensimmäisen elokuvan tuotantoon, jonka sanotaan olevan juuri ennen vuotta 1900. Jotkut ensimmäisistä elokuvista esittivät tyypillisiä jokapäiväisiä tilanteita ja käsittelivät yleensä dokumenttihahmoja. Yksi ensimmäisistä dokumenttielokuvista luotiin kuitenkin vuonna 1922. Se oli Robert J.Flahertyn elokuva Nanook of the North, joka kertoo kuinka arktiset metsästäjät ja miten he elivät. Siitä lähtien on kuitenkin luotu useita muita todellisuuspohjaisia ​​elokuvia, jotka kertovat vähän kaikesta. Tänään löydät helposti valtavan valikoiman elokuvia tästä tyylilajista. Vain mielikuvitus asettaa rajat, joille dokumentit voit uppoutua.

 

Löydä suosikkisi täältä

Täältä Filmhyllanista löydät laajan valikoiman dokumentteja. Joten löydät tarkalleen elokuvan, joka kiinnittää huomiosi. Löydät sekä ruotsalaisia ​​että ulkomaisia ​​dokumentteja. Lisäksi molempia on upouusia elokuvia halvemmalla rahalla, ja niitä käytetään myös vielä halvempaan elokuvaan. Tarjous täydennetään ajoittain myös silloin, kun saamme lisää elokuvia. Tämän vuoksi on suositeltavaa katsoa joskus, jotta et menetä suosikkejasi, kun ne näkyvät tarjouksessa.

Lähde todellisuuteen DVD-levyjen dokumenttielokuvien avulla

Dokumentit heijastavat todellisuutta, jota monet eivät ole lähellä. Elokuvan kautta voimme kokea, ymmärtää ja oppia maailmastamme ympäröivästä yhteiskunnasta ja luonnosta. Dokumenttielokuvan kautta saamme myös nähdä, miten historiamme on muokannut nykypäiväämme.

Dokumenttielokuvien katselu DVD: llä on kätevää, koska katsoja voi valita, milloin ja missä toistaa sitä edellyttäen, että siinä on DVD-soitin. Levyt ovat pieniä ja sopivat helposti pakkaukseen, mikä tekee niistä helpon ottaa mukaan. DVD-soittimia on saatavana myös pieninä kannettavina kaseteina, ja ne voivat olla mielenkiintoinen harrastus esimerkiksi matkalle. Dokumenttielokuvan etuna on syvällisempi käsitys ympäristöstä, josta muuten etsitään, maantieteellisesti tai yhteiskunnallisesti. Nämä dokumentit ovat usein ammattimaisten toimittajien ja elokuvantekijöiden tekemiä, ja ne saattavat vaatia vuosien tutkimusta, kuvaamista ja käsittelyä ennen kuin lopputuote näytetään yleisölle. Tuloksena on matka, seikkailu katsojalle.

Positiiviset ominaisuudet

Helppo ja kannettava

Ei vaadi yhteyttä

Opettavainen

Sosiaalisesti hyödyllinen

Koulutuksellinen

Viihdyttävä

Kiinnostava

Yhteydessä todellisuuteen

Lähellä mutta kaukana

Dokumenttielokuvien upea maailma

Hyvin tehtyjä dokumentteja voidaan nähdä yhä uudelleen. Hyvä jälkimaku, mielenkiintoinen kulma tai tärkeä tieto maailmantilanteesta on syytä syvemmälle syventyä ja levittää muille. DVD mahdollistaa tämän, koska se on fyysisesti lähellä. Sitä ei tarvitse ladata, mutta sen voi ostaa helposti kaupasta tai verkosta, ja sitten dokumenttiä koskevat suositukset voivat jatkua.

Dokumenttielokuvien tarjonta on lisääntynyt viime vuosina kehittyneen tekniikan, helpommin saatavan luonteen ja yhteiskunnassa tapahtuvan kysynnän ansiosta.

Jotkut, jotka yksinkertaistavat tallennuksia ankarissa olosuhteissa, ovat kameralaitteiden kehittäminen, joissa pienet kamerat voidaan piilottaa eläimissä ja lukea muualla. Piilotetut kamerat, joissa on hyvä äänen tallennus, helpottavat viulujen esiintymistä. Myös kuvanlaatu kehittyy jatkuvasti, joten värit ja sävyt ovat uskomattomia. Digitointi on todella hyödyttänyt elokuvantekijöitä.

Äärimmäisissä olosuhteissa kuvatut dokumentit vaativat valokuvaajilta paljon. Valokuvausalan ammattitaidon lisäksi heillä on myös oltava hyvä fysiikka ja tunnettava työskentelyympäristö.Veden alla kuvattu elokuva vaatii hyvää sukelluskokemusta, ja elokuva, joka heijastaa sademetsän elämää, vaatii paikallisten tuntemusta ja villieläimet. Valokuvaajan ominaisuuksien luetteloon voidaan lisätä kärsivällisyyttä, koska voi kestää viikkoja, ennen kuin eläin näkyy oksan läpi tai valo muuttuu täydelliseksi. Luontokuvaajana tarvitset kiinnostuksen myös löytää käyttäytymistä, vaistoja, muutoksia eläimissä ja kasveissa, jotka voivat selittää luonnon syklit ja antaa yleisön ihmetellä luonnon vahvuuksia ja joustavuutta. Tämän kärsivällisyyden tulos on elokuvien luominen kausivaihteluilla, ilmastonmuutoksella ja villisyklillä. Luonnossa on paljon kiehtovaa ja hämmästyttävää.

Toinen dokumenttielokuva on sellainen, joka heijastaa yhteiskuntamme todellisuutta, paljastaa väärinkäytöksiä, korruptiota ja rikollisuutta.

Tuote on lisätty ostoskoriisi