• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

blurayfilmer

Elokuviesi ostaminen Bluraysta on suuri etu niille, jotka haluavat katsella elokuvia teräväpiirtona eli korkealla resoluutiolla sekä äänen että kuvan suhteen.

Blurayn kehityksen ansiosta voimme katsella korkealaatuisia elokuvia korkealla resoluutiolla ja parannetulla äänellä.

Blu Ray elokuvat

Tämä on antanut meille mahdollisuuden kokea elokuvaa kotona aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Nykyään se on yleisempää Blurayn kuin DVD: n kanssa, mikä on myös vaikuttanut alueeseen. Bluray-elokuvien valikoima on suurempi kuin DVD-levyillä. Jos olet kiinnostunut ja tunnet ylpeyttä elokuviesi omistamisesta, sinulla voi olla vankka kokoelma bluray-elokuvia.

Blurayn edut

Elokuvien ostamisesta ja katselemisesta bluraylla on paljon etuja Internet-suoratoiston sijasta. Tässä osassa on lyhyt yhteenveto blurayn eduista, joihin sitten perehdymme hieman syvemmälle.

Alue on parempi

Omistat elokuvan ja voit katsella sitä niin monta kertaa kuin haluat.

Sinun ei tarvitse olla Internet-yhteyttä

Laatu on parempi

 

Bluray on muoto, joka on kehitetty suurikapasiteettiselle datalle ja laadukkaalle videolle. Levykapasiteetti mahdollistaa videon HD-tarkkuudella jopa 1080p. Äänikanavat ovat kohdassa 7.1 ja niitä ei ole pakattu. Verkkoyhteyttä on parannettu, ja sillä on korkeampi tallennus ja tiedonsiirto jopa 5 G B.

Sitten on myös ero itse suunnittelussa. Voit käyttää esimerkiksi kuva kuvassa -toimintoa, ja valikkojen integrointia parannetaan lisäämällä vuorovaikutteisuutta sekä siirtymällä toistettavan videon päälle, johon pääset helposti.

Laadun lisäksi blu-ray-soittimella on itsessään joitain etuja, esimerkiksi:

Kapasiteetti

Bluray pystyy tallentamaan suuria määriä tietoa. Tavallinen levy voi tallentaa keskimäärin 250 Gt tietoa.

Turvallisuus

Jotain, mistä monet eivät ajattele, on, että blurayssa on sisäänrakennetut järjestelmät, jotka auttavat suojaamaan ja varmistamaan, että videota tai ääntä ei kopioida eikä luvattomia laitteita pääse soittimeen.

Blu Ray elokuvat

Kuten luultavasti ymmärrät jo nyt, bluraylla on monia etuja. Sekä soittimen että elokuvien suhteen. Sen avulla siirrymme bluray-elokuvien etuihin.

Laatu

Se on mainittu aiemmin artikkelissa, mutta se kannattaa nostaa uudelleen. Bluray-elokuvien laatu on paljon parempi kuin jos katsot DVD: tä tai elokuvaa suoratoistona. Varsinkin kun on kyse uusista Hollywood-elokuvista, jotka CGI: lla (erikoistehosteet) muuttuvat entistä terävämmiksi hämärässä.

Tarjous

Kun DVD-soittimesta tulee yhä epätavallisempi näkymä kodeissa, myös DVD-elokuvien kysyntä on vähentynyt. Tämä on tarkoittanut, että blurayn markkinat ovat kasvaneet ja joitain elokuvia julkaistaan ​​tänään vain blurayn muodossa. Suoratoistopalveluilla voi olla varmasti laaja valikoima, mutta harvoin saat kaiken mitä haluat nähdä samasta paikasta. Blurayn avulla kaikki elokuvat ovat yhdessä paikassa. On uusia hämäräelokuvia, mutta myös vanhoja klassikoita, kuten Indiana Jones tai Pipi, laadulla, jota emme ole ennen nähneet. Bluray-elokuvia on saatavilla kaikkialla maailmassa ja eri kielillä. Esimerkiksi, jos olet kuullut todella hyvästä korealaisesta elokuvasta, ei ole todennäköistä, että se olisi suoratoistosivustolla. Mutta jos teet tutkimusta, voit saada sen epämääräisenä.

WIFIä ei tarvita

Jatkuva pääsy Internet-yhteyteen tai WIFI-verkkoon ei ole vaatimus bluray-elokuvien katselemisessa. Tarvitset vain bluray-soittimen ja laitteen, jolla voit toistaa elokuvaa. Tällä tavalla voit katsella elokuvia vähän milloin ja miten haluat ilman, että sinun on pakko käyttää epäluotettavaa Internet-yhteyttä, joka muuten voi häiritä elokuvakokemusta. Kaikki elokuvan toistamiseen tarvittavat tiedot ovat jo Bluray-levyllä.

Sinä omistat elokuvia

Elokuviesi omistamisella on monia etuja. Ensimmäinen on, että sinun ei tarvitse rekisteröityä tilaukseen tai kuukausimaksuun. Lisäksi on olemassa riski, että unohdat peruuttaa tilauksesi, jos käy ilmi, että suoratoistopalvelun alue ei vastaa odotuksiasi. Kun peruutat suoratoistosivuston tilauksen, pääsy heidän elokuviinsa poistetaan. Toinen esimerkki siitä, kun on edullista omistaa elokuvasi tai sarjasi, on se, että olet vaarassa, että olet keskellä sarjan kautta ja se poistetaan yhtäkkiä tarjouksesta.

Mutta jos ostat elokuvia sen sijaan, omistat ne. Se voi tuntua suurelta kustannukselta käyttää rahaa elokuvien ostamiseen. Vinkki on katsoa ympäriinsä bluray-elokuvia verkossa myyviä verkkosivustoja ja verrata niiden hintoja. Muista hyödyntää, kun heillä on erilaisia ​​tarjouksia ja alennuksia, jotta kustannukset eivät poistu niin paljon kuin luulit. Esimerkiksi, jos olet katsellut elokuvaa, jonka olet halunnut nähdä jo pitkään, voit luoda siihen kellon ja saada ilmoituksia, kun sen hinta on laskenut.

Painokset

Toinen bluray-elokuvien etu on, että niitä voi tulla erilaisina erikoisversioina. Se voi olla mitä tahansa kulissien takana olevasta materiaalista, leikatusta materiaalista, bloopereista ja vaihtoehtoisista loppuista, joita et näe, katsotko elokuvasi suoratoistopalvelun kautta.

Monet hämärät elokuvat tulevat keräyslaatikoihin sekä elokuvien että TV-sarjojen suhteen.

Populära produkter i underkategorierna

Tuote on lisätty ostoskoriisi