• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

XBOX One peli

Xbox One on kahdeksannen sukupolven videopelikonsoli, jonka on kehittänyt Microsoft. Toukokuussa 2013 ilmoitettu Xbox 360 -konsoli ja Xbox-pelikonsolien kolmannen konsolin seuraaja. Se julkaistiin ensimmäisen kerran Pohjois-Amerikassa, osissa Eurooppaa, Australiaa ja Etelä-Amerikkaa marraskuussa 2013 ja Japanissa, Kiinassa ja muissa Euroopan maissa syyskuussa 2014.

Se on ensimmäinen Xbox-pelikonsoli, joka on julkaistu Kiinassa, erityisesti Shanghain vapaakauppa-alueella. Microsoft markkinoi laitetta "all-in-one-viihdejärjestelmänä", josta nimi "Xbox One". Xbox One kilpailee ensisijaisesti Sonyn PlayStation 4: n ja Nintendon Wii U: n ja Switchin kanssa.

Xbox One siirtyy edeltäjänsä PowerPC-pohjaisesta arkkitehtuurista siirtymällä takaisin alkuperäisessä Xboxissa käytettyyn x86-arkkitehtuuriin. sillä on AMD Accelerated Processing Unit (APU), joka on rakennettu käskyjoukon x86-64 ympärille. Xbox Onen ohjaimet suunniteltiin uudelleen Xbox 360: n yli, ja niissä oli uudistettu runko, D-pad ja liipaisimet, jotka voivat antaa kohdennettua palautetta. Konsoli korostaa entistä enemmän pilvipalveluja, sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia ja kykyä tallentaa ja jakaa videoita tai kuvakaappauksia peleistä tai suoratoistona suoratoistopalveluihin, kuten Mixer ja Twitch. Pelejä voi pelata myös konsolin ulkopuolella paikallisen verkon kautta tuetuilla Windows 10 -laitteilla. Konsoli voi toistaa Blu-ray Disc -levyä ja siirtää suoraa TV-ohjelmaa olemassa olevasta digitaalisesta laatikosta tai digitaalisesta maanpäällisestä digitaalisesta virittimestä parannetulla ohjelmaoppaalla. Konsoli sisälsi valinnaisesti uusitun Kinect-sensorin, jota markkinoidaan nimellä "Kinect 2.0", joka tarjoaa paremman liikkeen seurannan ja äänentunnistuksen.

Xbox One sai positiiviset arvostelut hienostuneesta ohjainrakenteestaan, multimediaominaisuuksistaan ​​ja ääniohjauksestaan. Sen hiljaisempaa ja viileämpää muotoilua kehuttiin siitä, että se teki konsolista entistä luotettavamman kuin edeltäjänsä, mutta konsolia kritisoitiin yleensä pelaamisesta teknisesti matalammalla grafiikkatasolla kuin PlayStation 4. Sen alkuperäisen käyttöliittymän ei katsottu olevan intuitiivinen jos siihen tehdyt muutokset ja muut konsolin ohjelmiston osat käynnistämisen jälkeen otetaan myönteisesti vastaan. Sen Kinectia kehuttiin parantuneesta liikkeenseurannan tarkkuudesta, kasvojentunnistustunnuksista ja äänikomennoista.

Alkuperäisen Xbox One -mallin seuraaja oli Xbox One S 2016, jolla on pienempi muotokerroin ja tuki erittäin dynaamiselle HDR10-videolle sekä 4K-videotoiston tuki ja pelien skaalaus 1080p: stä 4K: iin. Sitä kehuttiin pienemmästä koostaan, näytön visuaalisista parannuksista ja ulkoisen virtalähteen puutteesta, mutta regressiot, kuten sisäänrakennetun Kinect-portin puuttuminen, havaittiin. Edistyksellinen malli, nimeltään Xbox One X, esiteltiin kesäkuussa 2017 ja julkaistiin marraskuussa; se on päivittänyt laitteistomääritykset ja tuen pelien renderoinnille 4K-tarkkuudella. Xbox One X ja Xbox One S All-Digital Edition lopetettiin heinäkuussa 2020 valmistautuakseen tulevaan Xbox Series X -konsoliin marraskuussa 2020.

Xbox One on Xbox 360: n, Microsoftin entisen videopelikonsolin, seuraaja, joka otettiin käyttöön vuonna 2005 osana seitsemännen sukupolven videopelikonsoleita. Vuosien varrella 360 oli saanut useita pieniä laitteistoversioita laitteen koon pienentämiseksi ja sen luotettavuuden parantamiseksi. Vuonna 2010 Microsoftin Chris Lewis totesi, että 360 oli noin "puolivälissä" elinkaarensa aikana; Tätä auttoi Kinect-liiketunnistimen käyttöönotto sinä vuonna, mikä Lewisin mukaan pidentää elinkaarta viidellä vuodella.

360-seuraajan ensimmäistä laitteistoa, joka tunnetaan yleisesti nimellä "Xbox 720", kehitettiin kehitettävän jo toukokuussa 2011. Virallista kehittäjäpakettia kutsuttiin koodinimellä Durango, ja se näytti olevan kehittäjien saatavilla vuoden 2012 puolivälissä. konsoliin sisältyisi parannettu Kinect-anturi, pilvien käyttö peleihin ja mediaan, integrointi puhelimiin ja tabletteihin sekä tekniikka, joka antaisi pelaajille head-up-näytöt soittimessa käytetyissä lasissa, koodinimellä "Fortaleza"; Microsoft ei kommentoinut näitä ilmoitettuja ominaisuuksia. Vuotaneet suunnitteluasiakirjat viittasivat myös siihen, että Microsoft yritti poistaa käytettyjen pelien pelaamisen mahdollisuuden, vaikka Microsoft myöhemmin selvensi, että he olivat edelleen tarkistamassa suunnittelua ja "miettivät mitä seuraavaksi ja miten voimme siirtää tekniikan rajoja kuten teimme Kinectin kanssa", mutta ei kommentoinut tietojen oikeellisuus.

Ennen virallista ilmoitusta oli levinnyt huhuja, että seuraava Xbox-konsoli olisi "aina päällä" -järjestelmä, joka vaatii jatkuvaa Internet-yhteyttä, vaikka Microsoft ei ollut vahvistanut tätä. Tämä oli aiheuttanut jonkin verran kuluttajien huolta, mikä lisääntyi, kun Microsoft Studiosin työntekijä Adam Orth ilmoitti Twitter-viestissään huhtikuussa 2013, jossa sanottiin "Anteeksi, en ymmärrä draamaa, jossa on" aina päällä "-konsoli ... Jokainen laite nyt on "aina päällä". Se on maailma, jossa elämme. #Dealwithit ". Orthin ilmoitus lisäsi vauhtia Microsoftille huolestuneina digitaalisten oikeuksien hallinnasta ja käytäntöjen käytöstä aina päällä olevan laitteen kanssa tapahtuvaa myyntiä vastaan. Orth päätti jättää Microsoftin muutama päivä myöhemmin takaiskun takia.

Tuote on lisätty ostoskoriisi