• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Minecraft

Minecraft on hiekkalaatikkopelipeli, jonka on kehittänyt Mojang Studios. Pelin loi Markus "Notch" Persson Java-ohjelmointikielellä. Useiden varhaisen testiversioiden jälkeen se julkaistiin henkilökohtaisena tietokoneena maksettuna yleisenä alfana vuonna 2009, ennen kuin se julkaistiin virallisesti marraskuussa 2011, Jens Bergenstenin ottaessa kehityksen.

Minecraft on sittemmin siirretty useille muille alustoille, ja se on kaikkien aikojen myydyin videopeli, jossa on myyty 200 miljoonaa kopiota ja 126 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa vuodesta 2020.

Minecraftissa pelaajat tutkivat estettyä, menettelyjen luomaa 3D-maailmaa, jolla on ääretön maasto, ja voivat löytää ja purkaa raaka-aineita, käsityökaluja ja esineitä sekä rakentaa rakenteita tai maanrakennustöitä. Pelitilasta riippuen pelaajat voivat taistella tietokoneohjattuja "väkijoukkoja" vastaan, tehdä yhteistyötä tai kilpailla muiden pelaajien kanssa samassa maailmassa. Pelitiloihin kuuluu selviytymistila, jossa pelaajien on hankittava resursseja maailman rakentamiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi, ja luova tila, jossa pelaajilla on rajattomat resurssit. Pelaajat voivat muokata peliä luomaan uutta pelimekaniikkaa, esineitä ja omaisuutta.

Minecraftia on arvostettu, se on voittanut useita palkintoja ja se on mainittu kaikkien aikojen suurimpana videopelinä. Sosiaalisella medialla, parodioilla, mukautuksilla, tuotteilla ja vuosittaisilla MineCon-konventioilla oli tärkeä rooli pelin suosimisessa. Sitä on käytetty myös koulutusympäristöissä, erityisesti tietokonejärjestelmissä, koska siihen on rakennettu virtuaalikoneita ja laitteita. Vuonna 2014 Mojang ja Minecraft hankkivat Microsoftilta immateriaalioikeudet 2,5 miljardilla dollarilla. On myös tuotettu useita spin-off-pelejä, kuten Minecraft: Story Mode, Minecraft Dungeons ja Minecraft Earth.

Tuote on lisätty ostoskoriisi