• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

best anime movies

Anime-elokuvilla on ollut suuri vaikutus paitsi Japanissa, myös Ruotsissa ja ympäri maailmaa. Monet tunnistavat hahmojen suuret silmät, terävät leuat ja ainutlaatuiset kampaukset. Anime sisältää TV-sarjoja ja elokuvia, kuten Pokémon ja Sailor Moon, jotka houkuttelevat pääasiassa nuorempaa yleisöä, sekä aikuisille suunnattuja tuotantoja.

Anime-elokuvia DVD: llä

Anime (japanilainen sana animaatio) voidaan jäljittää 1900-luvun alkuun, mutta sillä on ollut valtava vaikutus länsimaissa 90-luvun jälkeen.

Anime itsessään ei ole genre, mutta siitä on tullut yleisnimi animaatioille Aasiasta, lähinnä Japanista. Animesta löytyy kaikenlaisia ​​ns. Normaaleja elokuvalajeja, siellä on kaikkea jännittävistä toimintaelokuvista upeisiin fantasiamaailmoihin ja komedioihin, jotka saavat sinut nauramaan kyyneliin asti. Jotkut tunnetuimmista anime-elokuvista ja -sarjoista ovat Pokémon ja Sailor Moon. Animaatiotyylissä on paljon ominaisuuksia, jotka voidaan yhdistää lasten elokuviin ja vastaaviin, mutta anime tuotetaan hyvin usein aikuisia ajatellen. Yksi Animessa iso yritys suurille ja pienille on tuotantoyhtiö Ghibli, josta on vähän lisätietoja alla.

Miksi sinun pitäisi katsoa animeja?

Upeat seikkailut

Tyyli, jota voivat arvostaa sekä lapset että aikuiset

Tarinoita, jotka saavat sinut nauramaan ja itkemään

 

Lisätietoja anime-elokuvista

Anime on kasvanut ja kasvanut länsimaissa, jos et ole ottanut askelta tähän maagiseen tyyppiseen elokuvaan, olet todella unohtanut jotain. Paljon animeia piirretään käsin, ja monissa tapauksissa on jopa käsinmaalattuja taustoja, tämä on jotain, joka on jo pitkään korvattu 3D-mallien animaatiolla länsimaissa. Mutta animessa he yrittävät silti pitää mielessä, että voit saada sarjakuvista vain käsin, vaikka ne joskus myöskin käyttäisivät nykyaikaisempia ja nopeampia menetelmiä. Amerikkalaiset tuotantoyhtiöt ovat joskus jäljittäneet anime-elokuvan estetiikkaa, esimerkiksi Nickelodeon Animation Stuidin tuottamassa Avatarissa, The Last Air Bender. On arvoa palata takaisin ja nähdä, mistä kaikki tämä tulee, ja miksi niin monet haluavat käyttää materiaalia, on jopa niin, että hyvin nykyaikaisella elokuvalla, jonka näemme nykyään tietyinä elokuvaklassikoina, on todellakin juurensa anime. Kaikki elokuvan ystävät tietävät Matrixista, niiden luojat ovat sanoneet, että heidän inspiraationsa tulee animista, kuten Akira, Ghost in the Shell ja Ninja Scroll. Jos rakastit Tyynenmeren aluetta ja sen suuria ihmisen ohjaamia mekaanisia taistelurobotteja, siellä on koko anime-alaryhmä nimeltä Mecha-anime, joskus huolimattomasti nimeltään Gundam samannimisen suositun franchising-nimen perusteella, koska se vaikutti genreen.

Hieman lyhyesti Studio Ghiblista

Studio Ghibli on yksi animeen tunnetuimmista yrityksistä. He ovat tuottaneet suuria elokuvia, kuten Henkien poissa ja Elävä linna. Jos kysyt animeja rakastavilta ihmisiltä, ​​he suosittelevat aina elokuvia heiltä. He ovat myös tehneet anime-tulkinnan Ronja Rövardotterista, yhdestä suurimmista ruotsalaisista klassikoistamme Astrid Lindgreniltä. Joten jos haluat nähdä, kuinka japanilainen anime-studio tulkitsee tämän klassikon, se on erittäin suositeltavaa. Tämän upean studion elokuvat saavat parhaan paikan DVD-hyllylle, kun olet nähnyt ne.

Sarjat ja elokuvat

Suurin osa animeista tuotetaan sarjamuodossa, nämä löytyvät kokoelmalevyiltä, ​​joissa se on yleensä joko kausi tai koko sarja, joka on kerätty laatikkoon. Jotkin sarjat voivat olla erittäin pitkiä, jotta ne voivat todella olla osa hahmojen matkaa, kun taas jotkut sarjat voivat olla yhtä lyhyitä kuin kausi tiiviimmälle ja kiehtovammalle tarinalle. Anime-elokuvilla on kuitenkin usein suurempi budjetti ja elokuvien tuotantoon voidaan käyttää paljon enemmän aikaa kuin sarjaan puhtaasti visuaalisesti. Voi olla myös mukavaa saada koko tarina hieman pienemmässä muodossa kuin pitkä sarja.

Onko anime-elokuva vain lapsille?

Ehdottomasti ei, anime on suunnattu kaikille yleisöille, vaikka lapset näkevätkin useimmat asiat ja arvostavat sitä. Monissa elokuvissa on aiheita ja käsitteitä, jotka ohjataan usein tietoisesti siten, että lapset voivat arvostaa niitä omalla tavallaan, kun vanhemmat istuvat sohvalla ja tuntevat tunteita siitä, kuinka lähellä elokuva tulee hänen sydämeensä. Jos et ole perehtynyt animeen, sinun tulisi etsiä arvostelu ennen elokuvan ostamista ja katsoa se lapsesi kanssa, koska jotkut elokuvat voivat olla melko graafisia, joko voimalla tai käsitteellä, jota lapset eivät ymmärrä ollenkaan. Tämän sanottuaan suurin osa elokuvista on tarkoitettu kaikille.

 

Anime (japaniksi ア ニ メ, [aɲime] (kuuntele); monikko: anime), jota kutsutaan joskus Japanimationiksi, on käsin piirretty ja tietokone-animaatio, joka on peräisin Japanista. Termi on johdettu englanninkielisestä sanasta animation, ja sitä käytetään Japanissa tyhjänä terminä kaikille animaatioille. Japanin ulkopuolella animeja käytetään joko viittaamaan Japanissa tehtyihin animaatioihin tai japanilaistyylisiin animaatioihin, joille on usein ominaista värikäs grafiikka, vilkkaat hahmot ja upeat teemat.

Tuote on lisätty ostoskoriisi