• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Komedia

Kaikki tarvitsevat aika ajoin hyvää naurua, minkä vuoksi monet ihmiset katsovat helppoja ja viihdyttäviä komediaelokuvia.

Blurayn komediaelokuvat sopivat kaikille ikäryhmille. Tässä on lasten animaatioelokuvia sekä vaihtoehtoja, joissa on enemmän aikuisille suunnattua sisältöä. Suosittu alaluokka on romanttiset komediat tai "rom-komediat", jotka koostuvat kevyistä ja humoristisista tarinoista, joissa rakkaus voittaa erilaiset esteet.

Komediaelokuvat bluraylla

Komediat liioittelevat usein hahmojen ominaisuuksia naurettavan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Elokuvat päättyvät yleensä positiivisesti siellä missä elokuvan päähenkilö voittaa vaikeutensa, lukuun ottamatta mustia komedioita, jotka yleensä vitsailevat tabuista ja vaikeista aiheista. Bluray-levyille tallennettujen komedioiden katselu on erityisen palkitsevaa, koska tämä muoto voi sisältää paljon tietoa, toisin kuin DVD-elokuvat. Jotkut hämärät levyt voivat tallentaa jopa 400 Gt yhdelle levylle, mikä tarjoaa upeat mahdollisuudet lisätä haastatteluja ja ylimääräistä materiaalia elokuvan ympärille.

Komediat keskittyvät usein kuuluisiin elokuvan tähtiin, jotka toimivat yleisömagneina. Monet entiset stand-up-koomikot ovat tällä tavoin siirtyneet työskentelemään elokuvakomedioissa, kuten Whoopi Goldberg, Eddie Murphy ja Robin Williams.

 

Romanttiset komediat koskevat usein pariskuntia, jotka eivät aluksi pidä toisistaan ​​tai joilla on muita ongelmia, jotka he voittavat ja syntyvät. Sen jälkeen voi syntyä uusia väärinkäsityksiä ja komplikaatioita, jotka huipentuvat dramaattiseen ja romanttiseen finaaliin, kuten nopea taksimatka häihin tai lentokentälle, jossa pari yhdistyy ja ilmoittaa rakkautensa toisilleen.

 

Erityistä romanttisen komedian tyyppiä kutsutaan "ruuvipalloksi", jossa yleensä miehen keskeisen hahmon elämä muuttuu, kun tarinaan tulee vahva naishahmo. Tässä käsitellään hahmon maskuliinisuutta ja yhteiskunnan odotuksia hänestä.

 

Komedialaji on laaja, ja valittavana on suuri määrä elokuvia. Lapsille suunnatut Disney-animaatiot sisältävät usein humoristisia elementtejä ja hahmoja, jotka keventävät tarinaa. Esimerkkinä ovat hahmot Timon ja Pumbaa elokuvassa "Leijonakuningas", joka toimii sarjakuvan elementteinä sen jälkeen, kun päähenkilö Simba on menettänyt isänsä.

 

Elokuvat on jaettu tyylilajeihin ilmapiirin, historian ja hahmojen mukaan. Voidaan sanoa, että "komedia" on melko laaja genre-määritelmä ja komediaelokuvissa on suuri määrä alaluokkia.

 

Erittäin suosittu kategoria on toimintakomediat. Tässä sarjakuva-kepposet sekoittuvat temppuihin ja jännittävään tarinaan. 1980-luvulla toimintakomediat olivat suosittuja Yhdysvalloissa, missä koomikko Eddie Murphy esiintyi elokuvissa, kuten "Beverly Hills Cop" ja "48 Hrs".

 

Slapstick-komediat sisältävät liiallista toimintaa humoristisissa ja mahdottomissa tilanteissa. Tämä komediaelokuvien painopiste voidaan jäljittää elokuvan lapsuudesta, jolloin suuret mykkäelokuvatähdet, kuten Charlie Chaplin ja Buster Keaton, olivat genren johtajia ja kehittivät sitä. Moderneimpia esimerkkejä ovat englantilaiset koomikot "Mister Bean" ja "Monty Python" sekä amerikkalainen näyttelijä Jim Carrey, joka luottaa usein fyysiseen huumoriin.

 

Parodiset komediat ovat erittäin suosittu muoto, jossa elokuvantekijät pilkkaavat ja kopioivat muita tunnettuja elokuvia. Yleisö voi sitten nauraa komediaelokuvasta, kun hän analysoi ja pohtii alkuperäistä elokuvaa, jota parodioidaan. Mel Brooks on tunnettu elokuvantekijä tässä alaluokassa ja hän on tuottanut useita erilaisia ​​parodiaelokuvia, kuten "Robin Hood: Men in Tights", "Spaceballs" ja "Blazing Saddles".

 

Ostamalla komediaelokuvan bluray-muodossa voit katsella suosikkielokuviasi erittäin suurella tarkkuudella suurella näytöllä. Täydellinen kotiteatteriin, jossa voit luoda todellisen elokuvatuntuman suurella elokuvanäytöllä ja mukavilla nojatuoleilla. Bluray-muoto mahdollistaa myös sisällön toistamisen nopeammin ja tarjoaa kristallinkirkkaan laadun elokuvillesi. Tämän muodon toinen etu on, että sitä tukee suuri joukko pelaajia, kuten Philips, HP, Sony ja Dell.

Komediaelokuvan valitsemisella on monia etuja. Komediat toimivat kaikille ikäryhmille ja huumori sopii myös monenlaisille ihmisille. Useimmat ihmiset haluavat nauraa ja rentoutua ajoittain, mikä tekee komediaelokuvista sopivia niille, jotka haluavat kutsua ystäviä tai pitää elokuvan illan perheen kanssa. Monet komediat ovat myös perhekeskeisiä, mikä tarkoittaa, että vanhemmat voivat jakaa elokuvakokemuksen lastensa kanssa, mikä luo upeita muistoja tulevaisuutta varten.

Naurulla on monia terveysvaikutuksia, koska se voi vähentää stressiä, kipua ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Se myös alentaa verenpainetta ja stimuloi aivotoimintoja. Kaikenlaisten komediaelokuvien avulla voit todennäköisesti löytää haluamasi elokuvan tai koomikon. Komedian tavoitteena on olla viihdyttävä, hauska ja joskus satiirinen.

Tuote on lisätty ostoskoriisi