• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Aristocats

Aristocats on amerikkalainen animoitu romanttinen seikkailumusiikkikomedia vuodelta 1970, ohjaaja Wolfgang Reitherman. Sen tuotti Walt Disney Productions ja julkaisi Buena Vista Distribution. 20. Disney-animaatioelokuva, joka perustuu Tom McGowanin ja Tom Rowen tarinaan, pyörii aristokraattisten kissojen perheen ympärillä ja kuinka tuttava auttaa heitä sen jälkeen, kun hovimestari sieppaa heidät saamaan emännänsä omaisuuden kenen piti mennä heidän luokseen. Elokuvassa esiintyvät Eva Gaborin, Hermione Baddeleyn, Phil Harrisin, Dean Clarkin, Sterling Hollowayn, Scatman Crothersin ja Roddy Maude-Roxbyn äänet.

Vuonna 1962 The Aristocats aloitti projektin alkuperäisenä käsikirjoituksena Walt Disneyn Wonderful Color of World -elokuvan kaksiosaisesta live-action-jaksosta, jonka ovat kehittäneet kirjailijat Tom McGowan ja Tom Rowe sekä tuottaja Harry Tytle. Kahden vuoden uudelleenkirjoittamisen jälkeen Walt Disney ehdotti, että projekti sopisi paremmin animaatioelokuvalle, ja käänsi projektin päin, kun Jungle Book eteni tuotantoon. Kun Jungle Book oli valmistumassa, Disney nimitti Ken Andersonin kehittämään Aristocatsin valmistelutyötä, mikä teki siitä viimeisen elokuvahankkeen, jonka Disney oli hyväksynyt henkilökohtaisesti ennen kuolemaansa joulukuussa 1966.

Aristocats vapautettiin 24. joulukuuta 1970 ja sai erittäin myönteisen vastaanoton.

Se julkaistiin VHS: llä Euroopassa 1. tammikuuta 1990 ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 1995. Se julkaistiin ensimmäisen kerran VHS: llä Pohjois-Amerikassa 24. huhtikuuta 1996 osana Masterpiece-kokoelmaa.

Tammikuussa 2000 Walt Disney julkaisi Home Video Gold Classic -kokoelman, ja The Aristocats julkaistiin VHS: llä ja DVD: llä 4. huhtikuuta 2000. DVD sisälsi 1,33: 1-kuvasuhteisen elokuvan, jota oli parannettu Dolby 2.0 -ääniäänellä. Gold Collectionin julkaisu lopetettiin hiljaa vuonna 2006. Uusi DVD, jossa oli erikoislevy (aiemmin ilmoitettu 2-levyksi), julkaistiin 5. helmikuuta 2008.

Disney julkaisi elokuvan Blu-ray-levyllä ensimmäistä kertaa 21. elokuuta 2012. 2-levyinen Blu-ray / DVD-yhdistelmä erikoisversiossa (sekä Blu-ray- että DVD-pakkauksissa) sisälsi uuden digitaalisen siirron ja uuden bonusmateriaalin. Samana päivänä julkaistiin myös DVD-levy levyllä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi