• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Den stora Edvard Persson-boxen 1 DVD (5-disc)

Edvard Persson oli eurooppalaisen elokuvan kultainen vasikka numero yksi, joka esiintyi elokuvissa, jotka usein tuottivat paljon rahaa. Ohjaajat vuorottelivat, mutta sillä ei ollut niinkään väliä, koska Edvard teki työt yleensä joka tapauksessa itse. Hän oli oma genrensä ja näytteli aina samanlaista roolia - vanhurskas mies, jolla oli puheen ja laulun lahja ja joka saattoi laittaa viranomaiset paikoilleen. Hänen hahmostaan huokui ruotsalaisuus, maalaismaisuus ja maalaisjärki, ja hänestä tuli kansallinen turvallisuuden symboli. Kansa rakasti Edvardiaan ja kerääntyi elokuvateattereihin ja puistoihin katsomaan idolia. Studio S on nyt koonnut viisi hänen parhaista elokuvistaan boksiin, joka on täynnä rakkautta, huumoria ja ihastuttavan ironista naurua.

Söderkåkar (1932)

Elokuvasovitus Gideon Wahlbergin suositusta komediasta, joka kertoo iloisesta elämästä Tukholman Söderillä ja josta tehtiin myös televisiosarja vuonna 1970. Kirjoittanut Weyler Hildebrand, mukana Gideon Wahlberg, Erik Johansson, Edvard Persson ja Dagmar Ebbesen.

Söder om landsvägen (1936)

Maanomistaja Edvard Månsson joutuu suuriin vaikeuksiin, kun hän sitoutuu maksamaan poikansa opiskeluvelat, jotka tämä on lainannut maan rahastonhoitajalta Levanderilta. Gideon Wahlberg, Edvard Persson, Fritiof Billquist ja Inga-Bodil Vetterlund.

Elämä maalla (1943)

Kreivi Axel von Rambow omistaa Poppelhagenin kartanon. Eräänä päivänä hän joutuu riitaan maatilan tarkastajan kanssa siitä, miten tilaa pitäisi johtaa, ja pian tilanne riistäytyy käsistä. Kirjoittanut Bror Bügler, mukana Edvard Persson, Birgitta Valberg, George Fant ja Dagmar Ebbesen.

Kun vuosisata oli nuori (1944)

1900-luvun alun tarina Skånen suurtilallisista ja maataloustyöntekijöiden työttömyydestä, joka johtuu tuontityövoimasta. Gunnar Olsson, Edvard Persson, Stina Hedberg, Mim Ekelund ja Fritiof Billquist.

Iloinen räätäli (1945)

Räätäli Sören Sörensson asuu Skånen pienessä kylässä niukoissa oloissa vaimonsa Boelin ja seitsemän tyttärensä kanssa. Hänen suurin toiveensa on saada poika. Gunnar Olsson, Edvard Persson, Mim Ekelund, Marianne Gyllenhammar ja Fritiof Billquist.

 Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
13578

Tuote on lisätty ostoskoriisi