• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

The Book of Unwritten Tales 2 (Xbox One)

Toteuta sisin poliiseja ja poliisi unelmia Battlefield Hardline. Tämä vauhdikas peli yhdistää Battlefields tiedossa ja intensiivistä moninpelitiloja emotionaalinen tarina tapahtuu ympäristössä muistuttaa modernin tv rikosdraama.

Pelin emotionaalinen singleplayerdel ottaa roolin Nick Mendoza? nuori etsivä, joka ryhtyy on kansallinen verikosto, etsien kostaa kollegansa hän kerran voisi luottaa.
moninpeli voit metsästää rikollisia tyhjä pankin holvissa ja vapauttaa panttivangit pelitiloissa kuten Heist ja Rescue. Tervetuloa uusi leikkipaikka.

SISÄLTÖ
? taistelukentillä Moninpeli & nbsp; - Koe Battlefield sarja strategisia joukkuepeliä, vaihtelua ja syvyyttä raaka ja lumoava maailma, johon poliisien ja rikollisten.
? emotionaalinen singleplayer & nbsp; - Battlefield Hardline syntyy studio takana Dead Space? ja peli tarjoaa innovatiivisen ja dramaattinen tarina tyyliin nykyaikainen televisio rikosdraama.
? Downtown Destruction & nbsp; - ampua ja kootaan maanalainen marihuanan istutukset, rikkomatta hohtava pankin holvissa tai lisätä autoliike raunioina. Laaja kaupunkiympäristöissä on moderni, seksikäs ja ennen kaikkea erittäin tuhottavissa.
? Gadgets ja Guns & nbsp; - Play täydellinen arsenaali sotilaallinen ura aseita ja fiktion inspiroi vempaimia kuten sahattiin pois haulikot, tainnutusaseita, zip linjat ja tarttumiskoukkua. Vempaimia voidaan käyttää missä tahansa missä tahansa karttojen, joka takaa kaoottinen ja arvaamaton taistelu.
? Ajoneuvot Chaos & nbsp; - Fly ylle vahvistamaan joukkueen käynnissä yksinkertaisesti vihollisen tai isku ohi poliisi moottoripyörän täynnä raaka saalista. Peli ajoneuvo pelattavuus on nopeaa, raikas ja voimakas.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
3100

Tuote on lisätty ostoskoriisi