• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

NHL 19 (Xbox One)

€22.89
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:
EA Sports? FIFA 20 yhdistää arvostettuja ammattilaisjalkapallon ja aito katujen jalkapalloa? kaksi sivua maailman pelin henkiin voimalla Frostbite? *. Katufutistapahtuma odottaa sinua nyaspelläget EA SPORTS VOLTA PlayStation 4, Xbox One ja PC. FIFA 20 innehålleren useita uudistuksia: jalkapallo ÄLYKKYYS kestää pelaamista realismia uusiin korkeuksiin, FIFA Ultimate Team? voit rakentaa unelmiesi joukkue uusia tapoja ja EA SPORTS VOLTA päästä pelaamaan aitoja, pienimuotoinen katu jalkapallo. Jalkapallo vuodelta juurtunut easports VOLTA? Koe aidon kulttuurin, luovuuden ja hohto liittyvien katujen jalkapalloa. Rakenna hahmosi, paikalle ja pelata erilaisia ​​pienimuotoisia jalkapallon ympäri maailmaa.
JALKAPALLO älykkyys on enny vallankumouksellinen mekanismi, joka vie pelaamista realismin uudelle tasolle. JALKAPALLO TIEDONHANKINTA vaikuttaa kaikkeen, mikä tapahtuu kentällä? palloa ilman palloa ja "ibollen". Se perustuu kolmeen pilariin: ratkaiseva hetki (palloa), aitoja pelattavuus (ilman palloa) ja pallon fysiikka (pallo). Tavoitteena on saada käyttäjiä keskellä jokaisen ottelun.
maailman arvostetuimmista turnauksista förklubblag? UEFA Champions League, Europa League ja Super Cup? tuonut livigen FIFA 20 ansiosta aitoja UEFA elementtejä, officiellatv lähetyksiä, ottelu mekko tunnus, peli pallot ja palkinnot. Kaikki tämä löytyy DUI erilaisia ​​pelitiloja kuten FIFA 20 Ultimate Team, uratila ja erillinen Mestarien liigan tilassa


  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi