• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Mighty No. 9 (Xbox One)

€13.05
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Mega Man palaa! Uusin peli ikonin sarjassa joissa perinteiseen, haastava 2D tasohyppelyä tuoretta visuaalista tyyliä. Uuden Double Gear järjestelmä lisää Megaman nopeutta ja voimaa uuden riidan tyydyttävällä gameplayen että sarja on tunnettu.

kauan odotettu jatko

paha nero Dr. Ovela on palannut hänen pahuutta ja investoida kunnianhimoisen idean aikansa Robotic yliopistossa. Hyväntahtoinen Dr. Light päättää päivittää Mega Man juonikas voimakas prototyyppi kutsutaan Double Gear järjestelmä, joka laajenee hänen kykyjä suurin taistelu tähän mennessä ikuinen rauha.

Visuaalisesti toivoa < / p>

uusi peli ottaa askeleen eteenpäin visuaalisen esityksen ja on 2.5D muotoilu suuntaan sekoituksia kaunis, käsin piirretty ympäristöissä vilkas merkkiä. Uusi Classic sarjan ryhtyy Mega Man nyt myös liittyviä ominaisuuksia kukisti Robot Masters kun hän käyttää aseitaan.

Tehokkaat pelattavaa vaihtoehtoja

Double pyörästöjärjestelmä lisää yksilöllisen riita tyydyttävällä plattformsactionen tarjoaa vaihtoehtoja parantaa Mega Man nopeutta ja voimaa.

veteraaneille ja uusille tulokkaille

erilaisia vaikeuksia vaihtoehdot ovat käytettävissä kaiken tasoisille pelaajille. Tarkistaa aseen pyörän ruudulla on lisätty helppo pääsy kaikkiin Mega Man aseita.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi