• Postikuluja 6,67 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Middle-earth: Shadow of Mordor (Xbox One)

€24.31
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Mass Effect: Andromeda vie pelaajat Andromedan galaksi, paikka kaukana Linnunradan. Siellä pelaajat johtaa taistelua uuden kodin vihollisen alueelle? missä olemme muukalaisia.

Et pelaa Pathfinder - johtaja armeijan koulutettujen Explorer? syvä etenemistä järjestelmä ja lisäominaisuuksia. Kokemus ihmiskunnan seuraavaan jaksoon, jossa valintoja ja päätöksiä pelin aikana määrittää lajin säilymiseen on Andromedan galaksi.

Vaikka salaisuutta Andromedan galaksi, jossa kohtalo ihmiskunnan lepää hartioille , sinun täytyy kysyä itseltäsi? Kuinka pitkälle olet valmis menemään?

Sisältö

ottaa roolin Pathfinder

  < li> Mene omalla tavallaan vaarallisen galaksissa. Tutkitaan Andromedan galaksi salaisuuksia ja löytää uusia ulkomaalainen maailmoja etsintäänne ihmiskunnan uusi koti.

  Mass Effect maailmankaikkeus opit love

  • johti ensimmäisen ihmiset Andromedan galaksi ja epätoivoisesti etsiä uutta kotia. Tässä luvussa Mass Effect tapaat ja rekrytoida kokonaan uusia jännittäviä merkkejä eeppinen tarina täynnä salaperäisyyttä ja galaktinen konflikti.

   taistelu kuin koskaan

   • Taistelu kanssa Pathfinder joukkue vastaan ​​pelottavia vihollisia ja olentoja. Kokemus uutiset tuhoutuvat ympäristöt ja vauhtia toivoa paremmasta pystysuora pelin, uusia aseita ja Biotics tehdä taistelevat jännittävämpää kuin koskaan ennen.

    Pelaa itsesi

    • Luo hieno sankari uskomattoman aseita, voimia ja tekniikkaa. Joustavampia taitoja ja ase etenemistä, voit nyt luoda oman tyylin tehdä sinulle pysäyttämätön torjunnassa voimakas uusia vihollisia.

     MONINPELI

     Yhteenveto & nbsp; Tervetuloa APEX Forces. Moninpelissä Mass Effect Andromeda antaa sinulle luokka perustuu Coop palo joukkue kokemus 4 pelaajaa. Pelaa jopa 3 kaveria ottamaan uhkaa vihollisen yhteen.

     Laita koetukselle uuden tehtävän järjestelmä. Haasteet ja tavoitteet samalla menossa keskeisillä paikoilla kerätä tietoa ja poistaa kriittisiä viholliskohteisiin. Saada yhteisiä kokemuksia ja resursseja muokata ja päivittää erilaisen luonteen sarjat tyylisi.

     Ei ole väliä missä olet, voit käyttää uutta ominaisuutta Strike Joukkueet, etenemään ja ansaita palkintoja omaan single- soitin kampanja tai moninpelissä. • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi